Konkurrence Vind et par superfit sutsko

Get the look Lucas #4 // Mallow + Hummel

Sponsoreret

Tøjet i dette indlæg er sponsoreret og links er sponsorerede affiliate links

MallowT-shirt fra MallowLIGE HER // Leggings fra Hummel //
Shorts fra Hummel // Sko fra HummelLIGE HER //

Mallow – Nyt børnetøjsmærke

Jeg er helt fuldstændig pjattet med det nye børnetøjsmærke Mallow, som netop nu har sendt deres aller første kollektion på gaden. Derfor er jeg også hamrende glad for at vi har fået lov at forhandle mærket på boozt.com og ikke mindst lige så glad for at Mallow lige er i mine egne drenges størrelser også.

Mærket laver nemlig super sejt drengetøj i størrelse 4-14 år. Ikke at det er forbudt for piger, men det er nu primært henvendt til drengene. Som drengemor, kan man ofte nemt tænke at der bare findes meget mere til pigerne end til drengene, så derfor synes jeg jo personligt det er super fedt med et rent drengemærke som Mallow.

Mallow designer tøj til aktive drenge – drenge der godt kan lidt at røre sig. Derfor er tøjet også gennemtænkt sådan at det kan supportere den aktive livsstil. Mærket har et kulørt udtryk med god harmoni mellem de mørke og farvestrålende farver. Tøjet har et meget klart grafisk udtryk i logo og design.
Hvis man kan huske drengemærket Kulör, så synes jeg faktisk at man kan drage et par paralleller og det er slet ikke så tosset.

 

På billederne her i indlægget har vi sat en Mallow t-shirt sammen med et par leggings fra Hummel, hvor vi har brugt shorts udover. I told you :0) Leggings til drenge med shorts udover er så meget optur ;0)

Alle dele er fra de nye AW15 kollektioner og det hele kan købes LIGE HER.

 
 
 
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence Vind et par superfit sutsko