Get the look - Lucas #3 // Shorts, leggings og molo

Konkurrence – Vind GEOX sko til dit barn

Indlægget er lavet i samarbejde med GEOX

 

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev:
Skærmbillede 2015-09-13 kl. 21.06.27

 

Når man er 11 år som Julius er, så skifter man sko længe inden man faktisk er vokset ud af dem. Det er lidt nyt for mig, da drengene faktisk plejer at vokse ud af deres sko. Men Julius er nu nået den alder, hvor skoene virkelig slides i løbet af ganske få måneder.
Sidste gang vi skulle købe sko til ham, der endte vi faktisk med en voksen model, da han er helt oppe i en str. 40 nu. Det er virkelig få børnesko der findes i str. 40 – desværre! Jeg er nemlig ikke helt parat til at skulle købe hverken voksen tøj eller sko til ham endnu, ligesom jeg heller ikke synes at det altid har den bedste pasform når man nu rent faktisk stadig er et barn.

Derfor er jeg også glad for at flere og flere børneskomærker nu producerer flere modeller op til str. 41. At de så stadig kan være svære at finde og dermed købe for os forbrugere, kan være at det faktisk er sjældent butikkerne køber de store størrelser ind.
Boozt.com forsøger jeg altid at tilgodese yderstørrelserne også når jeg køber ind, så synes du ligesom mig at det er svært at finde gode sko til børn i de store størrelser, så skulle det altså være muligt at finde dem LIGE HER.

Vind GEOX

Julius’ nye sko fra GEOX – Find dem LIGE HER

Nye sko fra GEOX i str. 40

Problemet med de sko vi sidst købte til Julius, var ikke så meget det at de skulle bindes, selvom det i sig selv var en udfordring for ham. Men han er også bare mest til de høje sneakers, og de er altså virkelig svære at komme i når de har snører :0)
Så Julius ville helst have et skohorn med rundt, fordi han i den grad ikke har tålmodighed til at stå og løsne snører for derefter at stramme dem til og binde dem.

De nye sko Julius har fået fra GEOX er også høje, men her er de med elastiske snører som ikke skal snøres op og lukkes til. Det er bare lige at stikke foden ned. Behøver jeg at sige at han allerede elsker dem?
Støvlen er ikke en decideret vinterstøvle, men mere en overgangsstøvle.

Der var faktisk flere forskellige fede overgangsstøvler/ -sneakers vi kunne vælge imellem og som gik helt op i str. 40. Så hvis man tror at GEOX udelukkende er farvestrålende sko med lys i, så kan man godt tro om ;0)

Et udvalg af de sko fra GEOX vi havde kig på til Julius – Find dem alle sammen LIGE HER

Og så er der faktisk også en masse fede sko og støvler fra GEOX til pigerne helt op til str. 41.
Jeg kan jo ikke sige jeg er overrasket over alle de nye sko/støvler der er kommet hjem – jeg har jo trods alt selv købt dem ind for ca. 8 måneder siden. Men jeg husker tydeligt at jeg allerede dengang var imponeret over hvor mange fine modeller man rent faktisk også kan få fra GEOX uden det behøver at være bling bling sko med lys i, som jeg nok aldrig personligt har været helt så vild med ;0)

Et lille udvalg af de mange fede pige sko og støvler fra GEOX – Find dem alle LIGE HER

Og hvis man nu bare virkelig er til de typiske GEOX med lys i sål/hæl, så er der bestemt også et pænt udvalg at finde. Nogle af dem er faktisk endda helt fine synes jeg, og ungerne elsker dem jo ;0) Specielt pigernes synes jeg faktisk er rigtig fine og neutrale.

GEOX blinke sko – Find et stort udvalg LIGE HER

Vind GEOX sko til dit barn

I samarbejde med GEOX udlodder jeg et par valgfri GEOX sko eller støvler fra Boozt.com til en heldig læser her på bloggen.
Så hvad end du er til de fede sneakers/sko/støvler til de store drenge eller måske til pigerne, ja endda hvis du er til blinke skoene – så er der bestemt noget at vælge imellem. Der er nemlig fuldstændig frit valg til den heldige vinder.

 

KONKURRENCEN ER SLUT

 

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1. ?Like? Børnetøjs-indkøberen på Facebook LIGE HER
eller
2. ?Follow? Pforpernille på Bloglovin’ LIGE HER

3. Skrive en kommentar på dette indlæg, hvor du linker til den sko/støvle/sneakers fra GEOX du ønsker at vinde. Du finder alle GEOX sko der kan vælges imellem LIGE HER

BEMÆRK ? Kommentaren skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder søndag d. 30. august :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget indeholder affiliate links.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med GEOX som sponsorerer præmien til vinderen. Ord og billeder i indlægget er 100% mine egne og således har GEOX ikke haft indflydelse på det skrevne samt mine holdninger i dette indlæg.

105 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look - Lucas #3 // Shorts, leggings og molo