Fårup Sommerland - En anbefaling

Vores historie Del 21 // Livet med barn

Fortsat fra Vores historie ? Del 20 // Baby Julius

 

Vi har fundet os tilrette i familielivet med barn, og selvom der bestemt er udfordringer med en lille, så er det på mange måder bare som om det hele bare passer perfekt ind i vores liv. Vi har også forberedt os grundigt og ikke haft den her lyserøde forestilling af hvordan det ville være. Det tror jeg på mange måder hjælper os – også til at give plads til hinanden.
Julius fylder på mange måder ALT i vores liv, og alligevel så lader vi ikke livet med baby begrænse os for meget.
 Vores historie - Del 21

Vores historie – Del 21

Omkring Januar er kolik situationen lige så langsomt ved at aftage, og aftenerne afløses nu af at Julius er ekstremt svær at få til at sove når det er sengetid. Hver gang vi ligger ham ned, så græder han helt vildt. Det kan tage flere timer hver aften at få ham til at falde i søvn, og da jeg ikke længere ammer Julius så tages alle midler i brug.

Julius er nu 4-5 måneder gammel og bliver mere og mere opmærksom på hans omgivelser. Specielt vores lille gravhund, får han allerede her et helt specielt forhold til og klukker nærmest af grin når han ser ham.
Jeg er sikker på at vi alle skal vores kampe igennem, og livet med små børn er på alle måder én stor test af parforholdet. Vi havde måske bare været vores test igennem under min graviditet, og derfor tror jeg bare at både Kasper og jeg nød det hele – også de udfordringer vi måtte have med et lille barn.

Vores historie - Del 21

Jeg elskede at være på barsel, men jeg savnede også mit arbejde. Jeg er nok bare ikke typen der kan sidde stille særlig længe, og selvom det er en uvurderlig tid man har med sit barn – så havde jeg også bare en enorm trang til at komme på arbejde igen. Det kan måske lyder vildt mærkeligt – og det var det måske på mange måder også, men Kasper havde et stort ønske om også at få lov at holde barsel, så sådan blev det.
I februar måned gik Kasper derfor på barsel med Julius, og vi havde en uge sammen inden jeg startede arbejde 21. februar 2005 – knap 6 måneder efter Julius blev født.
Selvom jeg ved det lyder hårdt på mange, at jeg som mor allerede gik igang med at arbejde inden mit barn var 6 måneder gammel – så vil jeg sige til mit eget forsvar at det er det bedste vi nogensinde har gjort.
Kasper fik 5 hele måneder på barsel med sin søn, han havde en ligeså god forståelse for Julius’ behov som jeg havde og mest af alt så blev vores fælles barn også bare et fælles projekt for os. Noget som jeg i den grad havde frygtet igennem graviditeten ikke ville blive tilfældet.
Så for mig var det her virkelig en lykkelig beslutning og jeg var glad helt ind i hjertet over at se det forhold som Kasper og Julius fik sammen.

Derudover så var jeg virkelig glad for mit job, så også her var det en glæde at være tilbage.

Vores historie - Del 21

Søvn problemer og ørebarn

Julius’ søvn problemer fortsætter og han er virkelig svær at få til at sove om aftenen. I maj måneden kulminere det og Julius bliver syg, med feber og hosten. Efter flere besøg hos lægen får Julius konstateret lungebetændelse. Det er vores første omgang med penicillin til ham, og efter den omgang så fortsætter hans søvnproblemer ligesom bare og sygdommen vælter igen og igen ind over os. Både i maj og juni er Julius syg, så da vi sidst i juni måned tager på vores første ferie er det virkelig tiltrængt. Vi tager på kør-selv ferie til Sydfrankrig – Julius blot 8 mdr. gammel.

Vi er lidt bekymrede for hvordan det mon vil gå at tage en så lang køretur med et lille barn, men det hele går bare super fint og der er slet ingen problemer. Vi tager en enkelt overnatning på vej derned, og ellers nyder vi alle 3 bare turen.
Da vi når Frankrig er der hedebølge og en normal dag er på ca. 35 grader og nogle gange højere. Det gør at Julius for det meste bare render rundt i en ble eller meget lidt tøj, og derfor kan han pludselig stå fast på gulvet og kravler derud af. Så nu har vi for alvor en mobil baby der bare vil derudaf ;0)

Vores historie - Del 21Det er ekstremt varmt i Sydfrankrig i den periode vi er afsted og vi har igen store problemer med at få Julius til at sove, men bortset fra det så er han simpelthen en engel at have med. Vi går lange ture hvor han sidder i sin klapvogn og bare nyder alle de indtryk han får, er ude at spise, solbader og er på sightseeing uden problemer ?Vores lille tre-kløver er bare på mange måder så velfungerende og vi nyder virkelig tiden med Julius.

 

Opstart i dagpleje

Da Kasper starter arbejde i august igen, overtager jeg indkøringen af Julius i dagpleje.
Det går bare som smurt og Julius er SÅ klar til at komme ud blandt andre børn. Vi bruger en uge på indkøringen og allerede fra første dag er Julius glad og tryg for vores mest fantastiske dagplejemor.
Julius har været en del syg de sidste måneder og det stopper desværre ikke nu han er ude at blive passet blandt andre børn. Så allerede i slutningen af august rammer sygdommen ham igen og denne gang er det mellemørebetændelse som i den grad igen udfordrer os på søvnen. Og selvom penicillinen virker og feberen er væk, så bliver han ligesom bare ved at bøvle med de ører og nægter at sove.

1 års fødselsdag i september 2005

I september – kort efter Julius’ aller første fødselsdag får vi nok og kontakter igen vores læge, som henviser os til en ørelæge. Vi ringer og ringer til den her ørelæge og først kl. 13 kommer vi igennem, for at få afvide at vi kan få en tid halvanden måned efter. Jeg er grædefærdig og taler for min syge moster til den her sekretær, som så siger til mig at vi er velkomne til at komme og vente i venteværelset og så må de se hvornår de kan tage os ind. Så det gør den desperate mor.
Jeg kan simpelthen ikke holde ud af se at han skal være så syg mere…..

Vi pakker en taske med masser af legetøj og mad, og så kører vi ellers ud og indlogerer os i venteværelset hos ørelægen.
Julius klarer ventetiden så flot, men efter et par timer synes han bestemt ikke det er sjovt mere og begynder at brokke sig højlydt, græde og bare være utilfreds. Og så går det hurtigt og vi bliver vist ind til lægen 😉 Ville ønske jeg havde nevet ham noget før ;0)

Det viser sig at Julius’ mellemører er fyldt med væske der ikke kan komme ud, og at hans hørelse rent faktisk er så dårlig at han har svært ved at høre hvad vi siger. Derfor skal han have dræn, og det så hurtigt som muligt. Allerede 3 dage efter kan han få dem lagt.

Hold op hvor var jeg glad for at jeg tog beslutningen om at presse på og bare møde op hos ørelægen uden tid, selvom jeg også kan mærke at jeg er i tvivl om det at lægge dræn nu også er det rigtige……….

 

Fortsættelse følger…….

 
Find alle de tidligere afsnit LIGE HER
 
Sidste 3 afsnit finder du her:
 
18: Vores historie ? Del 18
19: Vores historie ? Del 19
20: Vores historie ? Del 20

? og husk også:
Vores historie ? Bonusinfo
 
 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fårup Sommerland - En anbefaling