Get the look - Lucas #2 // Feriestil med molo på udsalg

Vind hundefoder fra Olivers petfood – Walthers favorit

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev:

Skærmbillede 2015-07-15 kl. 23.20.33

Hundefoder fra Olivers Petfood

Den faste læser her på bloggen, vil vide at vi har en lille hund :0) Det er ikke så tit jeg skriver om ham herinde på bloggen, men han har sin faste gang på min instagram profil, hvor han også har sit helt eget tag; “walthergravhunden”.
Han er netop blevet 1 år gammel og således stadig det man kalder hvalp, selvom han vist er ved at være fuldt udvokset nu.

Sidste år takkede vores gamle trofaste følgesvend af her på bloggen i et meget rørende indlæg som I kan finde lige her.
Vi havde haft vores gamle følgesvend siden 2002 – et par år inden vi fik Julius, så han var på mange måder vores første “barn”. Han har været der længere end børnene og drengene havde aldrig været vant til ikke at have hund.
Derfor var det også et kæmpe stort tab, da vi måtte træffe den hårde beslutning at aflive ham sidste år. Der gik ikke længe før vi fandt ud af at vi ikke kunne have et liv uden hund og heldigvis fandt vi et kuld gravhunde i nærheden. Jeg fik overtalt Hr. Mand til blot en uge efter aflivningen af Rebel at vi altså skulle ud og hilse på de her små hvalpe. I kan se vores første besøg hos lille Walther, da han stadig var en ganske bette hvalp LIGE HER og LIGE HER, omkring drengenes følelser af tabet af vores gamle hund.
Og således endte vi altså med lille Walther som flyttede hjem til os i midten af september sidste år.

Han tog vores hjerter med storm og han er nu en ligeså stor del af vores familie som den gamle Rebel var det. Han bliver aldrig en erstatning for vores gode gamle føljesvend, for han er helt sin egen, så selvom vi fik ham så kort tid efter tabet af den anden, så har det været utrolig nemt at tage imod en ny hund.
Det er skønt at have hund og jeg elsker det bånd vores drenge har med ham (og for den sags skyld også havde med den gamle) – de er nemlig meget simpelt hinandens bedste venner på godt og ondt.

 

Walthers favorit foder fra Olivers Petfood

Med en Hund kommer der selvfølgelig også en masse praktiske foranstaltninger og ikke mindst udgifter.
Vores gamle hund var ret lige til når det drejede sig om mad. Han var ikke det fjerneste kræsen og åd stort set alt man kunne komme i nærheden af. Med ham var vores største problem at forhindre ham i at spise for meget. Havde han haft adgang til det, så havde han seriøst ædt sig selv ihjel for han var ikke til at stoppe.
Med Walther er sagen lidt en anden. Jeg vil ikke kalde ham kræsen, men bare enormt kvalitetsbevist og påpasselig med hvad han gider at spise. Så da maden vi fik med ved køb, var færdigspist, så gik jagten ind på nyt foder til ham. Normalt havde jeg faktisk bare købt det jeg kunne købe i supermarkederne til vores gamle hund, for han åd jo alt.
Det kunne jeg bare ikke rigtig med Walther, for han syntes ikke rigtig at bryde sig om det. Dagligt supplerede jeg derfor op med en lille leverpostej mad eller lignende, for at være sikker på at han spiste nok. Jeg købte sågar også sådan noget vådfoder i supermarkederne, som jeg blandede tørpillerne med.

Walther er en langhåret gravhund og pludselig en dag fik han små røde og kløende plamager på huden under pelsen. Dér tænkte jeg at det måske ikke var helt sundt for ham med den kost jeg gav ham, så jeg var i den forbindelse på udkig efter en anden form for foder til ham, og igen uden at det skulle koste en bondegård. Personligt synes jeg virkelig også at hundefoder kan blive FOR dyrt, og det vil jeg helst uden om.

Hundefoder fra Olivers Petfood

Walther med sit yndlings hundefoder fra Olivers Petfood ;0)
 
 

I min jagt efter godt hundefoder til ham, så faldt jeg over Olivers Petfood som jeg fik anbefalet fra en tidligere kollega. Det så lovende ud syntes jeg, og konceptet er ret genialt og unikt af hvad jeg ellers er stødt på.
Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at shoppe på nettet – og det hvadend det er tøj, make-up eller altså som her hundefoder. Det er bare ubestridt det nemmeste for vores lille familie.
Olivers Petfood er en onlineshop ligesom så meget andet, bare med 100% fokus på dyrene og så er der altid fri fragt på alle varer. Der er virkelig mange lækre sager derinde.

I min jagt på foder til lille Walther var jeg lidt forvirret hvad jeg skulle vælge til ham og skrev derfor til Olivers Petfood, som anbefalede mig at prøve med den kornfri hundefoder variant pga. hans plamager under pelsen og så i hvalpeudgaven da han skal have hvalpefoder til han er ca. 1,5 år gammel. I første omgang købte vi blot en 4 kg. pose, for at se om han kunne lide det. Man er nemlig ikke tvungen til at købe en kæmpe stor pose og så stå med riskoen for at hunden ikke kan lide det.
Walther var fra dag 1 vild med foderet fra Olivers Petfood og her sidste gang kunne vi således roligt købe en 12 kg’s pose.
Foderet er ikke i den billige ende, men det er bestemt heller ikke i den dyre ende. I forhold til kvaliteten må jeg sige at jeg faktisk synes at det er det hele værd og min påstand om at hundemad også kan være for dyrt – den bliver taget lidt til takke.
(Og for god ordens skyld så er det altså ikke noget jeg har fået noget for at sige!)

 

 

Vind Olivers hundefoder til din egen hund

Er du også på jagt efter det perfekte hundefoder til din hund og har lyst til at prøve Olivers Petfood, så har jeg fået lov til at udlodde en sæk hundefoder på 12 kg. af Olivers kornfrie varianter, herunder kan man bl.a også vælge Walthers favorit foder. Værdien på præmien er op til 499 kr.
Du finder alt Olivers kornfrie hundefoder lige her – KLIK

Det kan også være du ikke selv har hund, men gerne vil forkæle en hund i venskabskredsen eller lignende. Det er tilladt for alle at deltage i konkurrencen ;0)

Personligt glæder jeg mig lidt til at se interessen for sådan en konkurrence her, for jeg har jo ingen ide om hvor mange af jer derude der har kæledyr som os, og om det i det hele taget er noget I har lyst at læse om her på bloggen 😉

 

KONKURRENCEN ER SLUT

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1. ?Like? Børnetøjs-indkøberen på Facebook LIGE HER

2. ?Like? Oliver’s på Facebook LIGE HER

3. Skrive en kommentar på dette indlæg, hvor du linker til den variant kornfrie hundefoder du ønsker at vinde. Du finder alt Olivers kornfrie hundefoder lige her – KLIK

BEMÆRK – Kommentaren skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder tirsdag d. 14. juli :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Olivers Petfood som sponsorerer præmien til vinderen. Ord og billeder i indlægget er 100% mine egne og således har Olivers Petfood ikke haft indflydelse på det skrevne samt mine holdninger i dette indlæg.

   

39 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get the look - Lucas #2 // Feriestil med molo på udsalg