Vores historie - Del 17 // Graviditet

ecco udsalg – Anbefaling af ecco

ecco udsalg

 

ecco udsalg

En af de kommentarer og spørgsmål jeg tit får her på bloggen er bl.a. hvorfor ecco aldrig er nedsat eller hvornår ecco kommer på tilbud.
Det sker nemlig ikke særlig tit, men ved I hvad? Nu er det nu – ecco’s udsalg er startet !!!!
Find det LIGE HER: ecco UDSALG
Du kan lige nu bl.a. finde virkelig mange fine sandaler nedsat, og dem kan vi stærkt anbefale, da drengene i år har ecco sandaler. De har brugt dem siden vi i marts måned var i Thailand og jeg må tilstå at vi faktisk ikke har brugt ecco før, så det er vores første gang – men bestemt ikke sidste.

udsalg eccoBackpacker-børn på Railay Bay – Krabi
Lucas: T-shirt fra Petit by Sofie Schnoor // Shorts fra Kids-Up //
Julius: T-shirt fra Hummel  // Shorts fra D-xel //
Begge drenge har sandaler på fra ecco – Find dem på ecco UDSALG LIGE HER.

 

Anbefaling af ecco

Som sagt har vi for første gang i år haft ecco sandaler til drengene. Det er første gang jeg arbejder et sted hvor vi forhandler ecco og det er faktisk den primære grund til at drengene ikke har haft ecco før. Siden Julius var ganske lille har jeg jo arbejdet i børnetøjsbranchen og derfor har jeg altid købt noget vi forhandlede der hvor jeg arbejdede.

I år havde jeg så lyst til at afprøve ecco, og især fordi jeg har fået et dybere og dybere kendskab til ecco som jeg nu også køber ind. Alle kender jo nok ecco som noget godt og som god kvalitet – og så er det dansk. Men jeg havde faktisk lidt en holdning til at ecco var lidt små-kikset og derfor fik de ikke helt min opmærksomhed før jeg altså selv blev introduceret for dem arbejdsmæssigt.

Da vi skulle på ferie i marts måned, var ecco allerede på banen med deres sandaler til sommersæsonen og det gjorde også vores valg nemmere. Når man som os rejser til varmen i marts måned, så er det som regel mere reglen end undtagelsen at drengene ikke kan passe deres sandaler fra sommeren. Vi må derfor ud af finde sandaler i en ret tidlig periode, hvor udvalget ikke helt er så stort. Så selvom mit valg var faldet på ecco allerede, så gav det også rigtig god mening da de var dem med det største udvalg på det tidspunkt.

ecco udsalg

Julius’ sandaler fra eccoFind ecco udsalg LIGE HER
 
 

Det gode ved ecco’s børnesandaler er også at de går helt op til str. 40 og derfor var det nemt at finde op til flere forskellige farver og modeller at vælge imellem til Julius. Det er dejligt at have et udvalg op i de størrelser også.
Jeg ved godt at mange med børn oppe i de størrelser, slet ikke køber sandaler mere eller at børnene ikke vil have sandaler på mere. Men jeg må bare sige at vi på ingen måder kan undvære sandaler endnu – og slet ikke når vi rejser til et land som Thailand hvor der er så ekstremt varmt.

 
Lucas´ sandaler fra eccoFind ecco udsalg LIGE HER

 

Begge drengenes sandaler valgte jeg så neutrale som muligt, da de er oppe i nogle størrelser hvor jeg ikke længere synes det er så sødt med alt for meget farve på. Derudover havde de begge sandaler hvor der var 3-punkts velcro med 2 remme foran for justering henover vristen og 1 bagtil for justering ved hælen.
Den ved hælen er rar at have, så man kan justerer sandalen løbende som barnets fod vokser og så sandalen hele tiden sidder perfekt på foden.

ecco er efter min mening en anelse til den lille side rent størrelsesmæssigt og de er forholdsvis smalle til normale i pasform. De passer perfekt til både Julius og Lucas fod, men jeg vil ikke tro at en meget bred fod vil passe så godt i en ecco.

Find ecco UDSALG – KLIK HER

 

Vi gik rigtig meget under vores rejse i Thailand og da var sandalerne helt nye. Der har ikke været et eneste tilfælde hvor drengene fik ondt eller havde ubehag af sandalerne. Heller ikke selvom vi gik mange km hver dag.
I forhold til andre sandaler i deres størrelser, så må jeg også sige at ecco sandalerne er utrolig lette. Specielt til Julius har det været svært at finde sandaler op i str. 40 som ikke vejede virkelig meget og som generelt bare var virkelig klodsede.

Vi har været meget imponeret over vores første erfaring med ecco og det er bestemt ikke sidste gang vi har ecco – heller ikke selvom Julius måske skal op i voksen modellerne næste gang. Så håber jeg bare vi kan finde nogle lækre sandaler til ham i voksen kollektionen ;0)

Koh Lanta – Marts 2015
Bare fødder i strandkanten er nu også godt – ecco sandalerne i hånden ;0)
T-shirt fra moloSpar 40% LIGE HER // Shorts fra D-xelPå udsalg LIGE HER
 
 
 

Indlægget indeholder affiliate links

// <![CDATA[
var uri = 'http://impdk.tradedoubler.com/imp?type(img)g(20808134)a(2283978)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores historie - Del 17 // Graviditet