Min Uge - Uge 24 // Søndag

Get the look – Julius #6 // Oversize

Sidste gang jeg viste billeder af Julius var det i et par bukser der havde påsyede shorts på :0) Det var der ikke særlig mange der syntes var specielt fikst, men jeg må desværre fortælle jer at jeg faktisk har set rigtig meget til disse typer bukser i de kommende kollektioner – og vi ELSKER det herhjemme ;0)

En anden ting og tendens jeg lige i øjeblikket ser til de større børn er oversize – primært på t-shirts, skjorter og sweat til drengene. Og måske fordi vi er lidt skadede herhjemme, så har vi allerede så småt taget hul på den trend også :0)

 

Oversize trend til drengene

OversizeOversizeOversizeOversize

T-shirt fra D-xel // Jeans fra Cost:BartLIGE HER // Sko fra VansLIGE HER //
 
 

Umiddelbart er det ikke en trend jeg vil anbefale til de mindre børn, men til de 8-16 årige tweens synes jeg det er super fedt.
Julius er snart 11 år, men bruger str. 14 år i tøj – og til ham er stilen perfekt, ligesom vi er ret vilde med den sort/hvide trend til ham.
T-shirten har vi fået foræret fra D-xel for at teste den, så den er desværre ikke i handelen, men I kan forvente meget mere oversize og sort/hvid til den størrelsesgruppe allerede fra AW15 (Efterår/vinter 2016), men i den grad også på SS16 (forår/sommer 2016) kollektionerne.

Jeg har faktisk også tilføjet et par nye mærker på boozt.com allerede på AW15 som også har en del med fra denne trend. Det glæder jeg mig rigtig meget til kommer online, og jeg tror det er mærker som I vil synes om :0) Det håber jeg ihvertfald.

Så nu er jeg spændte på hvad I synes om hans outfit denne gang?

 
 
 
 
Indlægget indeholder affiliate links
 
 
 
 
 
   

1 kommentar

  • Trine Nordentoft

    Jeg var en af dem som ikke brød mig om shorts-leggings bukserne. De her bukser synes jeg dog er rigtig fede, og særligt til en dreng med Julius’s bygning. T-shirten forstår jeg ikke rigtig. Den er jo bare ekstra lang. Det kan jeg ikke helt se fidusen i. Men hver sin smag heldigvis 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Uge - Uge 24 // Søndag