Min uge - Uge 24 // Onsdag

Min uge – Uge 24 // Torsdag

Læs om min onsdag LIGE HER

 

Nå men selvom det nu er lørdag (GISP allerede!!!), så skal I jo ikke snydes for de sidste dage i min uge :0)
Det har uden tvivl været en hektisk uge, hvor arbejdet helt klart har fyldt mest. Fordelen ved mit arbejde er at ingen dage er ens. DET elsker jeg! Samtidig må jeg være indstillet på at mine uger kan være hektiske og med meget på programmet som f.eks. i denne uge.
Men inden I sidder der ude og tænker: “Shit hun ser da nærmest aldrig sine børn” eller “Ravnemor – burde hun ikke fokusere på familielivet”, så vil jeg altså bare lige sige at I lige skal huske på at dette er én uge ud af rigtig mange.

En sød læser spurgte inde på bloggens Facebook side, om jeg ikke også ville prøve at lave en gennemgang af en uge hvor jeg f.eks. har hjemmearbejdsdage også – og det vil jeg rigtig gerne. Så måske de her uge indlæg kommer igen, på et tidspunkt :0) Tænker ikke det er noget jeg kommer til at gøre så ofte, men ok engang imellem.

 

Torsdag d. 11. juni // Min uge

kl.6.30 – Mit vækkeur ringer samtidig med at husets højtalere også begynder at spille på det badeværelse der ligger op til Hr. Mands og mit soveværelse. De fungerer nemlig som vækkeur for min mand :0)
Vi er idag hjemme sammen her til morgen, men det er mig der står op med drengene. Sådan fungerer det bedst. At det enten er mor eller far der tager sig af dem om morgenen :0)

Så jeg står op og gør mig lidt klar selv, inden jeg vækker drengene.

Igen står jeg hellere en halv time for tidligt op, end at ende ud i at det bliver stressende. Så når jeg står op med drengene har vi god tid og som regel sidder jeg lidt sammen med dem ved morgenbordet inden jeg går ud og gør mig færdig.

 

kl. 7.30 – Hr. mand kører på arbejde og drengene og jeg gør os lige så stille klar til at komme ud af døren også. Drengene møder kl. 7.55, hvor deres første time starter. Vi bor lige ved siden af skolen, så det tager et splitsekund at komme derhen.
I dag følger jeg Lucas i skole, det vil han gerne have, mens Julius selv går derhen.

 

kl. 8.00 – Jeg kører mod Gentofte, hvor jeg idag har møde med Wheat og skal købe ind til SS16 på boozt.com.
Idag har jeg ikke en merchandiser med, ligesom jeg havde i mandags hos Hummel, så jeg skal selv sørge for at sætte mig ind i budget, tal og statistikker for mærket. Heldigvis har min merchandiser gjort forarbejdet og lavet den analyse til mig som jeg skal bruge.

 

kl. 9.00 – Der er stort set ingen kø idag, så jeg lander allerede kl. 9.00 i Gentofte, selvom mødet først er planlagt til kl. 9.30.
Ved siden af Wheat ligger et af vores andre mærker; Petit by Sofie Schnoor og jeg har faktisk et par ting jeg lige skal have snakket med dem om. Så det passer perfekt med at jeg lige smutter forbi dem inden det andet møde.

 

Min uge

 

Kl. 9.30 – Jeg møder ind hos Wheat og vi går igang med dagens arbejde. Idag skal jeg ligge ordre på hele SS16 kollektionen inkl. overtøj, så vi starter ud med at afstemme forventninger og forsøge at lave det optimale split i forhold til hvor stor del af budgettet vi skal ligge på de enkelte kategorier.

Vi starter ud med at ligge ordre på overtøj, og allerede her kan jeg se at budgettet ikke holder. Kollektionen er simpelthen alt for fin.
Det er mit job at holde mig inden for de fastsatte budgettet og købe for de beløb vi har sat af. Men det er også mit job at vurderer såfremt noget kunne have et større potentiale end vi har forudset udfra vores statistikker og historik.

Efter overtøjet går vi videre til pigekollektionen og også her kan jeg hurtigt se at vores budget ikke holder. Kollektionen er simpelthen super god.
Som indkøber kan jeg ikke bare tage det ud som jeg selv synes om – så mit job går i høj grad også ud på at forudse hvad I alle sammen ønsker at købe.

 

Min uge - Torsdag

 

Kl. 15.30 – Vi er ved at være færdige med at disponere pigekollektionen, men mangler drengekollektionen. Min Wheat sælger har en bagkant og vi er nødt til at stoppe for idag. Vi aftaler derfor en ny dag jeg skal komme forbi for at færdiggøre ordren.
Normalt fortsætter vi til vi er færdige, da min kalender er så presset at jeg ikke kan klemme ekstra møder ind. Men vi finder et hul i kalenderen og samtidig giver det mig mulighed for lige at gå hjem og beregne budgetterne med min merchandiser igen.
Enten skal vi skære lidt ned i de ordrer vi har lagt idag og ellers skal vi øge budgetterne på Wheat.

Selvom det lyder enkelt, så er det også lidt angstprovokerende, for hvis jeg får lov at øge budgettet betyder det også et stort sats – både for mig, men også for boozt. Når først sæsonen er igang og vi har fået varerne hjem, så bliver jeg også målt på deres performance. Så jeg skal virkelig tro på det for at købe mere end først budgetteret.

 

Kl. 16.00 – Jeg kører fra Wheat og på vejen hjem når jeg at give Kasper et kald og sige jeg er på vej.
Det er et ret skidt tidspunkt at køre hjem på, så jeg skal nok regne med en del kø på vej hjemad.

På vejen hjem klarer jeg en del telefonopkald, som jeg har haft igennem dagen, men ikke kunne svarer da jeg har siddet i møde. Når jeg sidder i møde med mærkerne, så vælger jeg at lukke helt af for alt andet og være til stede i nuet. Så mails og telefonopkald må vente.

Nogle af de opkald jeg skal foretage idag, er bl.a. også til mærker som vi ikke længere ønsker at fører og som har krav på at få et personligt opkald med besked om at vi desværre ikke har valgt at sætte budget af til at købe en sæson mere ind. Det står i skærende kontrast til dagens møde, hvor kollektionen har været så god. Men også de kedelig ting som at opsige et samarbejde med et mærke på grund af manglende salg, er mit job. Det gør ikke at jeg på nogen måde synes det er sjovt, for jeg har et nært og tæt forhold til alle de mærker vi fører.

 

Kl. 17.00 – Det var heldigvis ikke så slemt med kø på vej hjem, så jeg lander hjemme ca. 1 times tid efter jeg kørte fra Wheat.
Jeg går straks igang med at lave aftensmad.

 

Kl. 18.15 – Vi spiser alle 4 aftensmad sammen. Noget vi prioritere rigtig højt er at spise sammen hver dag. Under maden kommer min mor forbi. Mine forældre bor ca. 700 meter fra os, og det er dejligt når de lige kommer forbi.
Efter maden render Lucas hen til en ven. Først efter han spørger og jeg har sagt ja til at han må løbe derhen, opdager jeg at klokken faktisk er over 19.
Men det er bare virkelig godt vejr, og jeg kan godt forstå at drengene ikke lige kan tænke på at gå i seng nu.
Lucas kommer tilbage med 2 af hans venner, for de ville gerne lege her. De skal hjem kl. 20. og går begge i hans klasse, så jeg giver dem lov til at lege her hos os.

Julius og jeg går en lang tur med Walther, hvor vi også tager kamera med og tager billeder til bloggen.
På vores lange gå ture får vi snakket meget og det er i det hele taget rigtig hyggeligt. Ellers kan det godt være svært at få en snart 11-årig Pre-teen i snak, så det er en god måde for os at få snakket dagen igennem og Julius fortæller mig som regel en masse og meget åbent om sin dag.

 

Kl. 20.30 – Julius og jeg kommer hjem fra vores gå-tur og Lucas’ venner er taget hjem. Nu skal drengene i seng.
Vi får sagt godnat og jeg lover at stå op med dem i morgen. Jeg skal til Sverige igen i morgen og normalt når jeg skal til Sverige så kører jeg jo inden de står op. Men jeg kan godt mærke at det har været en uge der har været hårdt spændt for på hjemmefronten, så jeg prioritere at have morgenen med dem og følge dem i skole. Måske også fordi jeg ved at jeg ikke når hjem før sent fredag aften, da vi har sommerfest i boozt om aftenen.

 

Kl. 21.00 – Jeg tænder min Mac og blogger om min onsdag.
Derefter gør jeg klar til i morgen, lægger tøj frem til mig selv og drengene samt pakker det jeg skal have med i morgen for at kunne “dresse” lidt op til sommerfesten. Imens klarer Kasper madpakkerne – hvilket han faktisk har gjort hver dag i denne uge….

 

Kl. 22.30 – Godnat  ZZZzzzzzzzzzz

 

Læs også om min mandag LIGE HER, min tirsdag LIGE HER og min onsdag LIGE HER.

 

Fortsættelse følger med: Min uge ? Uge 24 // Fredag
 
 
 
Indlægget indeholder affiliate links
 
 
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge - Uge 24 // Onsdag