Min uge - Uge 24 // Tirsdag

Min uge – Uge 24 // Onsdag

Læs om min tirsdag LIGE HER

 

Onsdag d. 10. juni

 

kl. 5.00 – Mit vækkeur ringer, og jeg er faktisk vågnet lidt før det ringer. Idag er det virkelig tidligt, da jeg skal til Sverige. Jeg har ikke en fast tid jeg skal møde (dog helst inden kl. 9), men jeg har fundet en god rytme i at komme så tidligt som muligt afsted og undgå kø. Jeg gør mig klar, mens resten af huset sover – pånær Walther – der altid står op sammen med mig.
Kl. 6.00 kører jeg hjemmefra – og Kasper og drengene sover stadig. Jeg tager mig en kop kaffe med på vejen – det er jeg efterhånden blevet helt afhængig af om morgenen.

De dage jeg kører til Sverige, der aflevere Kasper drengene og ofte henter han dem faktisk også. Mange spørger mig ofte om det ikke er dødsygt at skulle køre den lange vej, men jeg nyder min tid i bilen både ud og hjem. Derudover er det jo ikke hver dag jeg skal til Sverige – jeg har som regel møder rundt omkring i Danmark og også dage jeg arbejder hjemme. Denne uge er der ikke nogle hjemmearbejdsdage, men det er lidt usædvanligt.

 

kl. 7.30 – Jeg parkerer min bil på parkeringspladsen i Malmø, som ligger en lille gå-tur fra kontoret. Den gå-tur har jeg faktisk lært at sætte pris på – specielt efter jeg har fået min skridttæller og det er gået op for mig hvor lidt jeg egentlig rør mig til daglig…..

 

kl. 7.45 – Jeg møder ind på kontoret og på vejen op møder jeg en af mine kollegaer som også møder tidligt idag. Jeg har faktisk ikke været på kontoret de sidste 2 uger, så vi catcher lige op. Boozt ligger på 5. sal i en stor bygning i centrum af Malmø, lige mellem Stortorget og Lilletorget.
Jeg har ikke det store på programmet idag og kun et enkelt møde kl. 13.00 hvor vi har teammøde med alle indkøberne.
Men jeg har en masse opgaver jeg skal have fulgt op på, og ikke mindst en masse mails.

Dagen idag står primært på oprettelser af kontrakter med de mærker vi mangler kontrakter på og så har vi netop haft strategiuge, hvor vi har planlagt vores SS16. Jeg har en del ønskede mærker vi gerne vil forhandle og dagen idag skal jeg bl.a. bruge på at følge op på disse for at se om vi kan få en dialog igang.
Derudover starter vi idag UDSALG (Se bare HER) , så jeg skal også have tjekket sitet igennem for om alle nedsættelser er gået online og om alle er korrekte.

 

Onsdagkl. 11.30 – Jeg går til frokost sammen med en af de andre indkøbere og min assistent Sofie, som næsten lige er startet hos os. I sverige går mange ud og spiser til frokost, og vi går tidligt ned idag da det er super godt vejr og vi gerne vil have en god plads inden der kommer alt for mange. De første svenske studenter er også udklækket og det vrimler med folk i centrum. Vi vælger en indisk restaurant på Lilletorget lige nedenfor kontoret.
Det er super hyggeligt, og da vi ikke så ofte er samlet midt i indkøbssæson, så er det virkelig rart lige at få snakket sammen.

 

kl. 12.30 – Vi er retur på kontoret og Sofie og jeg bruger den næste halve time på lige at kigge sammen på en opgave inden vi har teammøde.

 

kl. 13.00 – Teammøde med alle indkøbere samt vores chef.
Om onsdagen har vi fast kontordag, så vi alle sammen er samlet min. én gang om ugen. Det er rart at det er midt i ugen. På mødet vender vi som regel en masse praktiske detaljer og hver anden uge skiftes vi til at have kage med :0) Idag er der ikke kage – det er først næste uge.
Mødet er hurtigt overstået idag, så vi alle kan vende tilbage til vores opgaver.

 

kl. 14.15 – Julius ringer og spørger om han må tage en ven med hjem. Vennen vil bare rigtig gerne have en sodavand forklarer han, så om de ikke nok må tage en sodavand hver? Sjovt at det er vennen der vil have en sodavand – aldrig Julius :0)

Det er Julius’ ansvar at gå en tur med Walther hver dag når han kommer hjem fra skole, så det gør han idag sammen med vennen.

 

kl. 14.30 – Jeg pakker sammen og vender snuden hjemad :0) Jeg planlægger selv min tid, og da jeg møder tidligt forsøger jeg også altid at gå tidligt hjem. Hvis jeg når at forlade kontoret inden kl. 15, så er min erfaring at jeg kan komme hjem inden køen bliver for voldsom.

 

På vej ned ad trapperne, ringer en mor til en af drengene i Lucas’ klasse og spørger om de må tage Lucas med hjem. Dejligt at han også har fået godt gang i legeaftalerne og skønt at det lige er idag – så jeg ikke skal have helt så dårlig samvittighed over ikke at nå så tidligt hjem.

I dag skal jeg lige ind forbi Emporia, da jeg er løbet tør for noget af min faste hverdags make-up . Jeg smutter hurtigt ind forbi Sephora og køber det. Fordelen er at det ofte kan betale sig at købe disse ting i Sverige pga. kursen :0)

 

Onsdag

 

Kl. 16.45 – Pga. min lille svinkeærinde i Emporia er jeg først hjemme nu.
Julius’ ven er på vej ud af døren og Lucas er lige kommet hjem fra sin legeaftale. Julius skal til gymnastik kl. 17.00, så han er ved at gøre sig klar og går selv til gymnastik.

Jeg skynder mig at gå igang med aftensmaden, som helst skal nå at være færdig inden kl. 18, hvor jeg skal kører for at komme til træning.

 

Kl. 18.00 – Jeg når lige at serverer aftensmaden og spise en lille smule selv inden jeg fræser ud af døren for at nå træning kl. 18.25 i Holbæk.
Jeg møder Julius i indkørsel, som kommer hjem fra gymnastik.

 

Kl. 18.30 – Der møder mig en låst gymnastiksal, hvor jeg ellers troede jeg skulle til træning. Jeg er faldet for et Zumba hold i Holbæk, hvor vi træner mandag, onsdag og søndag. Mandag og onsdag er der en halv times cirkel træning / opvarmning inden, men tilsyneladende ikke idag. Lidt ærgerligt, da jeg nu har ræset sådan afsted. Normalt når jeg ikke cirkel træningen andet end om mandagen, men pga. jeg missede den mandag så vil jeg bare rigtig gerne idag.
Efter ca. 5 min. bliver der låst op til salen og den er fyldt med redskaber. Der skal åbenbart være idrætseksamen dagen efter, så skolen har gjort klar. Vi rydder redskaberne til side, men jeg har stadig god tid til selve zumba starter, så jeg løber mig en tur istedet.

 

Kl. 19.00 – 20.00 Zumba træning.
Jeg har ellers tidligere tænkt at det var sådan lidt halvkikset form for motion – for halvtykke, middelaldrende kvinder :0) Men det her hold har fanget mig og jeg er blevet helt bidt af det. Det vigtigste er jo at træning og motion er sjovt.
Måske er jeg bare selv halvtyk og middelaldrende efterhånden :0)

 

Kl. 20.30 – Hjemme igen og jeg overvejer at gå en tur med Walther, men beslutter mig for at slappe lidt af. Normalt ville jeg måske tænde computeren her og måske blogge lidt, men idag er jeg træt og orker det ikke. Og derfor kom min beskrivelse af onsdagen så først op torsdag :0)
Igen har jeg lært mig selv, at jeg ikke kan stresse over det – det er livet for kort til. Så jeg blogger når jeg har lyst og overskud. Ikke fordi jeg SKAL :0)

 

Kl. 22.00 – Jeg går i seng og falder først i søvn omkring kl. 23.00 ca.
I morgen står den på indkøb hos Wheat, så i morgen er det heldigvis mig der står op med drengene og aflevere dem. Det er lidt usædvanligt at jeg kun står op med dem 1 gang i denne uge, og Kasper 4 gange – men det er også en hektisk uge med meget på programmet.

 

 

Læs også om min mandag LIGE HER og min tirsdag LIGE HER.

 

fortsættelse følger med: Min uge ? Uge 24 // Torsdag
 
 
 
Indlægget indeholder affiliate links
 
 
 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge - Uge 24 // Tirsdag