Min uge - Uge 24 // Mandag

Min uge – Uge 24 // Tirsdag

Læs om min Mandag LIGE HER

 

Tirsdag d. 9. juni

Kl. 7.00 – Mit væggeur ringer, og jeg har ikke tid til at snooze, som jeg ellers ynder engang imellem når jeg virkelig er kommet til at gå for sent i seng.
Vi har aftalt at mødes og begynde hos Hummel kl. 8.30 og jeg vil gerne nå morgenmaden på hotellet.

I bilen på vej til Hummel når jeg lige at ringe og sige godmorgen til Kasper samt hører hvordan morgenen er forløbet. På vejen samler jeg også min kollega op, som har overnattet på et andet hotel.

Min uge - TirsdagKl. 8.30 – Vi møder ind hos Hummel og starter dagens disponering, som i dag er på sko til forår/sommer 2016. Vi starter med at afstemme budgetter og fordele beløb ud på kategorier (sandaler, sneakers osv.) samt køn (dreng/pige).
Herefter får vi en gennemgang af kollektionen, hvor jeg noterer min første intuition omkring de enkelte modeller. Det er her ved førstehåndsindtrykket jeg får det første indblik i om modellen bliver en bestseller eller en model med mindre tryk på.
Boozt.com fører hele hummels kollektion, så min opgave er at vurderer tendenser i markedet sammenholdt med hvad vi har erfaring med. Udfra mit førstehåndsindtryk laver jeg mit første udkast til sortimentsinddeling.

Herefter går den mere grundige analyse igang og sammen med min kollega som er merchandiser, så analysere vi statistikken og bryder det ned sådan at vi får købt ind baseret på vores historik.

Som I nok kan fornemme så er det lidt af et puslespil at få sortimenter, budget og nye modeller til at gå op i en højere enhed for tilsidst at ende ud i et indkøb vi er trygge ved og som vi føler er det helt rigtige til vores butik.
Igen – intet er tilfældigt :0)

 

Kl. 12.00 – Da jeg denne gang har været så heldig at få en merchandiser med, er vi faktisk færdige med sko-disponeringen kl. 12.00 og det hele stemmer. Vi har købt præcis til vores budget, hvilket faktisk godt kan være svært i forhold til det puslespil det kan være. Ingen tvivl om at det er tegn på godt teamarbejde og for mig har det været super fedt at have en “tal-knuser” med.
Alt i alt en super fed oplevelse og vi går til frokost super glade og stolte over det arbejde vi lige har udført :0)

Min uge - TirsdagKl. 14.00 – Jeg sejler fra Århus mod Sj. Odde, og har således 1 times tid på færgen hvor jeg læser mails og forbereder indlæg til bloggen. Jeg kan godt mærke at det var en lang dag i går, og selvom jeg i mit arbejde selv kan planlægge mig tid, så ved jeg faktisk aldrig præcis hvornår jeg har fri.
Disponeringen i dag er gået over al forventning, men jeg kunne ligeså godt have risikeret at vi først var færdige kl. 16-18 stykker og jeg derfor var kommet sent hjem til familien.

Jeg tillader mig at nyde den ekstra tid jeg lige har fået foræret, også fordi jeg ved dagen i går var lang.
Det er her man virkelig skal have selvdisciplin og huske sig selv, for mails’ne tikker ind i min mailboks selvom jeg sidder i møder dagen lang og man kan nemt blive stresset.

Jeg har lært at jeg ikke får noget ud af at stresse, og hvor afhængig min arbejdsindsats også er af at jeg ikke sørge for at være oppe i stressniveau.

Ombord på færgen køber jeg mig en Salted Caramel Latte fra Baresso – ER I KLAR OVER HVOR GOD DEN ER?

Netop som jeg kommer ind for at sætte mig, ringer min telefon. Det er en dame som vi har lovet vores gamle seng og hun står nu ved vores hus, men kan ikke se sengen. Vi har forsøgt at sælge elevationsbundene fra vores gamle senge, men hun har ikke råd til at give noget for den, så efter at have hørt hendes historie og fordi hun har kontaktet os på sådan en sød måde – så har vi valgt at forære hende den selvom vi faktisk havde forsøgt at få en lille skilling for den. Så vigtige var de 500-1000 kr. ikke som vi måske kunne få for den og jeg er bare glad for at en anden kan få glæde af den. Og hun er virkelig taknemmelig og glad for at få vores gamle senge. Det føles virkelig rart at have kunne hjælpe en der ikke har de samme midler som os, med noget så simpelt som et par senge vi har kasseret :0)
Vi har fået talt forbi hinanden, og jeg troede faktisk ikke hun kom idag, så sengene står nu indenfor og hun kan ikke få fat i dem, da ingen er hjemme…..
Jeg får ringet til min mor, som straks cykler ud og sørger for at damen får sengene. Dejligt med forældre der bor så tæt på og som altid er hjemme :0)

Lidt over kl. 14 ringer Julius, som han altid gør når han har fri. Han vil idag gerne have 3 venner med hjem…..
Gad vide om han tager hele klassen med hjem i morgen?
Igår var det 2 venner og idag udvidet til 3 :0)
Herefter går jeg en 3-4 opkald fra ham om alt mellem himmel og jord :0) NOTE TO SELF: “GIV IKKE DIN 10-ÅRIGE TELEFON” :0)
Det er nu meget hyggeligt og jeg elsker han ringer og spørger om lov til alt <3 Spørgsmålet er hvor længe han egentlig blive ved med det?

Min skridttæller er lige nu på omkring 2000 skridt og der er virkelig langt op til målet på 10.000 skridt, så allerede nu begynder jeg at forberede mig mentalt på en løbetur eller lang gå tur senere.
Jeg træner som regel mandag, onsdag og søndag, men pga. min tur til Århus har jeg jo misset træningen i går – så jeg ved jeg må gøre en indsats idag og bruge min tidlige dag på også at få rørt mig.

 

Kl. 16.00 – Endelig hjemme igen – det føles tidligt selvom kl. jo egentlig allerede er 16, og jeg henter Lucas i SFO sammen med Walther. Dejligt at være hjemme i forholdsvis god tid.
Lucas vil også gerne have en ven med hjem, så vi får ringet til vennens forældre og aftaler at tage ham med hjem – og senere til spejder.

Om tirsdagen går både Julius og Lucas til spejder. Der skal de være kl. 18 og 18.30, så vi skal nå at have aftensmad inden.
2 af vennerne bliver og spiser med, så vi er 6 personer til aftensmad idag :0)

 

Kl. 18.00 – Jeg kører Lucas og hans ven til spejder, mens Julius og hans ven selv cykler derhen. Hjemme igen får vi ryddet af efter aftensmaden og klaret et par småting. Jeg får pakket ud fra min tur i Århus og lagt tøj på plads.

Min uge - TirsdagKl. 18.45 – Jeg gør klar til at gå hen og hente Lucas – i god tid, så Walther og jeg kan nå at gå en tilpas lang omvej til at jeg når mine 10.000 skridt i dag. Lucas skal hentes kl. 19.30, så det kommer til at passe nogenlunde ;0) Det bliver en lang gå tur og på vej fra spejder rammer Lucas og jeg lige tanken hvor vi køber donuts med hjem som ham og Julius skal dele når han også kommer hjem.
Lucas og jeg er hjemme kl. ca. 20.00. Han får et bad og derefter slapper vi af sammen.

 

Kl. 20.45 – Julius kommer hjem, han er selv cyklet hjem fra spejder. Drengene får deres donuts og skal på hovedet i seng derefter. Det bliver sent her om tirsdagen fordi spejder ligger så sent, men drengene klarer det fint og kommer fint op om morgenen. Normalt kommer de dog tidligere i seng.
Kl. 21 er drengene puttet og jeg begynder så småt også selv at forberede mig på selv at gå i seng.
Imorgen skal jeg møde ind på Boozt’s hovedkontor i Malmø – og det betyder at vækkeuret ringer kl. 5 i morgen tidlig. Om onsdagen har jeg kontordag og er som regel hver uge i Malmø om onsdagen.

Jeg skriver dagens blog indlæg færdig, redigerer lidt billeder og inden jeg går i seng ligger jeg også tøj frem til drengene og til mig selv.

 

Godnat :0)

 

Læs også om min mandag LIGE HER

 

fortsættelse følger med: Min uge – Uge 24 // Onsdag
 
 
Indlægget indeholder affiliate links
 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge - Uge 24 // Mandag