Vores historie - Del 15 // Praktik, erhvervserfaring og familieforøgelse

Min uge – Uge 24 // Mandag

Engang havde jeg en serie indlæg her på bloggen som beskrev min arbejdsuge. Jeg oplever tit at mange mener mit job er det rene drømmejob – og ja det er det bestemt også. Jeg ELSKER det jeg laver, hvilket jeg også håber skinner igennem her på bloggen :0)
Et drømmejob er for mig at beskæftige mig med noget som jeg også finder inspirerende og som faktisk også er min interesse rent privat. Derfor kan arbejde for mig også meget nemt komme til at fylde i fritiden og udenfor arbejdstiden uden jeg egentlig bemærker det. Det kræver sit, og en vis portion selvdisciplin at beherske grænsen mellem arbejde og fritid, når man som jeg brænder så meget for det jeg laver rent professionelt.
Det vil jeg egentlig gerne åbne en lille smule mere op for, og fortælle jer lidt mere om min dagligdag – både rent arbejdsmæssigt, men i den grad også privat. Og i den forbindelse også hvordan jeg styrer kombinationen af arbejdsliv og privatliv.

Vi starter med denne uge – uge 24, 2015 – som er en typisk arbejdsuge for mig midt i højsæson for disponeringer for en ny sæson.

 

Min uge - Uge 24

Min uge – Uge 24 // Mandag d. 8. juni

 

kl. 05.30 – Mit vækkeur ringer. Jeg har faktisk ikke helt sovet nok, hvilket skyldes at jeg ofte først falder i søvn efter kl. 23.
Jeg vågner med et sæt og tror jeg har sovet over mig :0) Jeg skal nå færgen fra Sj. Odde til Århus kl. 7.20, men jeg hader at stresse og specielt om morgenen. Jeg skal helst have god tid til at gøre mig klar.

kl. 06.30 – Jeg kører hjemmefra inden alle andre i huset vågner. Walther – vores lille gravhund vågner som regel samtidig med mig og følger mig troligt rundt om morgenen.

kl. 7.20 – Færgen sejler fra Sj. Odde og jeg har nu ca. 1 times tid på færgen, hvor jeg lige når at tjekke mails og forberede mig lidt på dagens disponering hos Hummel. Jeg skal købe forår/sommer kollektionerne ind til 2016 på Boozt.com og jeg forsøger at danne mig et overblik samlet over den statistik jeg har fået tilsendt af vores merchandisere. Normalt ville jeg gøre dette et par dage før, men jeg har lagt det ind så jeg kan forberede mig i den time overfarten tager.
Heldigvis har jeg idag en merchandiser med mig hos Hummel, som hjælper mig med at have styr på data.
Merchandiser er hos os, en funktion som på sin vis er min livsnerve til at foretage det korrekte indkøb. Alt bliver analyseret ned til mindste detaljer og vi beregner bl.a. hvordan splittet skal være mellem dreng og pige, Baby og kids kollektioner, hvor trykket skal ligge i forhold til størrelser osv. osv. Intet er ladt til tilfældighederne.
Normalt har merchandiserne lavet disse beregninger til mig på forhånd og jeg håndterer selv analysen heraf når jeg sidder i disponeringen. På større mærker har jeg dog en merchandiser med ude på indkøbene sådan at vi sammen bliver enige om hvad der skal ligges ind.

kl. 9.00 – Jeg møder ind på hos Hummel, på deres hovedkontor på havnen i Århus, hvor jeg skal være de næste 2 dage.
Vi starter ud med at afstemme forventningerne til den nye sæson og sammen med Hummel bliver vi enige om det endelige split og hvordan budgettet skal fordeles.
Vi disponerer hele dagen, kun afbrudt af frokost kl. 12 som vi dog tager med os ind i mødet igen og fortsætter imens vi spiser.

kl. 14.00 har Julius fri fra skole og ringer som regel en 3-5 gange for at spørge om alt fra om han må tage venner med hjem, om han må lave popcorn osv.

Disponeringen tager det meste af dagen, og vi er således færdig ca. kl. 18.00
Til gengæld er vi så også færdige med at købe alle tøj kollektionerne ind på SS16 – og der er altså en del forskellige kollektioner.
I morgen kan vi således nøjes med at disponerer alle sko.

kl. 18.15 – Jeg tjekker ind på mit hotel i Århus, hvor jeg overnætter for at blive færdig med Hummel i morgen

kl. 18.30 – Jeg mødes med vores sælger fra Hummel, som har inviteret mig med ud at spise aftensmad.
På vejen til mødet når jeg lige at ringe hjem til Kasper, for at få en status hjemmefra. Drengene nyder disse dage alene med far, og alt er forløbet perfekt. Dog er jeg kommet til at tage alle iPhone opladere med til Jylland – pånær én, så der opstår en mindre krise på hjemmefronten med 2 iPads og Hr. mands iPhone som alle skal oplades :0) (1. world problems)

kl. 21.00 – Jeg er retur på mit hotelværelse og ringer igen hjem for lige at sige godnat og snakke lidt om dagen med Kasper. Vi taler som regel sammen flere gange om dagen når jeg er væk på de her små-rejser.
Herefter får jeg tid at blogge lidt, tjekke private sms’er og mails.
Idag er jeg blevet kontaktet af ialt 4 veninder som skal have hjælp og vejledning til køb de skal foretage sig til deres egne børn. Sådan er det, jeg bliver ofte brugt som den man spørger når man lige er i tvivl. Og det er helt ok – jeg hjælper gerne :0) Jeg når at svarer alle 4 tilbage.

kl. 23.30 – Jeg lukker ned og går til ro. Lidt senere end ønsket, men sådan er det ofte når jeg er afsted.
Jeg skal op kl. 7.00 i morgen, så jeg burde have lagt mig til at sove noget før…….. Ret typisk mig – jeg har alt for mange ting jeg gerne vil nå.
Min skridttæller idag står på knap 8.000 skridt. Jeg har et mål om at nå min. 10.000 skridt dagligt og ærgrer mig lidt over at jeg ikke lige fik gået de sidste 2.000 skridt…..

 

fortsættelse følger med: Min uge – Uge 24 // Tirsdag
 
 
Indlægget indeholder affiliate links

 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores historie - Del 15 // Praktik, erhvervserfaring og familieforøgelse