Top 3 - Ting du ikke vidste en 8-årig ønsker sig....

Anbefaling af gode føljetons

I dag er det Lucas’ fødselsdag og jeg har haft en del at se til i denne uge hvor jeg bl.a. har taget hul på alle indkøbene til forår/sommer 2016 på boozt.com. Følg mig gerne på Instagram @boernetoejsindkoeberen, hvor du dagligt kan finde små sneak peeks af det jeg er ude at købe ind.
I dag har vi haft huset fyldt af gæster, som kom for at fejre Lucas og derfor har jeg ikke nået at lave næste afsnit i føljetonen her på bloggen om Vores Historie.

Men jeg elsker faktisk også selv at læse om de her personlige beretninger fra andre, så derfor vil jeg idag anbefale en række føljetoner på andre blogs, som jeg selv er faldet over og som jeg enten har læst eller læser med i ;0) Så selvom jeg snyder jer lidt og ikke udgiver næste afsnit, så kan I måske få stillet lysten lidt hos nogle af disse fantastiske bloggere.

God fornøjelse :0)

 

Anbefaling af gode føljetons på blogs

 

Skærmbillede 2015-05-23 kl. 11.18.22

Ongoingyoungster.dk

En af de nyeste føljetoner jeg er begyndt at følge med i er bloggen ongoingyoungster.dk
Hele bloggen er en fortælling af Sandy’s oplevelser som anbragt barn uden for hjemme og det er i det hele taget en meget rørende historie som jeg selv er blevet grebet af.

Sandy fortæller hendes historie uden omsvøb, lige fra anbringelsen på børnehjemme, hendes anbringelse hos plejefamilien og seneste afsnit med hendes fars død. Den er virkelig anbefalelsesværdig og meget meget rørende. Jeg glæder mig til at følge med løbende når der kommer nye indlæg.

Følg med på www.ongoingyoungster.dk – KLIK HER

 

Skærmbillede 2015-05-23 kl. 11.32.00

Superheltemor.dk

En af de første føljetoner jeg fulgte med i var Superheltemor.dk‘s føljeton om det der kærlighed. Afsnit nr. 26 er helt nyt og lige kommet online, men du kan følge med helt fra starten og afsnit 1 LIGE HER.

Føljetonen minder måske lidt om vores og er til at starte med en historie om hvordan Superheltemor mødte Ninjaman (hendes mand), bliver kærester og hvordan de senere hen får børn – 4 styks ialt. Føljeton’en er nået til barn nr. 3 og det er en stor fornøjelse at Superheltemor har fået gang i føljetonen igen, så den fortjener i den grad også en anbefaling herfra ;0)

Følg med på www.superheltemor.dk – KLIK HER 

Skærmbillede 2015-05-23 kl. 15.26.30

Denormale.com

I december måned kørte denormale.com en føljeton, hvor der hver dag (stort set) frem til d. 24. december kom et nyt afsnit. Kender I ikke til denormale.com, så synes jeg bestemt I skal kigge forbi Nicolai og Sabrinas blog, hvor de faktisk begge blogger. Føljetonen er om deres historie og hvordan de mødte hinanden og frem til nu.
I finder denormale.dk’s føljeton LIGE HER – KLIK

 

Skærmbillede 2015-05-24 kl. 23.04.45

Sneglcille.dk

Sneglcille.dk har netop fået en lille babypige og allerede inden hendes ankomst havde Sneglcille en sød lille føljeton om hvordan de kom frem til hvad den kommende snegllille skulle hedde.
Det er en kort føljeton, men alligevel supersød og bestemt værd at smutte forbi.
Find 1. afsnit i Sneglcille’s føljeton “Navneleg” LIGE HER – KLIK

 

Det er de føljetoner som jeg læser – eller har haft læst. Mon I kender til andre? Link meget gerne i kommentarfeltet herunder ;0)

 

Indlægget indeholder affiliate links.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 3 - Ting du ikke vidste en 8-årig ønsker sig....