Konkurrence - Vind PLAYMOBIL bondegårdstema

Get the look – Mor #1 // Ichi shorts

Ichi shortsIchi shorts

Shorts fra ICHI – Spar 30% KLIK HER // Espadrillos fra PavementKLIK HER //
Bluse er en ældre sag fra ONLY // Strømpebukser er fra H&M //
 
Photocredit – Julius 10 år :0)
 
 

ICHI shorts med 30% rabat

Vi skal faktisk næsten et helt år tilbage her på bloggen for at finde et indlæg med billeder af moderen her i familien…..
Det har faktisk ikke helt været så bevist, men det er bare ikke altid nemt at få taget de billeder og jeg tager jo bare konstant billeder af ungerne. Derudover så har jeg igen også en kamp med min vægt – og det tager måske i virkeligheden også lysten til rent faktisk at tage de her billeder.

De sidste mange år har jeg faktisk kæmpet med den skide vægt – og det er bare på ingen måder nemt. Jeg har sindsygt svært ved at tabe mig, men tager på bare jeg tænker på noget usundt. Ja hvem kender ikke det?
Men det var egentlig ikke for at indlægget skulle handle om min kamp med vægten – men mere om mit outfit på billedet.

Her til aften gik Julius og jeg nemlig en tur med Walther (vores lille gravhund) – og så blev han (altså Julius) lige husfotograf hvilket han da faktisk gjorde meget godt?

Mine ICHI shorts som jeg her har på, er jeg faktisk gået hen og blevet ret så glad for og lige nu er de faktisk sat ned med hele 30%. De er som sagt fra mærket ICHI og de kan findes LIGE HER.
ICHI er ellers ikke et mærke jeg har sværget til, men faktisk er de begyndt at lave nogle ret fede styles. Jeg faldt for de her ICHI shorts, ret tilfældigt vil jeg sige – og så er de bare endt med at være et af mine yndlingsitems i garderoben lige nu.

De fås også i en anden farve, som kan findes LIGE HER.
Og hvis man ikke er til shorts, men enormt godt kan lide printet – ja så fås de da også i en lang model LIGE HER ;0)

Uche shorts’ne er i en kort model, men passer perfekt med et par strømpebukser. Lige pt. veksler jeg meget mellem de her lidt tykke strømpebukser og nogle lidt tyndere alt efter om vejret beslutter sig for at det er forår eller ej ;0) Tror måske at shorts’ne vil blive for korte til mig hvis det var bare ben, men har man et par lækre tynde stænger, så er jeg sikker på det går ;0)

Espadrillos’ne er fra Pavement shoes og jeg spår at ingen kan leve uden espadrillos denne sommer ;0) De er SÅ behagelige og passer perfekt til et sommerlook eller sommerlook-wanna-be som dette ;0) De fås forresten også i virkelig mange farver LIGE HER.

 

Hvad siger I – skal jeg prøve at flashe flere mor-outfits herinde?

 

Indlægget indeholder affiliate links.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Vind PLAYMOBIL bondegårdstema