Spar 30% på Racoon og Freds World

Slut med børnesko – Nu med vaskeægte VANS

VANS

Sko fra VANSLIGE HER

 

Str. 39/40 og nu med VANS

Ja jeg har jo skrevet om det de sidste år, og om hvor sværere og sværere det blev at finde børnesko til Julius som nu er 10 år. Han er oppe i ikke mindre end en str. 39/40 nu, hvilket faktisk er præcis samme str. som sin mor…… GISP, så nu gik den altså ikke længere og jeg har måtte købe voksensko til ham for første gang.

Men når alt nu kommer til alt, så synes jeg faktisk vi fandt nogle super fede sko til ham – nemlig VANS. Jeg har ihvertfald ikke fortrudt et sekund at det var dem vi endte med og de passer faktisk rigtig godt på Julius’ fod.
Når nu han kun er 10 år, var jeg ellers lidt bekymret for om han ville passe en sko lavet på en voksen læst. Men der er altså ingen grund til bekymring og jeg kan ånde lettet op, for der er faktisk rigtig mange fede VANS at vælge imellem LIGE HER ;0)

Nu må drengen så for alvor finde sig i at velcro er et overstået kapitel – ja det har faktisk været ret svært det med at binde snørebånd, men nu er der ingen vej uden om. Velcro er bare ikke super i str. 39/40 :0)

Og hvis man endnu har et barn i de gængse børnestørrelser så er der faktisk også virkelig mange fine VANS til børn LIGE HER (De går helt ned fra str. 20 og op)

Dem som Julius har fået koster 649 kr. og kan fås i str. 36-44,5 – FIND DEM HER (KLIK)

VANSVans

Sweatshirt fra moloLIGE HER // Jeans fra Cost:BartLIGE HER //
Sko fra VANS – LIGE HER //
 
 

Indlægget indeholder affiliate links.

 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 30% på Racoon og Freds World