Multifunktions- og skihjelm fra EGG

Vores historie – Del 3 // Afrejsen

Fortsættelse af: Vores historie ? Del 2 // Det første kys, en masse øl og mange fester
 

Vores lille føljeton er jo ikke en føljeton uden et afsnit mere :0) Så her kommer tredje del af vores historie, som kommer tættere og tættere på.

Vores historie - Del 3
 
 

Vores historie – Del 3 // Afrejsen

Jeg er lige flyttet hjemmefra og Kasper er hjemme i Danmark i små 3 måneder, men skal snart tilbage til USA igen.
Der er ingen tvivl om at vi har noget kørende, men det er kun flirt og ikke så meget andet. Alligevel er det som om vi har et bånd og begge håber på mere.
Det sker bare ikke og tiden nærmer sig for Kaspers afrejse, da han igen har fået Visum og green card til at kunne bo og arbejde i USA for ca. 1,5 år igen.

Tiden render ligesom ud og langsomt går det op for mig at vi begge ikke tør binde os, da han jo alligevel skal rejse. Jeg er blot 18 år, og det er alt alt for tidligt at binde sig på den måde. Og specielt da forholdet jo absolut ingen fremtid har.

Vi arbejder jo begge på McDonald’s og ofte når jeg møder ind til mine vagter finder jeg små søde sedler fra ham i mit skab. Den på billedet har jeg gemt, og det er jeg godt nok glad for den dag idag. Det er jo ikke fordi det er noget særligt, men det er da lidt sjovt at det var måden vi kommunikerede på :0)
Hver dag når jeg åbnede mit skab, håbede jeg på at finde en af de her sedler fra ham.

I weekenderne var vi i byen med hele McD slænget og endte altid sammen. Det udviklede sig som sagt bare ikke, selvom vi nød hinandens selskab.
Ofte tog vi også sammen hjem fra byen og sov sammen. Men det førte absolut ingen vegne.
På anlægget en nat sad “Ray dee ohh” greatest hits som kørte på repeat hele natten og til vi vågnede næste morgen. Den dag i dag, kan jeg ALLE deres sange udenad pga. det :0) Men sjovt nok er jeg aldrig blevet træt af lige netop den cd.

Maj måned nærmer sig med hastige skridt og pludselig har vi lørdag d. 10 maj, hvor Kasper flyver til USA.
Fredag d. 9. maj er vi i byen – IGEN :0) Vi holder os sammen, men jeg er vist blevet ret fuld og får vist også sagt nogle ret dumme ting og såret en af Kaspers bedste venner. Kasper følger mig hjem uden at gå med ind. Vi får sagt farvel, og jeg kan mærke at jeg er SÅ skuffet. Skuffet over at han bare rejser og virkelig skuffet over at det ikke blev til mere. Måske også lidt skuffet over at han ikke vil med ind, det er jo vores sidste nat sammen…

Jeg beslutter mig for at ringe lørdag formiddag og sige farvel samt ønske ham en god rejse.
Får fat i ham på hans forældres tlf. nr. og vi får sagt farvel. Kasper ønsker mig alt held og lykke fremover. Jeg tænker at det var så det………

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Multifunktions- og skihjelm fra EGG