031114 - Dagens Julius

Tid til uld – Hust & Claire

Fortsat fra Tid til uld – Del 1 – Joha

 

Dette er andet indlæg i min gennemgang af hvad og hvilke uld favoritter vi har herhjemme. Jeg vil i indlæggene gennemgå hvilke uldmærker jeg personligt bruger til mine egne børn, og hvorfor jeg har udvalgt lige netop disse.

Tid til uld - Hust & Claire

Lækkert uld fra mærket Hust & ClaireKan købes LIGE HER

 

Tid til uld, vil guide dig igennem vores brug af uld fra følgende mærker:

Del 1 ? Tid til uld ? Joha

? Del 2 ? Tid til uld ? Hust & Claire (dette indlæg)

? Del 3 ? Tid til uld ? Freds World by Green Cotton

? Del 4 ? Tid til uld ? Molo

 

Tid til uld – Hust & Claire

Hust & Claire har de seneste år fået en mere og mere omfattende uld kollektion, og herhjemme i Danmark er mærket slet ikke så populært som i øvrige nordiske lande. Men Hust & Claire fortjener i den grad også en stor plads i vores danske hjerter – og mærket er faktisk pære dansk.

Hust & Claire arbejder i 2 kvaliteter i deres uld kollektion, nemlig ren uld og uld/bomuld. I begge kvaliteter oplever man typisk en tykkere og bedre uld-kvalitet end hos andre mærker. Uld kollektionerne fås fra str. 56 og helt op til str. 152.

Designet er virkelig fint, men ofte med print – og derfor bruger vi faktisk primært Hust & Claire til Lucas på 7 år, mens jeg personligt synes at Julius på 10 år er groet ud af den type print på hans tøj.

 

Lucas’ uldgarderobe fra Hust & Claire

Primært bruger vi jo uld/bomuld til Lucas pga. hans ret sarte hud, men faktisk er det sådan at vi i år også eksperimentere med at bruge Hust & Claire kvalitet i ren uld til ham. Den er nemlig så blød at det umiddelbart ikke virker til at genere ham.
Ofte oplever jeg at når man går hen i ren uld, så er kvaliteten en anelse tyndere end man er vant til i en uld/bomulds kvalitet. Sådan er det dog ikke med Hust & Claire, da den rene uld er tæt på lige så tyk som uld/bomulds kvaliteten.
Som den tøj-nørd jeg nu er, så kan jeg også oplyse om at ulden der bruges i Hust & Claire uld udvælges med høj kvalitet for øje og fibrene der bruges skal være så lange som muligt. Uldens kvalitet kendetegnes ved længden på fibrene og strukturen som skal være så ensartet som muligt.
Du kan evt. læse mere om uld kvalitet og behandling heraf i mine tidligere indlæg om emnet.

Tid til uld - Hust & Claire

Undertrøjer i uld/bomuld fra Hust & Claire – 119,95 kr. (LIGE HER)

1. Undertrøjer i uld/bomuld

En af de vigtigste dele i drengenes uld-garderobe er undertrøjerne og fra Hust & Claire bruger vi dem i uld/bomuld til Lucas. Begge drengene har uld inderst inde i vinterhalvåret og det har de faktisk haft de sidste 4 år. Hvis jeg havde fået øjnene op for det noget før, så havde de haft uld på helt fra de var spæde.
Det er også muligt at købe underbukser i uld/bomuld fra Hust & Claire, men som nævnt i mit tidligere indlæg så har vi valgt det fra herhjemme.

Undertrøjerne fra Hust & Claire i uld/bomuld fås i flere farver, og fra str. 92-152. De koster 129.95 kr. stykket og kan købes LIGE HER
Underbukserne i uld/bomuld fås i str. 92-152, koster 119,95 kr. og kan købes LIGE HER

 

Tid til uld - Hust & Claire

Langærmet t-shirt i ren uld fra Hust & Claire – 249,95 kr. (LIGE HER)
 

2. Langærmet t-shirts i ren uld

Som nævnt længere oppe, så tester vi i år den rene uld fra Hust & Claire til Lucas og det går indtil videre rigtig godt. Kunne vi, så ville jeg klart foretrække ren uld til begge drengene, men pga. Lucas’ meget sarte hud har uld/bomuld klart været at foretrække indtil nu.
Men da Hust & Claire’s uld er i så fin kvalitet, så vil jeg faktisk tro at vi snildt kunne have brugt rent uld fra dem til ham noget tidligere. Jeg må dog sige at vi altid har haft stor effekt af uld/bomuld også, hvor nogle mener at man så ikke har den fulde effekt af ulden. Det skal jeg heller ikke udelukke, da man jo i en uld/bomuld har bomuld inderst. I vores tilfælde har det bare været et spørgsmål om uld/bomuld eller intet uld overhovedet i mange mange år hvor Lucas virkelig var plaget af en slem børneeksem overalt på kroppen.

De langærmede uld t-shirts bruger vi som nattøj, og Lucas har dem på sammen med et par uld leggings. Jeg tror dog også vi vil få glæde af sættene på vores kommende skitur. Under t-shirten har Lucas altid en undertrøje i uld/bomuld.

Uld t-shirts fra Hust & Claire fås i str. 92-152, fås i flere farver/mønstrer og koster 249,95 kr. LIGE HER og LIGE HER.

 


Langærmet t-shirt m. stjerner i uld/bomuld fra Hust & Claire – 229,95 kr. (LIGE HER)
Langærmet t-shirt m. ulv i uld/bomuld fra Hust & Claire – 229,95 kr. (LIGE HER)
 

3. Langærmet t-shirts i uld/bomuld

På grund af det fine design, så har vi også valgt t-shirts i uld/bomuld fra Hust & Claire. Den fine ulv, synes jeg passer rigtig fint og kan noget andet end alt det man ellers ser på uld markedet til børn. Det er lidt ulempen at designet er så fint både i uld og i uld/bomuld at jeg ikke kan begrænse mig.
Vi bruger den primært som nattøj, men lige den t-shirt synes jeg faktisk også sagtens kunne bruges i hverdagen til helt almindelig brug hvor man så bare har effekten af ulden.

T-shirts’ne i uld/bomuld fås i str. 92-152, i flere farver/mønstrer og koster 229,95 kr. De kan købes LIGE HER og HER.

 


Leggings i uld fra Hust & Claire – 199,95 kr. (LIGE HER)
Leggings i uld/bomuld fra Hust & Claire – 159,95 kr. (LIGE HER)
 

4. Leggings i uld og uld/bomuld

Ligesom med t-shirts’ne så har vi også leggings i begge kvaliteter og mest af alt for at de passer sammen med de t-shirts vi nu har :0)
Har man indtil nu kun brugt uld/bomuld til sit barn, men overvejer at prøve ren uld fremover – så vil jeg klart anbefale at man prøver med Hust & Claires uld. Pga. den gode kvalitet på ulden som Hust & Claire benytter, så er de bløde og behagelige som uld/bomuld vil være.

Deres leggings har en god, bred elastik i taljen og en bred rib nederst i benet. Det er klart de leggings som har den bedste pasform til Lucas.
Vi bruger dem som sagt som nattøj, hvor han har et par leggings på sammen med en langærmet t-shirt. Lucas kravler ofte op over dynen når han sover og når han har uld på til natten, så ved jeg at han er perfekt tempereret selvom han skulle lægge uden dyne.

Leggings i uld/bomuld fås i str. 62-152 i flere farver så de passer til hver enkelt t-shirt. De koster 159,95 kr. og kan købes LIGE HER
Leggings i ren uld fås i str. 62-152 i flere farver og koster 199,95 kr. De kan købes LIGE HER.

 

Læs også mine tidligere indlæg om uld i emne feltet ULD – her finder du samtlige indlæg om emnet. Blandt andet kan du læse min forklaring af behandlet/ubehandlet uld og min gennemgang af de enkelte mærkes produktionsforhold herunder også Hust & Claire.

 

Tøjet fra i dette indlæg har vi modtaget fra Hust & Claire. Min begejstring for mærket og anbefaling heraf, er dog ganske oprigtig og ikke noget, man kan købe sig til her på bloggen. Indlægget her er udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og ingen har indflydelse på min vurdering og ej heller holdning. 

 

Indlægget indeholder affiliate links 
 

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

031114 - Dagens Julius