Test af flyverdragter, vinterstøvler, vinterjakker mm.

Konkurrence og Test af Bundgaard vinterstøvler

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev:
Lis Nielsen

Bundgaard vinterstøvler

Bundgaard vinterstøvle, model “Tokker Boot” – 779 kr. (LIGE HER)

 

Bundgaard vinterstøvler med TEX

Vi er efterhånden ved at have nogenlunde styr på drengenes vinterudstyr, og i år skal Lucas bl.a. teste Bundgaard vinterstøvler .
Faktisk er det nok sidste år at Lucas kan bruge en vinterstøvle som denne, da den kun går op til str. 35 og i år er Lucas en str. 34.  Men en velcrostøvle som denne er måske også helt ok at stoppe i str. 35 tænker jeg, selvom det kan være svært at finde fodtøj til børn over str. 35.

De sidste 2-3 vintre har vi ellers sværget til den type vinterstøvler man kan kalde canadiske støvler, som f.eks. Kamik og Sorel. Og så har drengene også altid et par Hummel TEX støvler – det har de også i år.
Sidste år kom de canadiske støvler faktisk slet ikke i brug, som I kan læse om her i dette indlæg. Vinteren 2013/2014 var bare alt for mild til den type støvler.

Vi har valgt Bundgaard vinterstøvler i den flotte marineblå farve, og jeg er her i første omgang ret imponeret over finishen på støvlen. Foret er i 100% uld, så skulle det blive en virkelig kold vinter i år, så tror jeg faktisk de lever helt op til vores ellers foretrukne canadiske støvler.
Det er jo ikke fordi jeg ikke har set Bundgaard vinterstøvler før, men ofte når jeg køber ind så er det prototyper og farverne samt skindet kan ligeledes være i materialer som ikke er helt som den endelig varer kommer til at være. Ofte findes modellerne også i så mange farver at jeg kun ser et mindre udvalg.
Dertil skal også lige siges at jeg ser kollektionerne 8-12 måneder før de kommer hjem.

En anden ting er også at se på produkterne med indkøber-øjne, og så med mine forældre-øjne med henblik på hvad jeg vil give mine egne børn på.
Indkøber-øjnene skal jo vurderer hvordan produkterne vil tage sig ud salgsmæssigt, og hvad jeg selv vil købe til mine egne børn og min egen smag er jeg derfor ofte nødt til at se lidt bort fra.

Bundgaard er et solidt børneskomærke som faktisk i år har 110 år på bagen. Det er der vist ikke mange børnemærker der kan brøste sig af ;0)
Og alligevel har mine egne børn faktisk aldrig haft Bundgaard vinterstøvler. Vi har haft hjemmesko og i den grad Bundgaard gummistøvler, men vinterstøvler har vi altså aldrig prøvet.

Så vi glæder os til i år at teste dem på Lucas, og jeg vil efterfølgende komme med en vurdering og fortælle om vores oplevelser af Bundgaard vinterstøvlen.

Bundgaard vinterstøvler

 

Vind et par Bundgaard

I samarbejde med Bundgaard har jeg fået lov at udlodde et par valgfri Bundgaard vinterstøvler, hjemmesko, gummistøvler eller overgangssko til en heldig læser her på bloggen.
Kunne du også tænke dig at prøve Bundgaard af, så deltag i konkurrencen.

 

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

KONKURRENCEN ER SLUT

1. Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2. “Like” Bundgaard på Facebook LIGE HER

3. Skrive en kommentar herunder med link til hvilken Bundgaard model du ønsker dig såfremt du skulle gå hen og vinde. Du kan finde alle Bundgaard modeller LIGE HER.

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 3. november :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Vi har modtaget Bundgaard vinterstøvlerne til Lucas for at kunne teste dem igennem vinteren samt lave denne konkurrence. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning. 

 

Indlægget indeholder affiliate links 
 

193 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af flyverdragter, vinterstøvler, vinterjakker mm.