Dagens Lucas i MarMar og PopUpShop + rabat hos Sejedrenge.dk

Vind gavekort til Fisketorvet – Familievenlig shopping

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev:

Christina Kruse

Fisketorvet - familievenlig shopping

 

For nogle uger siden var jeg inviteret med til et event på Fisketorvet, ang. familievenlig shopping.
Nu har jeg jo efterhånden så store børn, så de er faktisk for det meste ret nemme at have med på shopping. Jeg mener det er jo ikke fordi vi skal koordinere middagslur, spisning, amning, bleskift og lignende mere :0)

Men jeg husker tydeligt hvordan det var, og så alligevel ikke helt. For jeg synes det virker som årtier siden jeg havde små børn der ammede og jeg husker slet ikke at der var så meget debat omkring amning som der de sidste år har været.
Da vi fik Julius for 10 år siden, var vi begge af den overbevisning at det ikke skulle begrænse os og vi havde ham ofte med rundt. Jeg husker slet ikke at det var et problem for mig, hvor jeg skulle amme ham. Det gjorde jeg da bare :0)

Men i dag, kan jeg godt forstå at mange nye mødre har rigtig svært ved det med amning i det offentlige rum. Jeg mener det er jo ikke fordi nogle af os ønsker at støde nogle når vi skal give vores barn mad.
Derfor er det måske også rart at vide at der på Fisketorvet nu er lavet en såkaldt “Babylounge” med små amme-kabiner hvor man i ro og fred kan amme sin baby.
Personligt synes jeg det virker lidt voldsomt, og som om man er forvist og skal gå hensides for at amme. Men omvendt kan jeg også godt se at man så har mere ro på og i fred kan amme sit barn, uden at være bange for at nogle skulle føle sig stødt over det :0) Det er dog kun et tilbud til de ammende mødre, man må faktisk godt amme overalt på fisketorvet ;0)

Fisketorvet - familievenlig shopping

 

Den trofaste læser herinde ved at jeg bor på landet, og ikke har meget med storbyen at gøre udover at jeg jo faktisk er i København det meste af min hverdag pga. arbejde.
Storcentrer har nok altid været lidt udskældte, men jeg har nu faktisk altid fundet en hvis charme ved dem.

Da jeg blev 30 år (ha ha det er 5 år siden) – der havde hr. mand arrangeret surprise for mig og ham helt alene. Vi startede faktisk ud med at han kørte mig til Fisketorvet, hvor jeg havde fri shopping :0) Åhh det var skønt og med to små drenge som blev passet var det skønt bare at være i fokus.
Og siden Fisketorvet åbnede i 2000, besøgte vi faktisk centreret de første mange år også efter Julius blev født i 2004. Det var bare så dejligt nemt at være på shopping i et stort center hvor der nærmest var det hele.

De sidste år må jeg dog indrømme at jeg faktisk ikke har været på Fisketorvet. Men efter vores rundvisning derinde og gennemgangen af den gennemgående renovering Fisketorvet har været igennem, så fandt jeg det faktisk ret inspirerende igen og tænker vi snart skal en smut forbi – måske med drengene.

Der er kommet nye, større og flottere butikker med et rigt udvalg af tilbud og nyheder ? nyetablerede caféer og hyggelige spisesteder, stort biografkompleks. Mine personlige favoritter er nok Joe & the juice og Paradis (E-L-S-K-E-R Paradis). Og så har Fisketorvet åbent alle søndage!

Fisketorvet - familievenlig shopping

 

Vind gavekort på 500 kr. til Fisketorvet

I samarbejde med Fisketorvet har jeg fået lov at udlodde et gavekort til Fisketorvet på 500 kr. til en heldig læser her på bloggen.

 

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

KONKURRENCEN ER SLUT

1. Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2. ?Like? Fisketorvet på Facebook

3. Skrive en kommentar herunder med angivelse af hvad du forventer ved familievenlig shopping. Hvad kan gøre shoppingoplevelsen bedre når man er en lille familie?

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 22. oktober :0) Vinderne offentliggøres her på bloggen.

 

74 kommentarer

 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  Tillykke men øv altså

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Maharaj

  Børnevenlige faciliteter. . At der er plads til dem.. spisesteder at der er plads til eg. Ikke bliver set skævt til de larmer.. og private amme/puslefaciliteter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Astrid Mortensen via Facebook

  Det var hurtige timer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja Faaborg Preuss Christensen via Facebook

  Tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene mortensen

  Min datter elsker ikea da der er et legerum.
  Og så har vi ro til at måle og snakke møbler.
  Og så er der billigt mad og vi kan spise lidt mere ude end ellers.
  Men city 2 har lige fået et nyt lege område som hun også elsker. Og der er også butikker til mænd, kvinder og børn. Og så kan man sidde og snakke med andre forældre til legekammerater som også er der. Og så er det let at komme i biografen, selvom at der er lidt langt imellem.
  Fisketorvet har vi til gode som familie. Men kom der inden jeg fik min datter. Hyggede inden en god film som afslutning på en hyggelig dag.
  Vi har snakket om at vi skal af sted her inden året er omme.
  caféer hvor der er til at betale kunne der godt være flere af. Rene wcer og rent og pænt er jo også at foretrække.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Krøll Kirckhoff via Facebook

  Tillykke til vinderen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe malthesen

  Familievenlig shopping. Er når du kommer hjem fra et storcenter og tænker sikke en dejlig dag det har været for både børn og voksne. Fordi at der i storcentret er taget højde for alle børn i alle størrelser med hensyn til butiksudvalget, cafeer og små områder hvor børn kan være børn. Samtidig skal der være mulighed for mødre til frit og amme og gode forhold til at pusle. Et storcenter hvor man kan bruge hele dagen uden at skulle tænke på at forlade centeret eller gemme sig væk for at gøre de små praktiske ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Thisted-Høeg

  Børnevenlig shopping er plads til pillefingre og snotnæser.
  Toiletter og puslerum skal være lettilgængelige og behagelige.
  Så skal der bare være hyggeligt og butikker til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Frandsen

  Har to drenge med krudt bagi, de vil meget gerne med ud og handle og kigge i butikker, men synes nogle gange det hurtigt bliver kedeligt, små oaser rundt i centret, hvor der er mulighed for at lege og sidde ned. Ferie billetter er et hit, hvor de skal rundt og samle ting. Et ammer til de mindste og toiletter der ikke ligger for langt fra hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kirckhoff

  Familievenlige shoppingcentre kan rumme børn. Der skal være rum til at være barn, fx små legeområder for børn i forskellige aldre, aktiviteter for børn også gerne udenfor ferierne. Og måske en lille overraskelse, når de er gode til at handle. Det kunne fx være samlemærker, hvor de på sigt kunne spare op til en lille ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Små hygge områder til børn og børnevenlige cafeer samt gode toiletforhold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jacobsen

  At alt er under et tag og børnene kan rende rundt uden overtøj og flyverdragt. Skønt for alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kastebo

  Små børneområder med lidt legemuligheder og babylounge er super godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene christiansen

  Jeg kan godt lide de indkøbsvogne de har som er en bil. Det gør det hele meget lettere. God skiltning til toiletter, ammerum osv. Gerne et lille legegruppe/plads hvor vi forældre lige kan puste ud og ungerne for brændt lidt krudt af. Gode butikker for alle størrelser. Har en datter på 10 år som allerede har fundet en kjole hun ønsker sig hvis vi vinder gavekortet. Var derude i sidste uge og nød godt af deres feriebillet som er et stort hit hjemme hos os. Børnevenlige spisesteder er også dejlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kjærsgaard

  Mine forventninger til et familievenligt shoppingcenter er et center med butikker for både børn og voksne, gode toiletforhold incl. rene puslepladser, gode parkeringsforhold og gerne en indendørs legeplads. Derudover synes jeg det er vigtigt med spisesteder med god mad til rimelige priser.

  Shoppingoplevelsen kan hurtigt blive bedre for de små, når de engang imellem eksempelvis møder en stor “levende” Fætter BR bamse i centeret eller måske får en ballon. Derudover er det altid et plus med glad personale i butikkerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  For mig og min familie der består af min mand, vores søn på 8 år og vores to piger på 4 år er det vigtigt at der er noget at kigge på for os alle sammen. Jeg vil gerne tøjbutikker hvor jeg finder tøj til mig selv eller til børnene. Manden vil gerne kigge på butikker med dvdér ipads mv. og børnene vil helt sikkert i BR:o)
  Der skal være et butikscenter der er godt plads at komme rundt på. Som tvillingemor syntes jeg at der er mange steder det er svært at komme rundt med en tvillinge klapvogn. Rigtig irriterende og man føler ofte at man er til besvær når man kommer der med en kæmpe klapvogn. Nu er vi godt nok langt over det satdie hvor vi brugte klapvogn men det er stadig noget jeg syntes er meget relavant i storcentre.
  Der skal også være gode steder hvor man som børnefamilie kan spise. Hvor der er plads til at være en børne familie.
  En legeplads er også en god til der er :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina B

  Plads til alle!
  Plads til amning, opvarmning af flaske, pusling – men også gerne legefaciliteter i uformelle rammer, med mulighed for god kaffe til mor og far 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke H

  Familievenlig shopping er barnevognsvenlige butikker. Det vil sige butikker, hvor det er muligt at have barnevogn/klapvogn med ind og tæt ved prøverum så der kan prøves tøj uden at stå halv nøgen midt i butikken. Det er et sted, hvor der er butikker til mor, far og barn så man kan få alt under samme tag. Gerne krydret med små stationer, hvor der kan holdes pause og evt leges lidt. Et legerum/legeland er desuden helt unikt så mor kan shoppe mens børn og far kan lege ;-).. Børnevenlige restauranter som ikke er MacD men ordentligt mad er også et must for os, som ikke er til madpakker. Alternativt muligheden for at alle voksenretter kan bestilles i en mindre børneudgave til børnene. Derudover fedt med gode toiletter og puslemuligheder. Evt egen app fra shoppingcenterets side som større børn kan lege skattejagt eller lignende med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ebert

  Mit motto: Når børnene er glade er de voksne glade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ebert

  Mit motto: Når børnene er glade er de voksne glade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Familievenlig shopping er et sted med plads og luft, noget til alle aldre, stoee som små. Gode faciliteter og mulighed for god mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Jeg elsker de små sofaer rundt omkring på Fisketorvet – det gør familieshoppingen meget hyggeligere at ni lige kan slå os ned i ny og næ. Sidde og snakke lidt, få en tår at drikke eller lige en lille snack 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Tolstrup

  Plads til børn, lege områder, børnevenlige restauranter, cafeer og gode shopping muligheder til hele familien. Og så er P pladser også en plus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  At der evt. er et sted hvor børnene kan blive sat af og lege.. ligesom i Ikea!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina caritas

  For os betyder det meget at der er gratis parkering 😉
  Og at de har nogle gode steder man kan spise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Familievenlig shopping er hvor der plads til barnevogne i butikkerne. Det er især et plus hvis der er plads til en tvillingevogn. Musik er ok, men ikke på fuld drøn. Der skal være bænke flere steder i centeret, legeområder og gode ammeforhold (jeg elsker Fisketorvets pusleområde!!). Gerne balloner til børnene i børnetøjsbutikkerne og billige snacks ved spisestederne. At Føtex giver en gratis bolle efter at man har handlet hos dem er dejligt – gerne mere af det. Feks slikkepind hos Søstrene Grene. Der skal være god udluftning og toiletterne skal være rene – der skal altid være papir derude, også til lige at tørre hænder og ansigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne w

  For os betyder det meget, at der mulighed for at børnene kan lege, dvs. vi ofte søger de centre, hvor der er let tilgængelige legeafdelinger eller små legepladser rundt omkring 🙂
  Samtidig hjælper det med et sted hvor man kan sætte sig hen og få en is, drikke juice eller andet i den stil.
  Og så sidst men ikke mindst er et besøg i F.eks. BR aldrig helt dumt at slutte af med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen

  Hov, en lille tilføjelse: noget vigtigt for mig er, at det er til at komme rundt med en klapvogn/barnevogn, at der er et godt indeklima – IKKE for varmt, for der er jo ikke mulighed for særlig meget frisk luft, gode puslefaciliteter (et MUST!) og et fornuftigt udvalg af spisesteder – som på Fisketorvet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nygaard

  For mig er familievenlig shopping at der er butikker med et bredt udvalg i alle prisklasser og til både børn og voksne.
  Det er da også klart en fordel hvis der er et legeområde til børnene og flere spisemuligheder (også sundt mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Moulin

  Halløj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June Peitersen

  Familievenlig shopping, er når der er “plads” til at have børn med – dvs der er et legerum for børn, Familievenlige restauranter (hvor der også må ammes), samt puslerum med plads til at amme osv. Endvidere forventer jeg at kunne klare dagligvare indkøb, tøjindkøb og diverse andre indkøb, og en god stemning..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen

  Jeg selv er flittig net-shopper, og man kan jo argumentere for, at det vel egentlig er den mest børnevenlige form for shopping, idet det er noget jeg kan gøre, når poderne alligevel sover, og de “mister” dermed ikke tid med deres mor. Men det er alligevel også lidt kedeligt, hvis man aldrig kommer ud og mærke på tøjet, skoene osv. Og hvis man sørger for at have god tid og aftaler hjemmefra, hvordan man forventer besøget skal være, så kan centershopping være noget af det hyggeligste! Vi kombinerer altid med cafébesøg og en tur igennem Fætter BR eller noget andet børnevenligt. På en skala fra 1-10 giver jeg centershopping en stor 8’er – jeg kan rigtig godt lide det. Grunden til at det ikke får fuldt hus er, at der som regel er for mange mennesker og lidt for højt lydniveau i forhold til åben gade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Kruse

  For mig er centre faktisk lig med familie venlig shopping. Jeg bruger både Fisketorvet og Fields rigtig meget, og har som regel altid mine to piger på 7.5 og knap 3 med mig :).
  Det bliver familievenligt, når der er plads og rum til børnene, at det er ok at børn larmer lidt, løber
  Lidt og roder lidt ;). Et center giver ly for regnen/sneen/kulden/heden, hvilket i sig selv er en fordel når man er på shopping med børn. Den der med at komme direkte fra frost, ind i en varm butik, ud igen osv, er bare ikke særlig børnevenlig. Når de mindre børn så får lidt shoppekrise, skal der være mulighed for en pause og lidt adspredelse -feks ved at iagttage fisketorvets Aquarium – eller nu her ved juletid – den imponerende lysudstilling – eller ved at indtage den obligatoriske center soft ice

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Bay

  Åh håber jeg vinder så Villum og jeg har en god undskyldning for at besøge min dejlige veninde i KBH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det betyder meget for mig at jeg føler børn er velkomne… Så gerne “børnevenligt” personale og noget legeplads til børn også. En familievenlig cafe el. lign.
  Har aldrig været på Fisketorvet, men har hørt godt om det, og vil gerne shoppe der når turen går til Kbh. i november 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina Merete Skovgaard Pedersen

  For vores familie er det vigtigt der er toiletter rundt omkring,noget lege område, og et billigt sted at spise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Zobbe

  Jeg synes det er dejligt med et børnevenligt område med plads til leg/ro/mad etc. Og så er det fantastisk, hvis butikkerne ikke har vildt lange køer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ditte marie

  For vores familie er det vigtigt med forretninger til især storebror og far – dvs alt med elektronik/gadgets osv. Os tøser kræver bare gode tøjforretninger, en bogandel og helst også legetøj. Derudover, gerne et familievenligt spisested, da den yngste har krudt i måsen. Legesteder er ikke så vigtige, så hellere sjove ting at kigge på. Desuden er rene toiletter et must!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Nysom

  tæt på toiletter og puslerum, legeplads til børnene, altid tørvejr, parkering lige ved døren. Der er mange (familievenlige) fordele ved et center 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • personligt synes jeg ikke, at små børn og shopping hører sammen. Men hvis det endelig skal være, så er noget indendørs legeplads/legeområde altid et hit. Derudover er en babylounge da et must for ammende mødre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja R.

  For min lille familie er det vigtigt med gode legeområder og mulighed for pusling et rent og pænt sted. Jeg kan huske da jeg stadig ammede hvor meget det betød at der også var plads til det.
  Vi vælger også ofte at shoppe steder hvor der er sund og varieret mad, der også tiltaler et barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Gode muligheder for at sidde ned lidt – helst med legeområde. Og rigtig vigtigt gode toiletforhold. Det er også super, hvis der er sunde og ikke for dyre spisemuligheder.

  Flotte udstillinger afhængig af årstid, jul mv. er også super dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Qadri

  Jeg forventer et bredt udvalg af butikker og gode muligheder for at få noget mad (tænker her at der skal være et godt udvalg – familierestaurant, lille cafe og en bager hvis det bare er for at stille den lille sult).
  Så skal der være god plads og det skal være nemt for os som forældre at have et overblik.
  Gode toilet- og puslefaciliteter er også et must! Et sted hvor man kan varme en flaske/babymos og hvor der kan ammes.
  Et område hvor børnene kan brænde lidt krudt af er også skønt!
  Gode parkeringsmuligheder med brede båse så der er plads til at åbne bildørene helt op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja Christensen

  Familievenlig shopping er når der er gode toiletforhold, samt mulighed for at trække sig tilbage med sine børn og lege lidt engang i mellem 🙂
  Glad personale er også vigtigt, samt mulighed for at få sunde billige snacks til børn… en sundt stabilt blodsukker er meget vigtigt når man har børn med ude og handle 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Abildgaard Pedersen

  For mig er familievenlig shopping at der er mange butikker tæt sammen, så de små ben ikke skal gå for meget rundt. Der skal helst være en legeplads og så gode børnetøjsbutikker, så vi ikke skal besøge for mange for at få det der nu skal købes. Gerne en BR (eller lignende, hvis nu ungerne skal forkæles lidt ekstra). Der skal være ordentlige toiletter og nok af dem og så gerne en cafe eller andet spisested, som har plads til der er børn med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg forventer at der er pusle faciliteter både på herre og dame toilet. At der er et amme/flaske venligt område, hvor er er ro, ingen træk men det skal heller ikke være ved lugtende toiletter.
  Alle butikker skal være handicap og barnevognsvenlige der skal være elevator. Amme venlige cafeer. Lege områder med legeplads til de større børn er også godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Bang

  Familievenlig shopping betyder, at der er gode toiletforhold, at der er et legested, et sted hvor det er ok at sætte sig uden at skulle købe noget, der skal være plads til børnene, ingen sure miner fra ekspedienter. Et sted der er hyggeligt at komme og som på en gang kan være udflugt og shopping.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jøker

  Der skal være rart for store og for små. Ordentlige toiletforhold er et must 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  Schhhhh jeg har nemlig deltaget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  At der er ordnetlig toiletforhold, et godt puslerum samt at der er noget til børnene.
  Om det så er et show, en bamse som går rundt og hilser på/deler noget ud eller en legeplads er ikke vigtigt. Blot at der også er noget som børnene glæder sig til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jensen

  Ved familievenlig indkøb forstår jeg forenklet:

  -Plads til børn-

  Både i fysisk forstand med fysiskt rum, legemuligheder, spisemuligheder, toilet/puslefaciliteter, mulighed for at sidde mv. Men også i plads i det sociale rum i forhold til ansatte, andre kunder, lys, lyd, underholdning mv.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Jeg tænker roligt, nemt , bekvemt og alting samlet forholdvist tæt – så man ikke skal over det hele med de små poder

  Eva Vejlstrup

  eva_vejlstrup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Når jeg hører ordet “familievenlig shopping”, så tænker jeg straks på, at toiletfaciliteterne skal være i orden (= en del toiletter, evt. toiletter i “børnehøjde”, puslepladser mv.) Desuden skal der være noget for alle, store som små, altså et udvalg af butikker som repræsenterer alle aldre. Alt fra legetøjsbutikker til de små, tøj og elektronik til teenagerne og de voksne osv. Evt. et legeland til de mindste, male-pladser, akvarier med fisk og/eller maleri på væggene, som alle kan få glæde af. Og hvis man så tilmed kan få klaret dagens indkøb, og der også er et godt udvalg af cafeer, restauranter eller blot spisepladser, så er det jo helt i top.
  Alle ved jo, at glade børn giver glade forældre, så det er jo indbegrebet af familievenlig shopping.

  Når det er sagt, så synes jeg faktisk, at Fisketorvet lever vildt godt op til dette – et perfekt center til familievenlig shopping!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  masser af bænke/sidde pladser gerne skærmet af store planter søjler mm. budgetvenlige spisesteder med plads til barnevogn/lift og gode puslemugligheder
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg forventer, at alt er samlet på et sted – shopping, leg og spisning. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine billeder!
  Vi kan faktisk godt lide storcentre, især fisketorvet.
  Skal man have fx støvler til fire unger, er det nemmere at være i et center, hvor de kan løbe rundt uden at blive kørt over, og hvor der er flere butikker et sted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Det er skønt med indkøbscentre, hvor alt er under samme tag. Vi skal ikke ud og ind, have overtøj af og på.
  Det er desuden dejligt med små legeredskaber, hvor børnene kan lege lidt ind imellem indkøbene.
  For os (mor, far og 4 børn på 3, 5, 7 og 9 år) er det også vigtigt at der er et godt spisested, hvor der er børnevenligt, og hvor for vi alle kan få noget godt at spise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mener jo at børn er en del af det at gå ud og handle. Børn skal lærer, hvordan det foregår og derfor er tålmodighede forældre, med mod til at opdrage og vise vejen, nok den vigtigste del af et godt shopping-miljø. Et godt børnevenligt shopping-miljø, indeholder butikker, med vare der interesserer børn, men også miljøer med megen sanselighed, ikke underholdning, men noget hvor vi skal bruge fantasien og sanserne, sammen med hinanden! Vi har brug for at lave noget fysisk sammen, og dufte-, lugte-, lyd-, føle- og synsoplevelser er en mulighed, som vi skal gøre sammen med vores børn, hvem skal ellers gøre det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nåhja!! Og så skal de voksne jo selvfølgelig også syntes der rart, ellers kommer de jo ikke igen med deres børn!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Ravn

  Vi bor på Frederiksberg og har en del shoppingcentre at vælge mellem. Vores favorit er Fisketorvet, der er de butikker vi skal bruge, der er lige lidt flere end f.eks. Frederiksberg centret hvor vi dog også kommer ind imellem. Men på Fisketorvet er der noget mere for børnene. F.eks. en stor Fætter BR hvor der er en karrusel, og der kan børnene sagtens muntre sig mens en af os voksne handler, derudover er der andre små legepladser rundt omkring. Det med at kigge i voksen butikker er bare ikke lige så sjovt med 3 børn ml. 4 og 9 år. Så vi splitter os tit op, så hvis jeg f.eks. skal i et par butikker, er Far med ungerne på legepladsen foran Føtex imens. Og omvendt. Det er nemt at parkere derude, mange spisesteder og ellers kommer blæksprutten jo tit, med en lille treat til ungerne. I går var vi i Fields og det var faktisk kun fordi vi skulle i Bilka. Ellers kommer vi der aldrig. Vi holdt i kø for overhovedet at komme ind og parkere, og derudover er det bare stort, så ungerne blev trætte af at gå rundt der. Ramasjang legepladsen på 2. sal var kun for de aller mindste :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Gode amme og pusle faciliteter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Matz

  Mulighed for amning / skiftning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Ikke bare i shoppingsammenhænge, men generelt i det offetlige rum, betyder det meget for mig som mor til to små, at børn er velkomne og en lille omtanke kan betyde rigtig meget. At der er pusleplads på toilettet, så man ikke skal skifte ble på gulvet, for eksempel. At der er et sted, hvor børnene gerne må spise deres medbragte snacks og klapsammen-madder, når (eller helst lidt før) blodsukkeret daler. At man hurtigt og let kan finde en udgang og tage flugten, hvis det ikke lykkes at få dem til at spise deres medbragte mad, før blodsukkeret daler. Og i en butik eller shoppingcenter, hvor der er mange ting, der ser spændende ud, men som ikke er for små pilfingre, betyder det rigtig meget, at der er noget man GODT må lege med. En lille kasse med legetøj eller et bord med LEGO eller tegnegrej kan gøre underværker, så man har et sted at guide dem hen, når nej-hatten strammer. Det er faktisk ikke så længe siden jeg var på Fisketorvet med halvdelen af min børneflok, og jeg oplevede, at ekspedienterne var rigtig søde ved hende (hun er nu også ret nuttet, hvis jeg selv skal sige det) og at der generelt er tænkt meget på at skabe små oaser, hvor det er sjovt at være barn. Så meget, at jeg overvejer at tage den store med snart, så hun kan se på fiskene i akvariet. Det er lige hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Baltser

  Der skal være butikker for hele familien, let tilgængelig toiletter og puslerum og børnevenlige spisesteder. Vi har to piger på henholdsvis 14 måneder og 4,5 år. Vi har dem som regel altid med ud at handle ind og shoppe, og det går som regel altid godt. Vi søger selvfølgelig altid for lidt spiseligt i tasken, og den vores ældste har for det meste lidt lommepenge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For os er det vigtigt med mange bænke da jeg er gangbesværet, vi handler helst hvor vi kan få ALT Yngste er 10 en på 16 , mig på 50 og manden på 61 …Vi slutter gerne a med bio og mad når vi shopper igennem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Jylland

  Familie Shopping er for VORES familie et sted vi alle kan få “noget”ud af Shoppeturen….. Yngste i familien er Fiona på 10, det er tøj, film,smykker mm Silas på 16 vil se på bøger,spil,film Mor og Far på “Lidt a hver” samtidig er mor(jeg) gangbesværet og brug for MANGE bænke pauser…. Vi elsker når der er Bio der hvor vi shopper, så vi slutter a med en biotur og mad ……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sørensen

  Jeg synes at Fisketorvet er et super sted. Jeg lægger vægt på legeområde og pusleplads, når børnene skal med på shopping. Herudover er det lækkert med tørvejr og ingen trin for klapvognen ind og ud af butikkerne… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Mulighed for at alle familiens medlemmer kan røre sig – også den mindste. Et stort legerum, hvor der er plads til både de kravlende og de hoppende… De små i barnevognen synes nemlig dagen er lang, hvis de ikke kan røre sig – og så kan de måske ovenikøbet sove, når mor skal shoppe. Det bedste ville være, hvis der var gratis kaffe til faderen, og så kunne han passe børnene, imens mor ordnede det mest kedelige på shoppinglisten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ganske rædsomt og absolut ikke børnevenligt foretrækker at shoppe på nettet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For mig er familievenlig shopping en helhedsoplevelse. At jeg fra enden til anden føler at det er ok at her kommer jeg med børn! Jeg har barnevogn med, som den lille måske tager en lur i mens jeg shopper! Her er shoppingcentre gode, for jeg kan tage barnevognen med ind i alle butikker og det er for det meste også muligt at komme rundt i butikkerne. Ofte må jeg dog hurtigt ud af de smarte tøjbutikker igen, da musikken skal være så høj som på diskotek, det er ikke familievenligt, så vågner baby jo! Det er rart med amme og puslerum! Der må også godt være lidt sjovt til børnene rundt omkring, så de også føler det er sjovt at være med ude at handle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Nielsen

  HM det bedste er når der er små “legepladser” til børnene… Hvilket der jo er på Fisketorvet…
  Og billige cafeer/madsteder hvor børnene kan få en bolle/juice uden man bliver ruineret….
  Og bare det at man føler sig velkommen!

  Fisketorvet har haft ammerum længe… For da min dreng blev født i 2011 ammede jeg ham da i en “kabine”… 😉 godt nok ikke helt så fint som de nu har lavet det… Men det var ganske ok, at kunne trække ind for sig selv, i stedet for at sidde midt i centret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina johansen

  For os er falilie shopping når vi alle i familien kan få det vi gerne vil under et tag. Dvs mor, far, jesper på 15, louise 10 & jonas 8 år. Det kan vi på fisketorvet som vi besøger når vi er hjemme på familie besøg i kbh. Til dagligt bor vi i skagen hvor det absolut ikke er muligt. Dagen starte som regel med besøg på cafe med lidt hygge og afsluttes med en frokost det er nemlig ohså altid muligt for alle at få noget de godt kan lide. Så for os er fisketorvet lig familie hygge alle børnene er glade når vi går hjem og så er mor og far det også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke

  Der skal være noget der er sjovt for børnene. Butikker der er noget for dem også og spisesteder hvor de må være. det er også rart med god plads og amme steder for dem med babyer. Jeg synes også vente steder eller små “heller” er perfekt i form at små legepladse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  familievenlig shoppingcentre skal have små legeoaser rundt omkring i centret, så man hurtigt kan få lidt afveksling på turen rundt. Derudover er det vigtigt med nogle gode sunde spisesteder, hvor det ikke tager en krig eller en formue at besøge dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Lucas i MarMar og PopUpShop + rabat hos Sejedrenge.dk