30% rabat på Racoon

Hotel Chocolat – Christmas 2014

I morgen er der 3 måneder til juleaften 🙂
Wuhuuu jeg elsker julen, så det tænkte jeg at jeg ville fejre med at fortælle lidt om et event jeg deltog i for noget tid siden.
Et rigtig juleevent i chokoladens bedste ånd – lige et event for mig. Lige så vel som jeg elsker julen, ligeså meget elsker jeg altså bare chokolade. Her taler vi altså om hende der som 14 årig allerede var så glad for chokolade at hun fik chokolade i konfirmationsgave – og var glad for det :0)

Jep – det er uden tvivl min helt store last.

Hotel Chocolat

Hotel Chocolat – København

Kender I Hotel Chocolat?
Jeg havde hørt ekstremt meget positivt om det, men havde faktisk ikke oplevet det før. Hmmmm nu tænker du måske, hvordan kan man lige opleve chokolade? Men det synes jeg i den grad er den helt rigtige beskrivelse af Hotel Chocolat – det er en oplevelse i sig selv, og en virkelig positiv en af slagsen.

Hotel Chocolat

Eventen var for at markere lanceringen af Hotel Chocolat’s julekollektion 2014. Der er simpelthen lavet en helt unik julekollektion af chokolade – ej men seriøst har I hørt noget lignende? Ja, jeg havde faktisk ikke og det er faktisk en tilbagevendende begivenhed hvert år at Hotel Chocolat lancere en sådan.
Måske er jeg langsom, men for pokker jeg var også dybt imponeret.

Hotel Chocolat

Medstifter og CEO, Angus Thirlwell præsenterer julens bedste spiselige gaver fra Hotel Chocolate
 

Under arrangementet var der præsentation af “julekollektionen” af Hotel Chocolat medstifter og CEO, Angus Thirlwell samt smagsprøver rundt i hele butikken.
Angus Thirlwell forklarede at “julekollektionen” var designet til at være simpelt, enkelt og smukt. Smukt vil jeg i den grad også kalde det, hvis man kan kalde chokolade det, men nok mere overdådigt frem for simpelt. Tænk at man kan have så stor en passion for chokolade, som Hotel Chocolate i den grad emmer af.

Jeg fik en del smagsprøver igennem dagen, og var også så heldig at få et mindre udvalg af “julekollektionen” med hjem for at smage videre. Der er ingen tvivl om at det virkelig er kvalitetschokolade vi snakker om her. Når folk tidligere har sagt til mig at når man spiser rigtig chokolade, så er et stykke ofte nok – så har jeg rystet lidt på hovedet. For jeg har altså bare altid kunne spise jeg ved ikke hvor mange stykker, hvor rigtig chokoladen så end var. Det er simpelthen en af de ting jeg bare kan.
Men med Hotel Chocolat chokoladen, der må jeg altså indrømme at ét stykke ofte er nok for mig. Og det er altså sagt på den gode måde.
Hver bid er så overdådig og rig, at man nærmest kan leve højt på smagen længe. Problemet er bare at det smager så godt, at man næsten ikke kan vente til man kan spise næste stykke.

Eventet her blev holdt for ca. 1 måned siden, og jeg har stadig en masse af den overdådige chokolade tilbage selvom de mængder snildt var røget på ganske kort tid herhjemme.

“Julekollektionen” er simpelthen et stykke kunst i sig selv, og jeg har i min fantasi forestillet mig hvordan de enkelte dele i kollektionen vil fungerer helt perfekt som værtindegaver igennem julen.

Billeder fra Hotel Chocolat, København – Her produceres også chokolade
 

Hotel Chocolat, København

Hotel Chocolat er oprindelig engelsk, men i København ligger Hotel Chocolat på Østergade 13, København K.
Butikken vil jeg kalde en hel oplevelse i sig selv, og er mere en cafe end en butik. Det er virkelig et besøg værd og kan varmt anbefales.

Her produceres også partier af Hotel Chocolat chokolade fra egne bønner. Det er en helt unik mulighed for at se og følge hele processen.

Tak for oplevelsen Hotel Chocolat :0)
 
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% rabat på Racoon