Rabat på Hummel og molo nyheder

Mors gamle legetøj – Happy Cube

Som barn/ung håbefuld pige, har jeg ALDRIG været i tvivl om at mit kald her i verden det var at få børn :0) Ha ha – er det ikke sådan for de fleste piger?
Jeg har ihvertfald aldrig været i tvivl om at jeg ville være mor når jeg blev stor.

Mit eget legetøj fra jeg selv var barn, blev såmænd også pakket omhyggeligt sammen da jeg selv voksede fra det, for tænk nu hvis det blev et hit hos mine egne børn i fremtiden. Åhh virker det genkendeligt?
Barbie dukkerne, Sylvanian Family var blandt mine højeste favoritter.
Og ja, med 2 drenge, så må jeg jo nok bare indrømme at det aldrig rigtig er blevet det helt store hit for mine egne børn.

Men så en dag i sidste uge, der kom jeg i tanke om sådan nogle samle-firkanter, som jeg i sin tid fik af min søster da jeg var på Julius’ alder. JEG ELSKEDE DEM! Og gud ske tak og lov, så havde min mor gemt dem og fandt dem lynhurtigt frem.

Happy Cube

Mine “Happy Cubes” fra da jeg var barn
 

Happy Cubes – Genialt legetøj

Jeg flashede et billede af dem på Instagram, da jeg simpelthen ikke kunne huske hvad de hed, og lynhurtigt var der faktisk flere der skrev tilbage at de også huskede dem og at de hed “Happy Cube“.
Straks gik jeg igang med at google “Happy Cube” for at se om jeg ikke kunne finde de forskellige samle muligheder. Der er nemlig et utal af muligheder for at samle dem på kryds og på tværs af farverne også.

I min google søgning fandt jeg ud af, at man faktisk kunne få 2 versioner mere af mine elskede Happy Cubes – og så endda på en dansk webshop. Og vupti så var både “Profi Cube” og “Marble Cube” klikket hjem.
De kostede 99 kr. for et sæt med 6 farver, på den danske webshop IQleg.dk (LIGE HER)
Det synes jeg faktisk er en ret fin pris, for noget som på den måde kan bruges igen og igen.

Profi CubeProfi Cube – sæt med 6 farver – 99 kr. (LIGE HER)
 
Marble Cube – sæt m. 6 farver – 99 kr. (LIGE HER)
 

Step 1, er Happy Cube som er 5 år og op.
Step 2, er Profi Cube som er fra 7 år og op.
Step 3, er Marble Cube som er fra 9 år og op.

I hver sæt er der 6 forskellige farver, som også har forskellige sværhedsgrader.
Udover at man kan samle hver farve til en lille kvadrat og tilbage i firkanten den kommer i, så kan man også samle dem på kryds og tværs af alle farverne. Der er et utal af kombinationer, og det er kun din fantasi og din hjerne der sætter grænser.

Man kan også få Happy Cubes i udgaver til mindre børn, se evt. hele udvalget hos IQleg.dk LIGE HER.

Happy Cube - Profi Cube - Marble Cube

Drengene har allerede tager godt imod alle 3 sæt, og vi kan bruge timer på at sidde og samle dem. Selv i går kom de frem på middagsbordet hvor farmor og farfar også lige skulle prøve.
Det er altså ret sjovt tidsspilde og jeg forestiller mig også at vi får meget glæde af dem når vi rejser med drengene.

Kan I huske Happy Cube? Og havde I måske også nogle som børn?
Jeg er ihvertfald blevet virkelig glad over at have fundet noget fra min barndom, som jeg kunne introducere til drengene.

For god ordens skyld skal det siges, at dette indlæg ikke er sponsoreret eller lignende. Jeg er bare ganske enkelt dybt betaget af de små “cuber”.

 

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabat på Hummel og molo nyheder