Hummel AW14 overtøj

210814 – Dagens Julius i molo & Hummel Tweens


Hummel sweatshirt – 350 kr. (LIGE HER) // molo chinos – 279,95 kr. (LIGE HER) //
Hummel sneakers (fra SS14 kollektionen)
 

Endelig blev det lidt køligere i vejret og vi er så småt begyndt at tage hul på sweatshirts, lange bukser og sneakers til begge drengene.
Drengene har nu været igang med skolen i 2 uger, og de er virkelig trætte når de kommer hjem.

Julius er startet i 4. klasse og Lucas i 1. klasse. Egentlig er der ikke den store forskel for Julius, da han ikke ønsker at gå i lektiecafe efter skole.
På vores skole er det frivilligt og de skal tilmeldes lektiecafe, andre steder kan jeg forstå at det er obligatorisk for alle?
Anyway, så synes Julius at han hellere vil lave lektier herhjemme – så nu forsøger vi om vi ikke kan få det til at gå på den måde.

4 af ugens 5 skoledage har han derfor fri ved 14 tiden, og én enkelt dag er det så til kl. 15.
Til gengæld gider han så ikke i Junior klub efter skole, så vi har aftale at når han bliver 10 år (her d. 1. sept.) så må han begynde at gå hjem istedet.
Det vil han gerne og han glæder sig meget til at han får den frihed.

Flere i hans klasse har gået direkte hjem det seneste års tid, men vi syntes ikke det var nødvendigt. Nu kan vi godt se at han selv har et behov for det, og er gået med til at det nok er tid.
Puha jeg synes bare det er tidligt? 10 år?

Jeg har aldrig selv gået i institution som barn, så jeg kan ikke sammenligne det med dengang….
Men er der nogle af jer der har så store børn at de ikke går i institution mere? Hvor gamle var de da det stoppede med det?

Forresten så er Julius’ sweatshirt fra Hummel tweens kollektion som går fra 8-16 år. I kan se hele kollektionen i min præsentation i mit tidligere indlæg som du finder LIGE HER.
Julius er nu oppe i str. 14 år efterhånden så mor her er lykkelig for at han stadig kan være i noget Hummel , som jo kun går til str. 12 år i de alm. kids kollektioner :0)

Indlægget indeholder affiliate links

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummel AW14 overtøj