Det her sker....... Sommerferie

Knuthenborg vandlegeplads

I mandags tog vi en impulsiv beslutning og drønede ned til vores venner som var i sommerhus i Rødby. Sommerhuset var stort nok til at vi kunne komme forbi og også overnatte for en enkelt nat. Og eftersom vi absolut ingen planer har her i sommerferien og bare nyder det herhjemme, så greb vi altså chancen.

Dagen efter besluttede vi at noget skulle ske, og da vores venner havde talt om at tage i Knuthenborg Safaripark en af dagene, så tog vi hurtigt beslutningen om at det var det vi skulle.
Elsker simpelthen impulsive ideer og oplevelser, og det blev også en skøn skøn dag i Knuthenborg.

 

Knuthenborg vandlegeplads

Det var virkelig varmt i tirsdags, så derfor havde drengene stor glæde af Knuthenborg vandlegeplads.

Knuthenborg vandlegepladsKnuthenborg vandlegepladsKnuthenborg vandlegepladsKnuthenborg vandlegepladsKnuthenborg vandlegeplads

 

Jeg har altid syntes at Knuthenborg SafariPark var sådan et hyggeligt sted, og efter vores besøg i maj måned (kan I læse om HER) hvor vi var inviteret med til at indvie den nye vandrutsjebane “Congo Splash”, så er det bestemt ikke blevet mindre attraktivt. Jeg synes simpelthen området med naturlegepladsen, vandlegeplads og “Congo Splash” er ganske genialt.

Der var virkelig mange mennesker i Knuthenborg i tirsdags, så “Congo Splash” magtede vi ikke lige at stå i kø til. Vi havde også glædet os til at bestille sådan en lækker picnic kurv som denne skønne blogger havde skrevet så pænt om. Men skuffede blev vi, da vi fandt ud af at den picnickurv kun var hvis man havde bestilt 48 timer i forvejen og via nettet…… Æv altså. Så vi måtte faktisk ende med Junk food, som vi ellers da så også lige stod betydelig længe i kø for at få.

Men så ved vi da det til en anden gang, og skulle I være interesseret i samme, så tjek lige hvad søde Mascha har skrevet om det og så kan det bestilles LIGE HER. Men det skal som sagt bestilles min. 48 timer før.

Billede er venligst lånt af Maschavang.dk
Billede er venligst lånt af Maschavang.dk

Men ellers må jeg sige at vi fik en fantstisk behandling af parkens medarbejdere. Hele familien har jo års-kort til Sommerland Sjælland, og med det får man faktisk 50% rabat på indgangen i Knuthenborg. Men vi havde så kun de 3 årskort med, da Hr. mand havde glemt sit. Alligevel var medarbejderen ved indgangen så sød og stolede selvfølgelig på at vi alle havde årskort. Så vi fik alle 50% på indgangsprisen.
DET er hvad jeg kalder GOD SERVICE ;0) Tak til den søde pige ved indgangen (tror hun hed Charlotte) :0)

Vi oplevede selvfølgelig en masse andet under vores besøg, men nu synes jeg lige at jeg ville fremhæve Knuthenborg vandlegeplads i dette indlæg, så I kan se at Knuthenborg er meget mere end tigre man kan køre ind til i sin egen bil :0)

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her sker....... Sommerferie