New in: Tommy Hilfiger sandaler

290514 – Dagens Lucas i Scotch Shrunk, Limited by Nameit og Primigi

Scotch Shrunk

Lucas i: T-shirt fra Scotch Shrunk (Find mærket LIGE HER) //
Denim Shorts fra Limited by Nameit (Find mærket LIGE HER) // Sandaler fra Primigi //
 

Har stadig en masse outfit billeder af drengene fra vores rejse i Thailand, som jeg løbende prøver at vise herinde. De havde nemlig så meget fint tøj med på rejsen og bl.a. de shorts som Lucas her har på fra Limited by Nameit var vi super glade for.

Sandalerne er fra mærket Primigi, og det er jeg også super glad for at jeg vi snart får hjem på Boozt. I det hele taget så begynder alle mine indkøb nu lige så langsomt at komme hjem, og jeg begynder at kunne vise jer alle de fine nye varer frem.
Det er helt naturligt at man får et helt andet forhold til det, når det rent faktisk er ens egne indkøbte varer der skal sælges. Men det gør så også automatisk at der kommer lidt mere pres på. Det er jo de beslutninger som jeg nu for 6 mdr siden træf der skal gøre at forretningen løber rundt.
Men jeg elsker det og jeg glæder mig som et lille barn til at vise jer det hele og præsenterer jer for alle de mange nye mærker.

Og selvom jeg pt. er ansvarlig for ca. 70 børnetøjs- og skomærker, så husker jeg stort set hver og enkelt varer jeg har købt hjem.
Primært fordi jeg tager billeder af alt jeg køber hjem, men der kan selvfølgelig sagtens ske ændringer fra jeg ser kollektionsprøverne. Hvis I har spørgsmål til noget ang. de mange nye kollektioner, så spørger I bare løs.

T-shirten Lucas har på er fra mærket Scotch Shrunk. Mærket er en anelse i den dyre ende, men har så mange fede detaljer og en kant jeg ikke synes man finder hos andre mærker. Tjek det ud LIGE HER.

Indlægget indeholder affiliate links

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Tommy Hilfiger sandaler