Molo Pre-AW14 - Ny kollektion

Allergivenlige vådservietter fra Huggies + konkurrence

Huggies vådservietter

Huggies vådservietter

 

Nu er vi jo med vores store drenge ikke de største forbrugere af vådservietter, men jeg kan love jer for at det stadie har vi såmænd også været i. Dengang hvor Julius blev født, var man slet ikke ligeså obs på skadelige stoffer og lign. i produkter til børn. Det er nu 10 år siden, og bare da jeg 3 år senere fik Lucas – var der sket rigtig meget på den front.

Da jeg ventede Julius, var vi f.eks. nogle af de første der fik en nakkefoldsscanning pga. Downs syndrom i vores familie. Det var noget vi skulle indstilles til, og som kun udførtes på Rigshospitalet.
Da jeg ventede Lucas fik alle gravide tilbudt nakkefoldsscanning.

Da jeg ventede Julius var der ingen oplysning om skadelige stoffer generelt, men da jeg ventede Lucas fik jeg udleveret brochure med hvad man burde holde sig fra som gravid. Det var f.eks. parfume og make-up.
Jeg tror jeg var løbet skrigende væk, hvis det havde været med Julius, for jeg kunne seriøst ikke leve uden min make-up :0)

Mange af mine veninder og bekendte, samt familie har fået børn efter os og jeg observere løbende hvordan tingene har ændret sig på bare 10 år. No wonder at vores egne forældre ikke altid kan følge med og give gode råd når de selv bliver bedsteforældre :0)

Mht. vådservietter, som dette indlæg jo egentlig skulle handle om, så er der virkelig også sket en udvikling – og kun til det bedre.

 

Ny forbedret Huggies vådserviet

Husker I de meget populære Huggies vådservietter? I starten af året blev de taget af hylderne pga. et stof (MI) der mistænkes for at være allergifremkaldende.
Inden de blev taget af hylderne var de danmarks mest populære vådserviet og hver 5. solgt vådserviet var en Huggies.

Som mor til et allergibarn synes jeg ofte det kan være en jungle at hitte rundt i alle disse mistænkte stoffer, og derfor nærmest umuligt at sætte sig ind i selvom alle jo vil deres børn det bedste.
Derfor synes jeg jo også det er en fantatisk nyhed når nu Huggies vådservietter igen kommer på hylderne rundt omkring i landet, i en ny forbedret udgave.

Den nye Huggies er en unik serviet der er naturlig og blød (65% naturfibre) og indeholder hele 98% vand. Det giver en blød og tyk serviet, der er skån­som og ekstra absorberende. Vådservietternes blødhed og pH-afbalancering svarer til at tørre med bomuld og vand, og det gør servietten ideel til den mest sarte hud.

Huggies vådservietter er klinisk og dermatologisk testet og velegnet til både ansigt, hænder og babynumser. Vådservietterne er fri for parfume, alkohol, parabener og MI og er samtidig pH-afbalanceret, så de er skånsomme over for selv den mest følsomme hud.

Da Huggies vådservietter er udvundet af naturfibre er de 100 % bionedbrydelige og skånsomme mod miljøet.

 

Vind 1 års forbrug af Huggies vådservietter + gavekort til Bilka

Lige nu har du mulighed for at vinde et helt års forbrug af Huggies vådservietter + et gavekort til Bilka på 1.000 kr.

Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Tage et sjovt, sødt og kreativt billede af din egen baby

2: Upload billedet og Hashtag det med #huggiesdk på din Instagram (vigtigt at #huggiesdk er eneste hash-tag du bruger på billedet, da det ellers kan forsvinde og overses når vinderne skal trækkes)

3: Dit billede skal få mere end 15 likes for at deltage i konkurrencen

 

Et panel vil udvælge det bedste babybillede, så det er vigtigt at der holdes øje med profilen @huggiesdk på instagram for at se om dit billede er en af vinderne.

Præmien er et gavekort på 1000 kr. til Bilka + 1 års forbrug af Huggies vådservietter. Der kåres i alt 5 vindere.

Konkurrencen slutter d. 15. juni og vinderen trækkes d. 23. juni

 

Jeg deltager ikke selv i konkurrencen, da jeg jo ikke selv har det store behov for vådservietter mere. Men derfor liker jeg meget gerne jeres billede hvis I deltager.
Smid en kommentar herunder, med jeres instagram profil og så skal jeg nok smide jer et like ;0)

 

Sponsoreret indlæg lavet i samarbejde med Huggies.

   

10 kommentarer

 • Åh nej… Jeg tør ikk engang huske på, hvilket langt helvede de vådservietter var skyld i .. mit stakkels barns numse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er dejligt at læse at de har ændret indholdet og forbedret vådservietterne, men herhjemme bruger vi kun dem der har den blå krans så jeg deltager ikke, selvom et års forbrug af vådservietter helt sikkert ville være lækkert med en knægt på 3,5 og en lille nyfødt pige 🙂
  Tak for en god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stadig skeptisk omkring mærket. Så længe der ingen mærkninger er, fra svane eller astma og allergiforb. Osv, så holder jeg mig væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Grønbeck Pedersen via Facebook

  Jeg tør stadig ikk bruge dem, her brugte vi ikk andet førhen, men efter alt det ballade med dem, smed jeg de 11 pakker ud jeg havde og købte andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil gerne se et billede af hvad de indeholder… Tit snyder det når de skriver Pure for det er det ofte langt fra… Gå efter astma- allergimærket, så er ma mere sikker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise Foged

  Elsker din blog. Læser med hver gang. Jeg hedder foged44 og har da smidt billede op til konkurrencen. Så vil blive glad for dit like

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de var bare favoritten herhjemme så ville ikke være dårligt med et års forbrug af dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo Britta Louise Petersen, men prøv at læs indlægget. De er nemlig kommet i en ny forbedret udgave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Louise Petersen via Facebook

  Huggies var det ikke dem der blev anklaget for allergi etc? Eller husker jeg forkert?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Molo Pre-AW14 - Ny kollektion