260414 - Dagens Lucas i KOIN

Når livet bare er herligt

En helt perfekt dag

Hold op en skøn weekend det har været, og specielt idag har været helt igennem skøn.
Jeg kørte i formiddags ud at træne for at nå mit minimum på 3 træninger pr. uge. Motivationen var bare på ingen måde til stede, men jeg skulle bare.

Da jeg kom hjem, var mine svigerforældre, drengenes farfar og farmor kommet forbi på uventet besøg <3 Og er der noget vi elsker, så er det at få uventet besøg eller de besøg hvor det bare sådan helt impulsivt sker.
Det endte med en hel dag i deres selskab, og vi kørte ud og gik en tur op til Vejrhøj, som ligger i nærheden af hvor vi bor. Der går en skøn skøn sti, som stejlt sniger sig de 121 meter over vandet og op til sjællands tredje højeste punkt. Jeg lover jer for at der er den smukkeste udsigt deroppe fra.
Så hvis I er på de kanter og er godt gående så skulle I prøve en tur derop ;0)

Billederne taler for sig selv – hold op det har været en dejlig dag og hvor jeg bare nyder at drengene har så meget glæde af deres bedsteforældre.

Desværre har vi lidt mange dødsfald i familien og blandt bekendte pt. og i morgen har vi således endnu en bisættelse. Åhh gud hvor jeg håber det er den sidste i de næste lange lange tider. Men døden sætter også livet i perspektiv, og vi skal huske at nyde livet mens vi har det. Hvor er jeg umådelig glad for at begge vores sæt bedsteforældre er så dejligt aktive og friske som de er.
Som Julius sagde til Farfar i dag: “Tænk at min gamle farfar på 70 år kan gå hele vejen op til vejrhøj” – det grinte vi meget af :0)

 

Julius: T-shirt fra HOUNd (Gave) // Shorts fra MOLO (LIGE HER)
Lucas: T-shirt fra Freds World (LIGE HER) // Shorts fra Freds World (fra gammel kollektion)
 

Dagen endte med grillmad og godnat-læsning med farmor <3
Livet er bare herligt :0)

Håber også I har haft en skøn og dejlig weekend?

Indlægget indeholder affiliate links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

260414 - Dagens Lucas i KOIN