Udsalg på ALT Hummel

Tøj-tossen sælger ud

På Facebook har jeg en side til bloggen, som jeg bl.a. også bruger til at sælge ud på. Når drengene tager et ordentlig ryk, så sætter jeg gerne deres aflagte tøj til salg derinde.
Så hvis du ikke allerede følger mig på Facebook, og er interesseret i noget af vores brugte tøj – så følg os derinde ;0)
Du finder mig på Facebook LIGE HER.

Som regel når jeg faktisk slet ikke at poste herinde at jeg har lagt nyt tøj i mine salgsmapper derinde, men har du liket mig på FB så får du en notifikation så snart der er nyt i mapperne.

Lige pt. har jeg haft sat en masse af mit eget aflagte tøj til salg, da jeg virkelig har fået tømt ud i tøjskabet. Der er stadig en masse lækkert tilbage, så tag et kig her: Mors tøj – Til salg

Alt mit tøj er i str. L/XL (primært XL).

 

Børnetøj til salg

Men også begge drengene har salgsmapper derinde, og lige nu ligger der en del i Julius’ mappe som er i str. 140/146 primært.
I løbet af weekenden her regner jeg med at få lagt lidt mere op derinde, så hold øje hvis du er interesseret i de størrelser. Jeg får også lagt lidt ind i Lucas mapper, som primært er str. 116/122.

Du finder drengenes salgsmapper med brugt børnetøj lige her:

Børnetøj til salg – Julius

Børnetøj til salg – Lucas

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg på ALT Hummel