Bananguf - Nem opskrift på lækker lille snack

Hummel uld

Hummel uld

Denne efterår/vinter har Hummel for første gang haft en lille uld kollektion med i deres AW13 kollektion.
Hummel uld kollektion består af Legging, langærmet t-shirt, og en langærmet bodystocking. Alle er lavet i 100% ren uld, men allerede nu kan jeg godt røbe at der til næste efterår/vinter kommer en mere komplet uld-kollektion fra Hummel med endnu flere styles og også i uld/bomuld.

Julius har haft et sæt af Hummel uld, som han har brugt som nattøj her de sidste måneder og derfor tænkte jeg at jeg lige ville knytte lidt kommentarer til vores erfaringer med det ;0)

I kan læse mere om hvordan Hummel behandler deres uld og hvor det er produceret i mit “Uld Tema – Del. 3” LIGE HER

Hummel uldHummel uld

Erfaringer med Hummel uld

Julius er 9 år, men bruger str. 12 år normalt i Hummel, så det valgte vi også i Hummel uld til ham. Men selve uld kollektionen er efter vores vurdering noget større end den almindelige kollektion. Nu har vi kun haft leggings og T-shirt, så jeg skal ikke kunne sige om det samme gør sig gældende i bodystocking ligesom jeg heller ikke lige kan sige om det kun er i de helt store størrelser.
Jeg vil meget gerne hører om jeres erfaringer hvis I også har haft Hummel uld i år.

Som I kan se på billederne herover, så er specielt t-shirten virkelig lang i ærmerne til Julius :0)
Men det gør i og for sig ikke noget, da han jo blot sover i det, eller bruger det som inderste lag. Og så kan han måske også passe det næste år – det er vi ret glade for når nu udvalget til over str. 12 år i Hummel ikke er så stort som det vi er vant til :0)

Selve kvaliteten er i en tynd og blød uld kvalitet, og det passer perfekt til Julius som ret hurtigt får det for varmt hvis uld kvaliteten er for tyk.
Uld kvaliteten er blød og behagelig, og jeg tror også sagtens Lucas som ellers er virkelig sart kunne have brugt ulden fra Hummel. Så næste år, så tror jeg også Lucas skal have uld fra Hummel.

På nuværende tidspunkt er Hummel uld fra AW13 nedsat de fleste steder og det er begrænset hvor meget der er tilbage i de forskellige butikker.
Men jeg lover jer at jeg gør alt for at vi næste år kommer til at præsentere hele Hummels nye uld-kollektion på Boozt Kids
Faktisk skal jeg snart have planlagt ordren, og vil i den forbindelse rigtig gerne høre hvad jeres holdning er til Hummel uld og om det er noget I ville kunne forestille jer at købe til jeres børn til næste vinter?

Kom gerne med jeres input herunder i kommentarfeltet ;0)

 

Indlægget kan indeholde affiliate links

 
 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

 

   

7 kommentarer

 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  http://www.trendyshop.dk/shop/hummel-thea-top-311187p.html ok den er så microfiber var vist lidt hurtig der!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  Har prøvet de nye undertrøjer til Louise de er seje dem i pink syntes hun! Og det er mega smart med Hummel mærket ned langs siden i det tynde åndehul! Hun trives rigtig godt i det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at Hummel laver en større uldkollektion, for som du ved, er vi vildt glade for de to styles, vi har fra Hummel. Vil måske godt give dig ret i, at det er lidt til den store side, men jeg synes ikke, at det er meget galt med bodyen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Vi har nøjagtig det samme sæt som Julius til Joshua.
  Og nøjagtig samme oplevelse som jer. Blusen meget stor i størrelsen og lange ærmer 😉
  Sjovt! Troede kun det var mig med den opfattelse. Joshua bruger normalt 98 i bluser, og denne 98 smøger vi i hvert fald godt 5 cm op. Gør ikke så meget, for han siver også i det 🙂

  Men lækker “sjask” kvalitet, som holder godt i vask

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie E

  Jeg startede med at købe leggins til min datter, og da jeg fik dem hjem, besluttede jeg straks, at hun skulle have body og heldragt (hun er 5 mdr), når det kom på udsalg, og som sagt, så gjort. Det er så super lækkert, blødt og tilpas tyndt, til at hun kan have det som inderste lag, selvom hun er en varm pige. Og det var lige i øjet, da hun havde 39,0 i et døgn efter 5-måneders vaccinen 🙂 så vi er store fans, og jeg vil helt sikkert tjekke udvalget hos boozt til efteråret,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina Bitsch Madsen via Facebook

  Kun gode erfaringer med ulden fra Hummel. Super ærgerlig over at jeg ikke fik noget på udsalget. Kh. Marina / http://www.candmor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninni Isabella Munch via Facebook

  Har slet ikke noget Hummel til banditten min 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananguf - Nem opskrift på lækker lille snack