Animal photobomb

Test af JOHA merino uld

Joha merino uld

Julius har testet:
JOHA
 merino uld t-shirt – 199,75 kr. 119,75 kr. (LIGE HER) // JOHA merino uld leggings //
 
 

Julius tester JOHA merino uld

Ligesom Lucas, har Julius også fået lov at teste JOHA merino uld denne vinter. Julius tester en ny og blødere merino uld der er blevet lanceret dette efterår/vinter. Den er ret tynd i kvaliteten, men er helt ekstremt blød og lækker.
Tidligere har Julius simpelthen haft det for varmt når han har sovet i ren uld, og tager det ofte af i løbet af natten. Der er han så stor nu, at han ikke på samme måde har brug for nattøj mere.

Men min erfaring er også bare at bliver han først for kold om natten, så er det et problem at han har taget det af. Han sover nemlig ofte ovenpå sin dyne, eller med dynen liggende ved siden af – og så kan man altså hurtig blive kold.

Med det nye Joha merino uld, kan Julius holde ud at sove med både leggings og bluse på hele natten. Så det er hurtigt blevet en favorit til ham.

JOHA merino uld

Det var først sidste år at vi sådan for alvor blev uld-fokuseret herhjemme. Jeg havde på det tidspunkt ikke den store tiltro til uld som sådan, og selvom Lucas jo som lille var syg konstant – så slog det mig aldrig at bruge uld til ham.
Måske mest fordi at han var plaget af børneeksem og samtlige læger vi gik til frarådede det.

Men ligesom så meget andet, så tror jeg at det virkelig er en gammel forhåndsindtaget holdning der spøger her. For det første så kan en kvalitet som uld/bomuld faktisk også gøre meget gavn selvom det ikke er 100% uld, så får du stadig en bedre effekt end ren bomuld.
For det andet så har uld kvaliteterne udviklet sig meget og ren uld behøver ikke være ubehagelig, kradsende eller lignende.

Faktisk så er de uld kvaliteter vi har herhjemme nu, herunder bl.a. denne merino uld som Julius har testet – faktisk nærmest blødere end mange af de rene bomuldsvarer vi har.

JOHA merino uld

Da vi begyndte at bruge uld til Lucas og hurtigt oplevede de gode egenskaber, så begyndte jeg også langsomt at bruge uld til Julius.
I starten brugte vi kun uld/bomuld til Lucas, hvor Julius fik ren uld fra starten pga. at han ikke havde problemer med hans hud. Nu bruger de begge dog rene uld kvaliteter. For når de er så bløde og lækre som bl.a. Joha’s merino uld og deres uld/silke, så er der ingen hindring selvom man har problemhud som Lucas har.

Med nogle kvaliteter oplever vi at de er for tykke til Julius. Han kan bedst med de helt tynde uldkvaliteter.
Her har han så til gengæld også altid en uld undertrøje på i månederne fra september – april.
Det giver mig en sikkerhed om at han altid holder sig varm, også selvom han kan rende rundt med en åbentstående jakke eller helt uden jakke.

Jeg kan kun anbefale Merino ulden fra Joha, som er en yderst lækker kvalitet som jeg sjældent har oplevet lignende.
Uld har mange gode kvaliteter og for os betyder det bl.a. at børnene sover bedre og at de er mindre syge.
Hvem vil ikke gerne opleve det?

Hvis du er i tvivl omkring uld, så kan du læse mit uld tema som i 3 dele gennemgår uld og dets kvalitet.
Du kan også læse alt jeg tidligere har skrevet om Joha lige her.

 

Indlægget kan indeholde affiliate links

 
 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Animal photobomb