24. dec. - Vind Hummel børnetøj for 2.500 kr.

Hummel SS14 Sneak Peak

Det helt store “januar”-udsalg er gået igang de fleste steder. Nu skal der ryddes ud til alle de nye forårsvarer kommer hjem i butikkerne. SS14 kollektionerne leveres typisk i januar og februar og det inkl. Hummel SS14 kollektionen.

Jeg vil derfor vise jer et ganske kort Sneak Peak på Hummel SS14 her i dette indlæg og samtidig minde jer om min konkurrence om at vinde Hummel børnetøj for 2.500 kr.
Konkurrencen er den sidste låge i vores julekalender, men vinderen findes først d. 30. dec. – så du kan stadig nå at deltage LIGE HER – KLIK FOR AT KOMME TIL KONKURRENCEN

 

Hummel SS14 Sneak Peak

Hummel SS14Hummel SS14 kollektionen baby dreng
 
Hummel SS14
Hummel SS14 kollektionen Baby pige
 
Hummel SS14Hummel SS14 kollektionen Kids dreng
 
Hummel SS14
Hummel SS14 kollektionen kids pige
 
Hummel sko
Hummel SS14 Sko kollektion
 

Ovenstående billeder er fra den helt nye Hummel forårs kollektion som lander i butikkerne slut januar/start februar.
Billederne er taget da jeg købte kollektionen ind til SmartKids.dk, så det er med forbehold for at enkelte styles/farver kan være udgået af den endelige produktion.

Den heldige vinder i konkurrencen har muligheden for at vente med at benytte gavekortet på de 2.500 kr. til den nye kollektionen er kommet.

Hele kollektionen kommer online på SmartKids.dk, og jeg skal nok som altid forsøge at lave et sneak peak til jer på hele kollektionen når vi kommer lidt tættere på leveringen.

Så indtil nu, så skynd jeg lige ind og deltag i den store Hummel konkurrence her på bloggen, hvor der kan vindes Hummel børnetøj for 2.500 kr.: DELTAG HER

Indlægget kan indeholde affiliate links

 
 
   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24. dec. - Vind Hummel børnetøj for 2.500 kr.