041213 - Dagens mor - #glimmeronsdag

5. dec. – Vind Klip Klap madras

Klip Klap

Klip Klap 3 fold single madras kan idag vindes ovre hos Ann-Sophie på Mitudtryk.dk
 

Denne her julekalender bliver bare bedre og bedre :0)
Tusind tak fordi I har taget så godt imod julekalenderen. Hver dag frem til jul er der en ny præmie på højkant i årets julekalender som jeg har lavet i samarbejde med Fie fra mit udtryk, Jeanett fra Miss Jeanett, Kaja fra Shopping4kids, Louise fra Guldlog.dk og Maria fra MariaTrier.com

Selv har jeg ikke fået lov at udlodde endnu, men jeg lover jer at det kommer ;0)

Vind Klip Klap 3 fold single madras

I dag d. 5 dec. er der intet mindre end en Klip Klap madras på højkant til en værdi på 2.599 kr.
Øj den er altså lækker og fås i 5 forskellige farver.

Herhjemme har vi en lille natteroder og derfor har vi denne her i soveværelset. Men ihh hvor ville jeg dog gerne kunne erstatte den med den lækre Klip Klap madras? Okay okay der er da så også en vis prisforskel, men i forhold til hvor meget vi rent faktisk har haft brug for den, så tror jeg nu godt man kunne forsvare den investering?

Klip Klap

Og så er den jo virkelig også smuk. Så smuk at jeg er ret sikker på at den ikke kun skulle bo i vores soveværelse, som ekstra sovemadras. Derudover er jeg faktisk slet ikke i tvivl om hvilken farve jeg ville vælge, selvom der faktisk er 5 helt igennem smukke farver at vælge imellem.

Men ak – det er jo så ikke mig der har det lod
MEN DET HAR I?

Så hvad venter I på? Skynd jer lige ind til Ann-Sophie og deltag ik’?
VIND KLIP KLAP MADRASSEN LIGE HER – KLIK KLIK KLIK

 

Og så er der jo faktisk også stadig disse konkurrencer der kan nåes endnu ;0)

d. 6/12 kl. 12.00 gavekort på 2.500,- kr til Kaiku.dk hos Guld.log HER

d. 7/12 kl. 12.00 12 kuverter, 3 retters nytårs menu fra Meyers Køkken til 4.200,- kr. hos Maria Trier HER

Kalenderlågerne er nemlig åbne i 3 dage før vinderne findes.

   

8 kommentarer

 • Pia Hansen

  ✱ whauuuu hvor er den lækker, det er lige så jeg for julelys i øjnene ✱

  Sender mine varmeste julehilsner 🙂

  ★ღ Glædelig Jul ღ★

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • deler gerne igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  jeg ville bruge dem når vores tvillinger har kammerater med hjem og overnatte så de vil falde i gode hænder her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Braüner Bisgaard

  Den madras er super skøn! Med tre aktive sønner i huset, er der altid fart på og megen kreativ leg, så den vil både blive brugt til hyggelig og motorisk leg, men også som ekstramadras, når de små venner skal sove hos os. Jeg elsker, at den er nem at pakke væk i forhold til det skrummel vi har nu – og så må den gerne stå fremme i både stue og værelse, for den er super smart.

  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Pedersen

  Jeg ville bruge den til når veninderne kommer på besøg, så vi kunne ligge på den og se en god film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • suzane ditlev

  hygge, læse, sove, slå kolbøtter, have min niece og venner til børn og voksne at sove, tumle og jeg kan blive ved den ser fantastisk ud så håber og ønsker ……..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina johansen

  Jeg ville bruge den til mine børns venner! Og så til min nye terrasse til sommer så vi rigtig kan hygge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Luise

  Min lille pige på 3 år sover meget uroligt og drømmer meget der forstyrre hendes søvn, så jeg ville bruge den til at sove på ved siden af hendes seng, så vi kan holde i hånd når hun sover.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

041213 - Dagens mor - #glimmeronsdag