Vi tester Joha uld/silke

Konkurrence – Vind en bObles Donut

Konkurrencen er slut

Vinderen blev:
Charlotte Gram-Hansen

bObles donutbObles donutbObles donut

Tøjet drengene har på er fra Hummel (LIGE HER), Knast by Krutter (LIGE HER) & Molo (LIGE HER)
 
 

Julius og Lucas har fået lov at teste en bObles donut, som er kommet i en ny flot rød farve – og jeg har også fået lov at udlodde en til en heldig læser her på bloggen, læs mere nederst i dette indlæg.

Og hvis du troede at bObles kun var for de helt små børn, så kan vi hurtigt afkræfte den teori ;0)
Herhjemme er vi nemlig vildt glade for vores bObles, hvor drengene har en krokodille og en elefant som de faktisk har haft siden de var helt små. De er intet mindre end geniale og de har bragt virkelig meget glæde i vores hjem.

Da vi modtog den røde donut var både Lucas og Julius dog en del forbeholdne og ikke videre begejstret. Men sådan er det altid med dem og primært med Lucas. Han skal helst se tingene lidt an før han acceptere dem helt. Det er ikke fordi han ikke er taknemmelig eller glad for nye ting, men han har bare virkelig brug for at acceptere forandringer og nye ting.
bObles donut kom, så man selv skulle puste luft i den. Lucas var meget spændt på hvad det mon var og i det den var oppustet udbrød Julius: “Jamen det er jo en donut! Hvad skal man bruge den til?”

bObles donut

Tøjet Lucas her har på er uld fra Hust & Claire (KLIK HER)
 
 

Faktisk var mit svar til Julius at jeg syntes at de skulle bruge deres fantasi og at der faktisk ikke var grænser for hvad man kunne bruge den til.

Efterfølgende har de selv kastet sig ud i legen med bObles donut og jeg synes virkelig de har været gode til at finde på lege med den. Bedst af alt så synes de at det er toppen at man faktisk kan få den til at lave pruttelyde :0) Hvis I vil se hvordan så lur lige min Instagram profil: Boernetoejsindkoeberen – her er der lagt en lille video op.

bObles donut

Når vi typisk leger med vores bObles, så foregår det ofte i diverse baner og ofte så involvere drengene også andet legetøj.
Lucas kan næsten ikke undvære sine bObles når han f.eks. leger med Flexi Track ;0)
Her er den nye bObles donut også nyttig.

bObles donut

bObles donut fås i flere forskellige farver og koster kun 399 kr. Det synes jeg er en fantastisk pris, da bObles ellers godt kan være lidt dyre. Når det så også er sagt, så synes jeg stadig at det er noget af den bedste investering vi nogensinde har gjort.
Dem og så drengenes trampolin i haven er noget af det eneste der er vokset med dem helt fra de var ganske små og stadig er lige populære. Selvom drengene nu er så store, så vil jeg ikke udelukke at vi fortsat kunne finde på at investere i endnu flere bObles.
I kan finde den røde bObles donut lige her (KLIK HER)

Tænker man på holdbarheden, så synes jeg også at donut’en holder til virkelig meget – selv mine vilde drenge som kaster sig rundt på den, som I kan se i videoen på Instagram.

 

Vind en rød bObles donut

 

I samarbejde med bObles har jeg fået lov til at udlodde en rød bObles donut til en heldig læser her på bloggen.

Konkurrencen er slut

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

 

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: ?LIKE? bObles på Facebook ? KLIK HER

3: Skrive en kommentar herunder med angivelse af hvorfor lige netop du skal vinde den røde bObles donut. Skriv også gerne hvor gammelt barnet er.
Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

4: Er du tilmeldt BlogLovin? vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin?

 

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 25. november  :0)

 

Præmien gælder en rød bObles donut til en værdi af 399 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med bObles. 
 
 

 

   

214 kommentarer

 • Jamilla Jørgensen via Facebook

  Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til heldige Charlotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Den vil jeg gerne vinde – mit barnebarn vil elske den !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den vil jeg gerne vinde !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Ruest

  Vi elsker bare bobles herhjemme. Min ældste datter er hypermobil, så denne her er det perfekte trænings hjælp til hende.. Og så kan lillesøster på 6 måneder også lege med den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Liked og liked 🙂

  Min søn og jeg er begge hybermobile, jeg er selv så meget, at jeg er afhængig af krykker/rolator trods min unge alder. Vi bruger dagligt bobbelsdyrene vi har, til at træne med og styrke muskulaturen og holde den ved lige, så vi kan forblive stærke og stabile. Men donut har vi ikke, den ville være perfekt i vores lille familie, til at styrke vores led endnu mere. Jeg vil gøre alt hvad der står i min magt, så min søn ikke får lige så store problemer med sin hybermobilitet som jeg har. Han er 6 år gammel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Eksteen Nørgaard

  Mine børn – Annika på knap 5 år og Asger på 1½ år – ville elske at få en Donut at tumle med! Annika er “blødt barn”, så hun har virkelig brug for at få trænet sin motorik og muskelstyrken omkring leddene, og dette gøres jo nemmest gennem leg. Asger er bare en lille vildbasse, så han ville uden tvivl få megen sjov ud af den. 😉

  Krydsede fingre fra Mona!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Andersen

  Mine drenge på 3 & 6 år ville ELSKE og for en donut herhjemme.. 🙂 har i forvejen meget bObles, som blir brugt flittigt dagligt!! Elsker BObles for at man virkelig ska bruge sin fantasi, for og få en go leg i gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fordi bobles er genialt og bliver leget med dagligt herhjemme! Maja på 2,5 år vil elske at lege med den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Hjorth

  jeg vil gerne vinde den til min datter på 6 år da jeg tror hun vil få rigtig meget sjov ud af den og styrke motorikken – vi har ingen bObles herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe R. Nygaard

  Jeg vil gerne vinde den til Mathias. Alt hvad der er leg og læring i, ønsker jeg mig til ham. Nu seks år, og i år har han bare knækket sprogkoden. Men intet kommer af sig selv, hos børn med særlige behov. De motoriske evner, er vejen til mange færdigheder. Har endnu ikke en doughnut, men andre figurer med udfordringer fra bobles, har over tid fundet vej til ham og lillebror. Krydser fingre. <3

  Sen aftenhilsen fra

  Birthe R. Nygaard // birthe.gug@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser rigtig sjov ud for ungerne!!!! Den ønsker mine piger på snart 2 og 5 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sigvardt

  Den skal Sofus vinde fordi han er sådan en sød lillebror og fordi han kæmper så hårdt med at blive helt skole-parat. Det kan være hårdt at være decemberbarn, når voksne bestemmer man skal skilles fra sine venner som tilfældigvis har fødselsdag lige på den anden side af nytåret 🙂 Sofus bliver 5 år d. 13. december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen Jungersen

  Ih hvor er den skøn! Den ville jeg gerne kunne give i julegave, til mine søde børnebørn på henholdsvis 5 og 1.1/2 år. Helt sikker på, den vil vække jubel, og så er det også “sundt”, med nogle fælles legeting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woow. jeg skynder mig ind og deltager <3 delt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Negendahl

  Jamen min dreng skal da vinde denne fantastiske doughnut fordi han er en meget aktiv dreng som hele tiden ville kunne finde på nye måder at bruge denne på. Der ud over skal vi bo i campingvogn det næste års tid så det er med at finde ting der har mange funktioner og ikke fylder for meget og her er den jo perfekt <3 Gustav er 4 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shannie

  Den ville vores skønne tumling Chili Aya på 2 år elske…. Den kan helt klart udfordre hende i hendes tumling på bOblesbanen, som vi OFTE stiller op herinde i stuen, hvor hun stolt hopper ned, kravler op, over osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala Forsberg

  Bobles møblerne er noget mine drenge på 2 og 5 år fælles kan lege med. De elsker at tumle rundt overalt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena T. Mikkelsen

  Den vil jeg gerne vinde. Jeg kender nemlig en lille pige og hendes mor, som ville elske denne fine røde donut. De er nemlig begge vilde med farven rød og bObles fine ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sender lige en deler igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Håber at være heldig så lille Saga kan få en ekstra julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Abildgaard Pedersen

  Vi er store fans a bobles her hjemme, og har nogle stykker i forvejen. Så den røde donut ville være cool at vinde til ungerne 🙂

  /Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Krintel

  mine to piger på 7 og 3 år har prøvet den i ønskebørn og er blevet helt forelsket i denne Donut og ønsker sig den rigtig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia Nordstrøm

  Mine to drenge ville elske at lege med den. Men min mindste ville have rigtig godt af det motorisk, da han ikke har så god en motorik på trods af hans alder. Mine drenge er 3 et halvt år og den mindste 17 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber at jeg bliver den heldige, så man datter kan afprøve de populære produkter.

  Go søndag
  Vh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette smed

  Er vild med Bobels og er vild med at lave sansemotoriske øvelser med min allerbedste skattebasse Albert , som er mit dejlige barnebarn på 1 1/2 år, er sikker på at med såmfin en donut bliver det endnu sjovere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malu

  Ville være dejligt med en ekstra gave til jul – mine piger på 3,5 og 1,5 år elsker at lave forskellige forhindringsbaner, så vi kunne sikkert bruge den. Krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Larsson

  Er sikker på at den vil vare perfekt til min datters (3 år) forhindringsbane som hun ofte bruger sine bObles til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Eilsø

  Ville være en perfekt ting til min handicappede søn, så vi kunne træne lidt hjemme i stuen med balancen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana w. Sørensen

  Den ser spændende ud og sikkert god for motorikken, den vil jeg gerne vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Mine piger på 1 og 4 ville have rigtigt stor glæde af en donut og elske den flotte røde farve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette hedemann

  For første gang er bobles kommet på ønskesedlen, her hvor barn nr 2 lige straks melder sin ankomst….da jeg selv har problemer med balancen bruger vi vildt meget tid med leg der styrker sådanne områder…..ville elske at bruge donutsen …… Ja okay børnene må nok også låne den :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Steinicke

  Er sikker på mine drenge vil elske den.. Ellers tror jeg den er perfekt til workout 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Knop-Madsen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig og vinde den til min tumling af en datter på lidt over 2 år. Hun er en pige med krudt i måsen så det ville være skønt med lidt tumle ting til hende ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viana

  jeg skal da vinde den fine røde donut – fordi min dreng på 7 elsker rød – og fordi hans lillebror og lillesøster på 4 og 2 ville elske at lege med den sammen med ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Emig

  Vi ville elske at byde en bobles donut velkomme i vores hjem. Jeg er overbevist om at både Maja på 5 mdr og Nikolaj på 2,5 år vil elske den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte gartner

  Med 3 børn på 4-7-9 samt 5 dagplejebørn på 0-3 år, vil den aldrig få et ledigt øjeblik herhjemme, den vil blive elsket og brugt af både store og små hver eneste dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine matz

  har en fortidligt født datter der har problemer med motorikken så ville være en god ting til at træne hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia jakobsen

  min datter på snart 16 måneder ville har rigtig stor glæder af den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mine børn skal vinde for de er aktive og elsker at lave forskellige forhindringsbaner af alle mulige ting, de ville elske at have en ny ting at putte på banen. De er 3 og 6 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rasmussen Hoberg

  Jeg ville elske at vinde denne flotte, røde bobles til min datter Sofie Frederikke. Hun er godt 15 måneder og en rigtig tumling! Tror hun ville få utrolig meget glæde af den..

  Mvh. Helle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza Schatter

  Jack på 7 måneder kastede sig over en donut da vi var til bobles tumletid. Så vil være en fantastisk præmie at vinde. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rask

  Jeg skal vinde den fordi min frække Max Emil elsker at lege med bobles og hoppede rundt på en donut i butikken da vi så dem. Han er en rigtig tumlegøj og Ælsker at hoppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  jeg skal vinde fordi, så er der en chance for at min lille Alma ikke bliver en motorik-klovn som hendes mor:)
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline Stubben

  Åh den vil jeg gerne vinde til mine dagplebørn. Det er simpelthen så vigtigt med godt legetøj for børns udvikling, men 500 kr om året i legetøjspenge rækker ikke langt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  vil ønske jeg var så heldig at vinde denne,specielt til min søn på 5 år som har en skade på sin højre side. og har rigtig meget brug for ekstra motorisk træning, og balance. vi træner rigtig meget med ham, og har tit tænkt på denne som en god del i hams træning, så det vil være så fantastisk, at vinde denne til ham, og en rigtig god julegave.
  åhh, hvor jeg krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den perfekte julegave til Mille på 3 år fra mormor. Mille er vild med sine Boblesting……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise FB

  Bobles er fantastisk og tror helt bestemt at donut’en vil være et kæmpehit hos både storesøster på snart 5 år og yngstemanden på halvandet. Den vil helt sikkert byde på timers underholdning som en del af forhindringsbane, som sej puf at sidde på, som skøn hoppepude og så meget mere som de er meget bedre til at finde på end mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rick

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi så har jeg julegaven til min nieces søn i hus.
  Hun fik ingen til hendes barnedåb og pengene hos dem er små. Glæden ved at give hende denne bliver ikke mindre end fantastisk. En gave hun ihvertfald ikke har set komme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Løvborg

  Ejj…jeg har totalt glemt at min datter på 5 år i sommers sagde at hun ønskede sig sådan en Donut!! Desværre er julegaverne handlet, så der er ikke budget til liige at købe en lækker B0bles ting som ekstra gave fra “Julemanden” – Det ville være SÅ FEDT hvis hendes ønske blev opfyldt af jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla hochheim

  Hej
  Jeg har et barnebarn på 15 mdr, hendes motorik er ikke så god. Har hørt at bobles produkter skulle være rigtig gode til børn er halter lidt efter på det område. Så derfor ville jeg være glad for at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kristensen

  I vores familie er vi vilde med bobles tumledyr og deres mange funktioner. Har længe ønsket mig en donut til mine tre drenge på 9,9 og 4 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Jeg har et sæt tvilling på 1 år. De ELSKER allerede BObles men er desværre ikke ejer af nogen endnu! Så derfor ville denne donut være den bedste gave til dem, som de kan lege med sammen og hver for sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rico Gissel

  Jeg ville elske at vinde dette fantastiske stykke legetøj til mine to tvillinge-tøser på 15 måneder.

  Vi var inde at møde BObles-rundturen i Salling i Aarhus, hvor der var demo-legehjørne med alle figurerne, og specielt donutten var et kæmpe hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • suzane ditlev

  Carla 10 år, Otto 4 år og Hugo 1½ år vil elske at tumle på den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Dafne

  Da Bobles er det mest fantastiske udviklingMotoriske redskaber der kan findes til børn i alle aldre.
  Ville Min lille pige på 1,5 år kunne søge nye udfordringer.
  Derfor krydser vi finder for at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil rigtig gerne vinde en Bobles Donut til mine 2 drenge på 7 mdr. og 3 år. Jeg har tit tænkt på at få en stor bold til motorik-træning, men synes, at sådan en hurtigt kan fylde meget. Her er donut’en virkelig god. Man kan stort set de samme ting på den, men den er ikke så voldsom som en stor bold.
  Derudover vil min ældste dreng, Alexander, elske at lave en Flexi-track bane, som dine drenge har prøvet. Virkelig en genial idé. 🙂

  Jeg krydser fingre for en ekstra julegave til mine drenge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil rigtig gerne vinde en Bobles Donut til mine 2 drenge på 7 mdr. og 3 år. Jeg har tit tænkt på at få en stor bold til motorik-træning, men synes, at sådan en hurtigt kan fylde meget. Her er donut’en virkelig god. Man kan stort set de samme ting på den, men den er ikke så voldsom som en stor bold.
  Derudover vil min ældste dreng, Alexander, elske at lave en Flexi-track bane, som dine drenge har prøvet. Virkelig en genial idé. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Jansen

  Vores Noah på snart 2 år, han elsker at tumle med farmand. Noah er meget aktiv og er sikker på han vil elske sådan en rød donut 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Åhå ville rede weekenden at vinde sådan en skøn bOble. Den lille på 2år brækkede armen på faderens fødselsdag,
  Noget slemt så natten skulle bruges på at vente på operation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Uhlott

  Mine skønne drenge, Elias på 4 år og Oliver på 1,5 år ville elske at tumle med denne donut. Vi har desværre inden Bobles endnu, men de står højt på ønskesedlen. Elias leget også meget med flexitrax og han vil synes det er fedt at den kan inddrages i legen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit Asmussen

  Ih mine søde unger Hugo på 4, dyveke på 3 og bastian på 7 ville være himmelhenrykte for at vinde sådan en – det er noget af det legetøj vi aldrig får råd til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise karup

  Vi har 4 unger Liva på snart 2 år, Luca der bliver 4 år d.20 dec, Noah på 5 år og Emma på 9 år.
  Vi drømer om at få nogle motoriske ting ind i huset da de 3 mindste er ørebørn fra mig af ( jeg er døv) Luca og Noah har været opereret 21 og 26 gange i ørerne, samtidig fandt de ud af før sommerferien at Noah ser med +9 på begge øjne, så alle de 3 mindste har mange problemer motorisk og fin motorisk derfor ville det være en drøm at vinde den så vi hele familien kan lave nogle ting sammen for at styrke ungerne motorisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Nissen

  Det ville være den bedste adventsgave til mine piger, Ida på 4 og Sofie på 3. Sofie har meget bløde led og vi har fået at vide at hun skal træne meget for at få muskler da leddene ellers ikke ville kunne holde sammen. Har fåe øjnene op for hvor fantastisk Bobles er for motorikken, men når man er på suppl kontanthjælp er der ikke penge til sådanne goder. Men nøj hvor ville de elske den. Ser tit de leger på den når jeg henter dem i børnehaven.
  Dejlig blog du har og vildt spændende job! Må være fedt når man har små børn som os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Madsen

  Vil gerne vinde den til mine to dejlige børnebørn som er vilde med bobles. De er 4 mdr og 2 år og nogen dejlige krudtugler som begge er født for tidlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte kofoed

  Tror alle 4 børn ville kunne få glæde af den uanset alder og køn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Amdisen

  Jeg ville give den til en bekendt som virkelig har brug for hjælp. Hun har to små børn der er født alt, alt for tidligt (der var trillinger, men den ene døde desværre to dage gammel). Børnene blev født i uge 24 og har mange problemer både fysisk og med sanserne og derfor har de brug for al den hjælp de kan få med motorik osv. De er nu lidt over 2 år gamle og nogle rigtig søde, dejlige unger (Tirsa og Noah). Manden er blevet snydt så det driver af sin nye arbejdsgiver og er nu ved at lægge sag an for at få sin løn udbetalt. Da hun er på førtidspension og manden ikke har fået løn længe ser deres jul virkelig dyster ud og derfor mener jeg at de burde vinde en gave til deres kære små børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille L

  En rød bObles donut ville være den perfekte ekstra fødselsdagsgave til min søn, der bliver fire år lige om lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Krabsen Bredahl

  Mine to store børn har igennem mange år ønsket sig og fået bobles tumlefigurer. Nu er det lillemands tur til at blive forkælet og han vil elske sådan en donut 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Klausen

  Den vil gøre vores bobles samling komplet og mine piger på 2,5 år og 9 mdr meget lykkelige:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne vinde den til mine bonusbørn i dagplejen tumlebo de er fra 1 år og op

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har to piger på 7 og 1 år og 8 mdr
  De er begge meget aktive og den lille især hoppe hele tiden så det
  Kunne være super med sådan en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette lundgreen

  Vil vældig gerne vinde een rød donut til min lille datter på 2 år:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Alle kriterier er opfyldt. Jeg vil super gerne vinde til Bastian på 4 år da han ønsker sig en i julegave. Hans gode veninde har en – og han elsker at lege med den når han er hos hende. Det ville være lækkert at forkæle ham lidt før jul 😉

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Bay

  Jeg er lige startet til sansemotorik med min dreng på 13 uger og hun anbefalede faktisk lige netop dognut i dag. Så jeg skal da vinde den så vi kan komme i gang med at stimulere labyrintsansen på den bette purk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Thisted-Høeg

  Min søn på næsten 2 elsker Bobles, så vi håber på en ekstra julegave…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle michaelsen

  har 3 børn på 12, 9 og 1 år og bobles er en af de få ting som de alle gider at lege med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Møgelmose

  Vores dejlige efternøler på 3½ år lider desværre af hypermobilitet. Vi har stor fornøjelse af myreslugeren fra bObles og ville gerne give hende yderligere udfordringer motorisk med flere af deres produkter. Jeg er sikker på at en donut ville støtte hendes motoriske udvikling i den rigtige retning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna Spiegelhauer

  Mikkel på 3 og Sarah på 6 år, ville helt sikkert få glæde af den nye fra Bobles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Min datter på 6 år har hele sit liv været lidt bagud med motorikken – og bobles hjælper en del på den front 🙂
  men, som du også selv skriver, så er bobles ret dyrt 🙁 og det ville være rart at vinde noget mere til hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Jeg følger og liker allerede 🙂
  Jeg vil gerne kunne give denne til mine piger på 4 år (juleaften) og 15 måneder. To aktive piger, som lige har opdaget at man kan lege sammen, jeg håber denne kunne give fælles leg, det er jeg næsten ikke i tvivl om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prinsesse Pilfinger herhjemme er 15 måneder og meget meget aktiv. Hun har allerede tumlet en del med bObles og elsker når det bliver rigtig vildt. Jeg er derfor sikker på denne fine røde vil hitte stort. Jeg følger allerede hvor jeg kan:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Mine 2 piger på 6 og 9 år kunne få meget sjov ud af den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne deltage, for jeg syntes den ser rigtig rigtig fin ud. Jeg tror bestemt den kan give gode udfordringer og aktivitet til barnet. Det er ikke mit eget barn som jeg gerne vil begave med den.. men min venindes. Han er 5 år gammel.
  Mange hilsner fra Susan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Mathiesen

  Åh min søn på 1,5 år ville elske den!
  Han mangler noget til at udfordre ham motorisk.
  Han kravler/klatre i alt. Han ommøblere sit lege tøj, inkl værktøjsbænk og legekøkken flere gange dagligt. Bare for at udforske hvad han kan med sin krop.
  Den ville falde i GOD jord her i huset 😉
  Sønnen ville elske at lege med den, og vi kunne bruge den sammen, jeg ville også selv have glæde af den til min skøre ryg.

  Krydser fingre og håber at heldet er med os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Hvor er den bare fin. Jeg vil blive lykkelig for sådan en sag – både til mine børn og til mig selv. Har lige født for 2 dage siden – den dejligste dreng, så hvis du kan huske det, så skrev jeg engang omkring en hemmelig drengetøjskiste, som jeg langsomt har investeret i, når der var noget design som bare var FOR fint til ikke at blive købt, hvis jeg nu en dag skulle være så heldig at få en dreng. Og det er nu sket 🙂
  Så kisten skal pakkes ud og tøjet skal vaskes.
  Men for at komme tilbage til sagen, så skal jeg vinde fordi mine børn kan tumle på den, men så sandelig også fordi jeg kan træne ryggen og maven op igen vha den. Og de muskler trænger til en kærlig behandling efter 9 måneders helvede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elva Møller Jensen

  Min datter på 6 år vil elske at bruge fantasien som hun er god til, til at bruge den til en sjov leg.

  Mvh. Elva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Jeg har to drenge på hhv 2 år og 9 mdr, og den store er så aktiv og elsker at løbe og hoppe rundt. Vi bygger ting med madrasser han kan hoppe ned fra og til gymnastik elsker han at hoppe på trampolin og den store luftmadras som fungerer som hoppepude. Så han vil ELSKE en bObles donut, og jeg er sikker på at lillebror også hurtigt vil få interesse for den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil forære dem til min lille nevø der kommer til verden inden længe – den vil 100 % bringe glæde ved både forældre og ham med tiden!
  Min datter har en og hun elsker den!
  /Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Jeg vil gerne deltage om den fine donut til en gave til 3 unger på 4, 3 og 1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie bavnlev

  Den ville jeg vildt gerne vinde til Vitus på 7 og lærke på 2, tror de kunne få rigtigt meget sjov ud af den, og fedt det er en ny farve 🙂

  Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Sommer

  Ville være en superfin ekstra fødselsdagsgave til min Asbjørn, der fylder 2 år den 21. dec. Han og søster Emiline på 4 elsker at lave aktivitetsbaner med vores bObles ting! Krydser hvad krydses kan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Balle

  Jeg vil gerne vinde så min søn kan få en god enten julegave eller fødselsdags gave. Julen er lidt svær med 3 fødseldage lige omk jul Og en masse i Oktober og November.
  Oscar fylder 3 d 22 dec 🙂 Han er en utrolig aktiv dreng der vil elske at tumle på en dounut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Stehnij

  Fordi mine børn på 5, 7 og 9 ville elske at tumle rundt på den ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bjerring

  Min søn Oliver på 12 år elsker at udfordre sin krop og er sikker på denne donuts vil kunne skabe meget kreativ bevægelse. Balance øvelser mens der spilles Fifa, ideel at lave øvelser på der styrker smidigheden til fodbold og måske der kan bruges til at lave lidt sjov med storebror på 17. Bevægelse og ting der giver vitaminer til fantasien kan man ikke blive for gammel til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agathe Skriver Thrue

  Ej hvor er den bare flot i den røde farve! Jeg ville blive lykkelig over at vinde den til min datter på 6 mdr. Hun er allerede en pige med krudt i rumpetten 24/7 og så døjer hun desværre med maveproblemer. Her hjælper det ofte at ligge på maven, så jeg tænker donut’en ville være perfekt at ligge hende på, så hun kan få lidt ro 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Nissen

  Den ville være perfekt i vores bObles familie – min datter elsker at lave en bane, rigtigt godt for balancen
  min datter er 2 1/2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Reeh

  Min 3 tumle trolde elsker bobles, og har faktisk lige igår prøvet donuten hjemme hos en kammerat. Den var et kæmpe hit, så den må de da eje til samlingen herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Kettner

  Her i huset er vi også bObles fans 😀 Mikkel på 3år og Caroline på 14mdr bruger dem flittigt i sin leg. Caroline prøver ihærdigt at kravle op på dem eller bære dem rundt i stuen – Mikkel bruder dem til ALT…

  En rød bObles ville give stor glæde herhjemme er jeg sikker på, da de alle er drenge farvede PT… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min lille (læs. meget store) pige fylder 2 år liiige om lidt. Og denne bObles står klart øverst på ønskesedlen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte

  Hej, min datter er svær hypermobil og derfor motorisk forsinket. Vi har Bobles elefant, skildpadde og orm. De er super til at træne hendes motorik. En donut vil være et perfekt supplement til vores lille samling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Her i huset har vi flere forskellige bobles figurer – men desværre ikke den skønne donut, som vi har ønsket os siden sidste jul ..
  Vores fire børn på 2,4 7 og 9 bruger alle flittigt vores bobles. De bruger dem til at sidde / stå på, lave forhindringsbaner, lege jorden er giftig,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Louise Sigvardt,
  Molo sweat’en er fra deres AW13 kollektion, men den er desværre udsolgt hos SmartKids :0( Måske er du heldig at finde den et andet sted.
  Mvh. Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en pige på 4 år her hjemme der ville elske den;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg har en niece med en dreng på 3 år, han har rigtig meget “krudt i numsen” og har brug for at bruge sig selv motorisk. Til det formål ville donut’en være genial 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thøgersen

  Harald og Nanna ville elske sådan en donut at tumle med. De har begge krudt i r**en og kravler op og ned af alting – de elsker deres bobbles møbler, og de bliver brugt til alt muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sif

  Jeg er sikker på at min dreng Oskar på 2år, ville få rigtigt meget sjov og glæde ud af den 🙂 han har leget med en magen til hjemme hos en veninde en enkelt gang, og der var den et kæmpe hit 🙂 vi er eigtig glade for bobbels herhjemme, men på en su er økonomien desværre ikke til det. Han har dog fået hvalen af sin moster og den er han glad for 🙂 rigtig skøn præmie – håber vi vinder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Den er skøn og vil være et stort hit her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine to meget fysisk aktive drenge vil helt sikkert elske et ekstra tumlemøbel – de er 2 og 5 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Min søn er meget urolig og har nogle indlæringsvanskeligheder og tror helt sikkert at den ville kunne hjælpe ham til at styrke motorikken og måske afhjælpe lidt af uroen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender en skøn 3 årig dreng, som ville blive begejstret over en rød bObles Donut i julegave:-) Håber den lander her hos mig, så den kan lande under juletræet. Kh L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den vil jeg da gerne vinde 🙂 … til barnebarnet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vores søn Alexander på 6 måneder er en rigtig vildbasse og motorisk langt fremme, så sådan én ville betyde stor lykke herhjemme for den lille gut (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Maria Nielsen

  Min søn på 3,5 år vil elske denne donut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jensen

  Jeg har en datter på 4 der virkelig har svært ved at sidde stille ret lang tid ad gangen. Tror helt sikkert det er et perfekt stykke legetøj til hende, så hun kan brænde lidt af sit krudt af sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Lauritzen

  Den vil være perfekt til min søn der snart når kravlestadiet og til min store pige på 2,5 år. Herudover elsker jeg rød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Hjernø

  Den ville bringe mange sjove timer her hos vores tre drenge på 6 år, 3 år samt ham den lille på 4 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den til min datter Frigga på 3 år. Vi har ikke noget bobles herhjemme men kunne godt tænke os at prøve den lækre donut, er sikker på min datter vil elske den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Jensen

  Den skal min datter da vinde. Hun er nu 10 mdr. og godt på vej til at gå. Hendes motorik og balance ville have rigtig godt at sådan en DONUT. Hun er af natur meget forsigtig og bruger lang tid på at se tingene an, før hun kaster sig ud i det nye, så den ville hjælpe hende godt på vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Klaus på 5 år ville elske at tumler med den, men lur mig om de ældre søskende på 7, 9 og 11 år ikke også ville kunne lide den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt

  Sikker på mine 2 børn Ida 2 år og Viktor 5 år kunne få mange sjovt ting ud af den donut. De er helt vilde med Bobles og hvis de ikke var så dyre havde det også hele “familien”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  hvis jeg vandt, ville jeg har 4 meget glade drenge på 3,5 dec, 7 og 9 år, som bestemt nok skulle bruge den meget , de elsker simpelhen bobles

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Det ville være den første Bobles i vores hjem – er sikker på at Frida ville syntes, at den er alletiders.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte seerup

  Med 3 børn på 7, 4 og 3 år er der masser af tumlen hjemme hos os. Vi har bobles elefant og balance sko, og en donut står højt på ønskesedlen hos i sær den mindste. Det mest fantastiske er næsten at det som du selv siger kun er fantasien der sætter grænser for hvad de kan bruges til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Wänglund

  Elliot (2 år) ville elske at vinde en bObles donut som han kan lægge til sin samling af bObles møbler. Han har lige fået øjnene op for sine bObles møbler og balance og motorik bliver testet til den store guldmedalje 😉 Også jeg er helt solgt i bObles og har endda siddet og designet nye bObles møbler, konceptet er simpelthen fantastisk 🙂
  Vi krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinnie B

  Prinsen, 6, og Monstret, knap 3, elsker at tumle med de farvede dyr.
  Der bliver bygget baner og tårne, tegnet ved dem, bliver brugt som skamler og meget meget mere…
  Ved slet ikke hvordan vi skulle kunne undvære disse bobles – de er med til at udvikle motoriken helt fantastisk.

  Har kigget på donuten et stykke tid – og være lidt i tvivl – med efter din anmedelse er det slut – Den MÅ bare i samlingen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Luise

  Jeg skal vinde den fordi ALT skal være lilla i følge min 3 årige pige, og det opfylder hendes mor gerne. Men lillesøster på 9 mdr kunne fint vinde en rød, for så er det ikke mig der har kunne gøre til eller fra ved farvevalg 0:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank Seemann

  Min søn på 2 år er Dreng med stort D – han ville blive glad for at bobble rundt med den !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Min dreng på snart 11 måneder har nogle udfordringer, der betyder, at han er meget langt bagud med grovmotorikken og alt hvad der kan hjælpe med til skubbe på udviklingen er mere end velkommen hos os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Rebecca er 6 og er vild med fysisk aktivitet, faktisk er det først nu, da hun lille var hun for forsigtig 🙂 så dejligt at du nævner at Bobles ikke kun er for yngre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Cramer

  Har en datter på 5 år som vil få gav af den men især også mine fire dagpleje børn på alt fra 10 mdr til knap 3 år vil få rigtig meget godt ud af den .. Så den på kursus og min kollega var vildt glad for sin , men vi får ikke legetøjs penge mere , så jeg kan ikke bare købe en 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sally bach

  Freya på 1 år, som er ret motorisk fremme, kan godt bruge lidt udfordring i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Følger over det hele og krydser fingre for at jeg er den heldige til denne lækre giveaway–Saga ville blive lykkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Heidi Friis

  Min datter Liv på 2 år vil elske at tumle med den.
  Hun er en pige med myrer i bleen (krudt i rø… 🙂 ), og vil have godt af at brænde lidt energi af med bobles.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde en bobles til min søn som fylder to år i december. Han er en forsigtig dreng, som ville have godt af at blive udfordret på motorikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja petersen

  Har 3 børn. Alderen 2 til 13 år. De vil alle elske at tumle rundt med den på gulvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christiansen

  Min datter på 3 og søn på 1 vil gerne vinde den.. Vi syntes at bobles er fantastiske og de leger meget med dem til gymnastik. Men vi har desværre ikke selv råd til at købe bobles til vores børn, og ingen vi kender giver så dyre gaver at vi kunne ønske os dem. Så det må blive ved drømmen. ( hvis ikke man er heldig at vinde dem)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Frost Larsen

  Ville utrolig gerne kunne glæde drengene med en Bobles Donut 😉 Rasmus(4) og Jakob(20 mdr) leger dagligt med deres krokodille og myresluger. Så her vil den blive brugt 🙂
  VH Jette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Hønning

  Idet min datter Silke kun lige er rundet 1 år er det en super ide til hende da hun vil kunne bruge den mange år fremadrettet. Hun er en pige med krudt i røven og vi har en stor fitnessbold hun synes er sjov at lege med, men jeg synes den er stor for hende at tumle – derfor ville den her være noget nemmere for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Kelly

  Sådan en Donut gad vi godt at prøve! Jeg har tre drenge på 0-2 år, få her pøles meget. Vi går til fys med tvillingerne og laver en masse øvelser og jeg på gulvet og jeg truede. Her ville være super god til st lege og lave øvelser med 🙂
  c”,)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte Kelly

   Der skulle stå, at vi laver mange øvelser og leger på gulvet og jeg tror den ville være super både i forhold til leg og udvikling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Mine piger ville have rigtig meget glæde af en Donut, så vi krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Mathiasen

  Det ville være lige noget for mine børn på 5 og 8 år:) de har en skøn fantasi!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie West

  Er sikker på min nevø på 1 år vil elske at lege med denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Uh den vil jeg rigtig gerne vinde til mine dejlige vildbasser – Mikkel på 4 år og Merle på 1,5 år.
  De elsker begge og tumle med bObles, og de ville blive ovenud lykkelige for en ny bObles til resten af vores bOblesfamilie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni olesen

  Kunne være så fedt at vinde den til min søn Jacob på 3 år, han har ingen bObles (endnu), men jeg ved han vil kunne få rigtig meget glæde af den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten ingemann

  Mine piger ville elske at lege med den. Vi har faktisk aldrig haft bobles herhjemme, men det kunne være rart at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth...

  Hvorfor skal jeg vinde?

  Fordi jeg har jordens mest fysisk aktive pige, der er ved at gå til over ikek at kunne bruge flere timer om dagen på sin trampolin (den blev pakket ned efter stormen var ved at tage den, og kommer ikke op igen før til foråret)…
  Håbet er at hun måske ville kunne få brugt noget af alt sit krudt på sådan en donut der ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sidsel

  Vil så gerne vinde til min datter på 2 år, som vil kunne finde på mange sjove lege med denne. Samtidig håber jeg at den vil kunne styrke hendes motorik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Petersen

  Har aldrig ejet en bobles-ting! Men er sikker på, at min datter, med sin gode fantasi, kunne få en masse glæde af denne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Bjarke Nanu på 3 år er stadig lidt ‘babyet’ i sine bevægelser – Han skal have styrket sin grovmotorik og her tror jeg at bObles er genial til det! Forhåbentligt kan hans motorik styrkes gennem leg og fantasi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Gram-Hansen

  Clara på tre år ville garanteret kunne finde på en masse med den fine donut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Er sikker på mit barnebarn ville elske at tumle rundt med denne fantastiske donut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kjellerup Jacobsen

  Min søn på 1,5 år har været meget sen ude med motorikken. Han er netop begyndt at gå og nu afprøves alt. OG kan da kun se hvor meget Donut’en kunne hjælpe på disse øvelser, som bliver til sjov leg!!! 🙂
  Er top fan allerede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Zhang

  Vi har lige lavet børneværelser til vore to unger, og den vil passe perfekt på drengeværelset til hulebyggeri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde O

  Den vil jeg gerne vinde til mine 2 unger på 1,5 og 5 🙂
  Jamen vi da vinde fordi vi har ønsker os donuten siden bObles lanceret den og den ville helt sikkert få det godt hjemme hos os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene brodersen

  Uhh ville være lækkert og vinde den til min døn på 3år. Han vil blive så glad for den. Han kan både sidde på den når han skal se film. Den vil også være god til ham når han skal tumle og brænde en masse energi af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Madsen

  Den vil falde i god jord herhjemme hos begge børn. Noah på 5 og Ida på 1 år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa Lohse

  Jeg ville gerne vinde den til mine børnebørn tvillingerne Viola og Nelson på 2 år.De trænger til flere glæder i en svær tid:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit

  Min søn vil elske den og den vil være en hyggelig adspredelse her i en svær tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Graff Bang

  Uhh ville gerne vinde den til mine 4 børn på 2, 5, 8 og 11. Den vil passe perfekt sammen med resten af bobles familien her og “banen” kan udvides til endnu mere sjov:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Vi vil gerne vinde donuten fordi det er lige den bobles vi mangler. Min søn på 2,5 vil elske og tumle på den. Og min datter på 3 mdr kan trille på den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Fordi jeg har 2 krudtugler der bare ikke få brugt nok energi her i de mørke vinter måneder, så denne vil bare være perfekt til en masse timers indendørsleg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Damborg

  Jeg ville glæde min niece der lige er blevet 4 år hun har pga en meget hård start på livet nogle motoriske vanskeligheder som helt sikkert ville have gavn af denne. Hendes tvillingesøster ville bestemt også kunne få god nytte af den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • herhjemme er vi også store bobles fans og mine piger har en donut i lilla. derfor skulle den røde gå til min nevø som ingen bobles har pt, men jeg ved han ville elske dem da han altid tonser rundt på vores når han besøger os 🙂
  krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Den er sjov – mine børnebørn vil elske at tumle omkring den !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg vil gerne vinde den til min lille guldklump der bliver 4 mdr. d. 25/11, hvor du udtrækker vinderen 😉 Jeg kender flere der allerede bruger den til deres små bebser, så det er jeg blevet inspireret af, men det bliver ikke kun til ham også til min bonussøn på 6 år, som er SÅ STOLT over at være storebror og han er simpelthen så sød ved sin lillebror 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kikki Henssel

  Med 4 børn på henholdsvis 8 år, 5 år, 2 år og 10 mdr, så vil den blive brugt rigtig flittigt herhjemme. Jeg går hjemme med de 2 mindste og kunne godt bruge sådan een når jeg leger med dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Krabsen Bredahl

  Lækker donut i rød. Mine to ældste børn har ønsket sig og fået nogle af Bobles tumlefigurer. Nu er det vores lille 1 år gamle lillebror, der skal forkæles med én, hvis vi kunne være så heldige ;-)! Han har døjet med ledskred i ryggen fra fødslen og de øvrige tumlemøbler har alle været gode ift. at træne ryggen og det kan jeg se, at donutten også kan bidrage med ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie drewsen

  elsker tumle legetøj til mine børn, og må sige at denne bobles ser ud til, at der virkelig kan tumles:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Wede

  Den røde dounut vil mine piger elske, og samtidig kan den styrke min lille piges dårlige motorik, så den ville bringe dobbelt lykke både hos børn og forældre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • søs

  Den vil vi vildt gerne vinde, da vi med to drenge på 2 og 4 har fået en lillesøster der nu er 5 mdr og derfor godt kunne bruge lidt “pigefarver” i legetøjet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Hede

  Mine 2 tumle-prinsesser på 2 og 4 år bruger allerede en del tid på hoppebolde, trampoliner og anden aktiv leg. Denne fine donut vil kunne bringe endnu mere dejlig motorik-leg ind i deres allerede aktive hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at have en donut til pigernes deleværelse. De er 1 og snart 4. Den mindste kravler på ALTING, og det kunne være rart med en blød balance-lege-hoppe-kaste-klatre-stå-kageformet ting til de energiske piger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nena Skov

  bObles kan bare noget andre ikke kan – Vi har den lille fisk og har ønsket os stort set alt andet i julegave. Så sådan en rød en ville være perfekt ii vores hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du stadig den molo sweat?? Den er da for fed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine børn på 2, 5 og 9 har endnu deres første bobles legetøj til gode, så synes da de fortjener lidt nyt til deres leg. De elsker motoriske udfordringer og bygger mange forhindringsbaner rundt i huset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda nielsen

  Den kunne min søn godt bruge…. han har lidt for meget energi indimellem. Er sikker på den kan hjælpe lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Min datter på 5 år ville elske at få en rød Donut. Vi har flere bObles tumledyr i huset, men det er alle nogen der tilhører lillebror på knap 3 år – og hun har MANGE gange beklaget sig over at der ikke er nogle af bObles-tingene der er hendes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  ville så gerne vinde den til min niece som fylder 2 år den 24 december og en sød julegave at give hende som hun vil elske <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Henriksen

  Krydser fingre for at netop vi vil vinde vores første bobles.
  Her ville den gøre stor glæde hos min datter på 4 og søn på 1 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sibbert Ebbesen

  Er sikker på at Celina på 3 år, vil elske at vinde denne skønne donut 🙂
  Så kan vores lille bObles samling oz blive udviet med en mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Jaaaa ekstra julegave til mine 3 drenge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina Frederiksen

  Jeg har længe set på, og ønsket mig Bobles fine ting til min søn – men endnu ikke haft råd til dem..
  Så det ville være helt fantastisk at vinde…

  Med venlig hilsen

  Cristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Kirckhoff

  Min datter på 7 har adhd og har rigtig god gavn af sanse/motorik legetøj og møbler. Donuten er skrevet på hendes ønskeseddel, så jeg ved at hun ville blive ellevild! ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Trana

  De to guldklumper herhjemme på 3 og4 ELSKER deres andre bObles ting…det er som ALTID på ønskesedlen også nu til jul 😉
  De to har SÅ meget glæde af leg både sammen og alene på deres bObles, og de bruges til rigtig mange formål i huset – og med en fantastisk sidegevinst “motorisk stimulation” 🙂 Genialt…
  Den skønne donut er lidt anderledes end de andre bObles ting, men med bestemt lige så mange fantastiske udfoldelsesmuligheder… Helt sikkert den vil vække STOR glæde her:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Mikkelsen

  Vil gerne vinde den til min søn på 7 så
  får jeg måske min bold i fred 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Nørgaard Madsen

  Denne Donut er lige hvad vi skal og mangler som motorisk lege-ledskab. Vores datter er nu 7 mdr(korr. 4 mdr), hun skal motorisk udfordres en masse da hun er født 3 mdr for tidlig. I dag har vi haft besøg af en fysioterapeut, som anbefalede runde ting hun kan ligge/rulle på. Så skynder mig på min datters vegne at deltage i denne skønne konkurrence:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simonsen

  Min lille dreng er 14 måneder…. og tænker at denne røde bobles, ville være perfekt for ham til at udforske nye lege og fysik:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla fjordmand

  den vil være et fantastisk trænings mondul til min datters motoriktræning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala Schlichter Jespersen

  Bobles donut’en står øverst på Carl Emils ønskeseddel til jul. Han elsker at tumle så det vil helt klart blive et hit herhjemme. Carl Emil er 15 mdr. Men herhjemme vil det være hele familien der vil bruge den. Farmand vil synes den er sjov. Han har i forvejen øvet balance på Bobles elefanten. Mor her vil også kunne bruge den da jeg vil kunne bruge den til genoptræning efter min diskusprolaps. Bobles er ikke kun for børn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Mine piger på 5 og 2 år ejer endnu ikke en bObles, så kunne være fantastisk at vinde sådan en lækker sag til dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Peters Puhlmann

  Den skal jeg da vinde til mine 4 drenge på 3, 4, 10 og 11år som alle elsker bObles.
  De bruger dem simpelthen til ALT. Selv mor har fundet ud af at de kan bruges til alt 🙂

  Især når mor ikke kan nå ting der ligger højt oppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mine tøser er 6 år og 3 år. Den yngste er hjemme hver dag og ville elske noget nyt udfordrende legetøj. Er fuldstændig ikke et sekundt i tvivl om den ville blive elsket meget højt og ville være et hit hver evig eneste dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise Foged

  Min søn Sander på snart 17 måneder ville ELSKE en ny bobles til samlingen. Han slæber dem rundt i lejligheden. Og bygger baner og jo ældre han bliver jo mere glæde virker det til han har af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Foged Jensen

  Den vil jeg rigtig gerne vinde til mine 2 børnebørn. Martha på 2½ år og Elias på 8 år. Den vil de kunne få rigtig meget fornøjelse af. Elias er så sød til at lege med sin lillesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Steinicke

  Mine piger skal ganske enkelt have den røde donut fordi en ganske enkelt er nok, de fik en i julegave sidst år og vi elsker den allesammen, pigerne bruger den som stol, trin når man ikke helt kan nå, ballancebrædt og pruttepude. Jeg bruger den når jeg lægger tøj sammen om aftenen, jeg sidder på den og får trænet de små muskler der holder ryggen på plads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min vildbasse på 1 år vil elske at tumle med og på den fine røde donut..storebror på knap 4 vil også mange timer til at gå med leg med den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Maharaj

  Min datter er 3 år og ELSKER at bevæge sig 🙂 Hun har altid været glad for at afprøve nye ting og især ting som udfordrer hende, og som hun kan bruge på flere måder. Vi har endnu ikke noget fra Bobles, men har prøvet det ved diverse demonstrationer, og hun elsker det. Så jeg er sikker på denne ville være et hit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina Källberg Pedersen

  Josephine på 3,5 og Alexander på 2, er vilde med deres bobles elefant og krokodille, så det kunne være virkelig fedt med denne under juletræet i år. Jeg er sikker på at den ville falde i meget god jord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gyda Ingolfsdottir

  Vi kunne meget godt tænke os at prøve den fine donut fra bObles, da min datter på 4 år elsker at lege med baner 🙂 Tror hun ville være sååå glad for den !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Hugo 1 1/2 år, Otto 4 år og Carla 10 vil elske at tumle sig på den fin donut og så fin rød 🙂
  Vi vil krydse alt og håbe vi vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Abildskov

  Det ville være lækkert at kunne give mine børn sådan en skøn fælles julegave <3 Mine børn er hhv. 5 år og 4 måneder, så der er rig mulighed for leg, lille som stor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Christensen

  vi ville elske at vinde denne bObles, især da den ville være perfekt til annabelles motorik træning efter hendes operation mod hofteskred 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil ønske jeg vandt den til mine drenge på 3og 7 simpelthen fordi vi trenger til noget nyt. Synrs med alt de elektroniske skærme man har efterhånden har den fantasi fulde leg forsvndet lidt her i hus.. Den donut tror jeg simpelthen ville kunne sette gang i mangen sjove lege 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jamen vi skal da vinde den! Vi har lige været til fys med A på to, og han skal trænes all-round, især i ryg og nakke, så den fine doughnut ville da være helt perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Egelund Gulbæk

  åh den ville Clara (bliver 3 år d. 8 december) elske til at tumle rundt med 🙂 Hun kan helt sikkert finde på en masse “farlige” og sjove nye lege med den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Den ville være perfekt i vores bObles familie – ungerne elsker at lave en bane til jorden er giftig ud af vores bObles 🙂

  Denne vil være til min dreng på 7 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Vil være så fin til mit lile elskede barnebarn på 2 år, som lige har lært at sige rød. Så kan hun da slå to fluer med et smæk: hun er vild med at hoppe og er vild med farven rød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne B. Jensen

  Jeg har 3 børn på 6, 4 og 1 1/2 år de vil ELSKE at tumle med den flotte røde donut 🙂 De er vilde med bobles tumledyr, men har dog ikke fået en donut endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil bare rigtig gerne vinde den til mine drenge. Har en på 9 og en på 4 – og de synes bestemt ikke at Bobles er for babyer. Vores er brug hver eneste dag, og jeg ville elske at tilføje en fin rød donut til samlingen! Er sikker på den vil passe perfekt ind i deres hemmelige baner med Bobles 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Anna Marie Petersen

  Er sikker på at mine drenge vil have masser af sjov leg med bobles donut 🙂 Alexander er 4 år og Benyamin er 2 ½ år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tester Joha uld/silke