Spar 20% på uld

Vi tester Joha uld/silke

Her i huset er vi ret glade for uld i vinterhalvåret, men det har vi faktisk ikke altid været.

Det var faktisk først sidste år at vi sådan for alvor begyndte at bruge uld til børnene og i Lucas’ tilfælde brugte jeg kun uld/bomuld kombinationen sidste år.

I kan læse meget mere om hvorfor, i mit indlæg fra sidste år: Joha uld
Havde jeg bare vidst at uld/bomuld kombinationen ville være så god til hans sarte hud, er jeg slet ikke i tvivl om at vi havde sparet en del af al den sygdom han kæmpede med som helt lille.

Det har primært været sådan at jeg foretrak uld/bomuld til Lucas pga. hans hud som desværre altid har været ret hårdt ramt af børneeksem.

 

Joha uld/silke – ny kvalitet til drenge

Joha uld/silke

Joha uld/silke Boxershorts – 129,75 kr. (LIGE HER) //
Joha uld/silke Undertrøje – 149,75 (LIGE HER) //
Joha uld/silke T-shirt m. lange ærmer – 199,75 kr. (LIGE HER) //
Joha uld/silke Leggings – 199,75 kr. (LIGE HER) //
 

I år har Joha så udfordret os, da de mente at Lucas sagtens ville kunne bruge 2 af deres nye kvaliteter, nemlig uld/silke og en ekstra blød merino uld. Uld/silke kvaliteten er blevet mere og mere populær de sidste år, men det er først i år at den er kommet med i en ren drenge serie.

Jeg har været en anelse skeptisk, for selvom jeg selvfølgelig gerne ville afprøve det – så troede jeg alligevel heller ikke helt på at Lucas rent faktisk ville synes at det var behageligt at have på. Og han er altså meget hys med hans tøj ikke generer. Intet må kradse, stramme eller på nogen måde virke ubehageligt for ham. Så nægter han at have det på.

Joha uld/silke

Netop derfor havde jeg også allerede selv købt en del uld/bomuld til ham, for allerede sidste år kunne vi mærke effekten af at han havde det på hele vinterhalvåret.

Jeg er dog nødt til at indrømme at uld/silke serien er noget af det lækreste, og at det faktisk på nuværende tidspunkt er blevet vores favorit blandt de mange sæt vi har i flere forskellige kvaliteter og fra flere forskellige mærker.
Heller ikke Lucas har på noget tidspunkt brokket sig over at det var generende for ham, nærmere tværtimod. Selvom jeg selv kunne mærke at Joha uld/silke var blødt og behageligt er jeg alligevel overrasket over at det også er blødt og behageligt på Lucas’ hud.
Jeg var ret sikker på at han var nødt til at have det inderste lag af bomuld.

Vi har både testet undertøj og nattøj i uld/silke serien, og på både underbukser og leggings er der er der en dejlig bred elastik i taljen. Her har jeg før været ude for at det var en tynd integreret elastik der var i taljen i lignede sæt, men da Lucas er ret spinkel fungerer det her bare langt bedre.

Mht. størrelser så er Joha i hele numre, f.eks. 110, 120, 130 osv. Lucas er på er str. 116/122 og har alt fra Joha i str. 120 i år. Det kan være lidt svært hvis man er vant til de andre str. men hvis man er i tvivl om hvilken str. man skal tage, så er mit råd at gå med den største.

Joha uld/silke

Lucas sover meget bedre når han sover i uld
 

Der findes mange der mener at uld/bomuld kombinationen ikke er uld, og at man så ligeså godt kan bruge ren bomuld.
Jeg vil dog sige at vi altså havde god erfaring med det sidste år – og Lucas har også en del sæt i uld/bomuld igen i år.
Jeg mærker ikke forskel i retning af at han skulle være mere klam, kold og lign. i uld/bomuld. Selvfølgelig har du bomuld inderst som jo derfor ikke på samme måde som ren uld kan absorbere bedre, men hvis alternativet er 100% ren bomuld, så ville jeg klart gå for uld/bomuld.

Det eneste jeg kan sige er at uld/bomuld på mig nu virker ret tykt i kvaliteten. Det er jo 2 lag der så at sige er syet sammen.
Uld/silke er et lag og smyger sig på en måde bedre på kroppen.
Efter at have prøvet uld/silke versionen, må jeg ærligt indrømme at jeg klart vil foretrække den når jeg skal ud at købe nyt igen.
Det er klart det lækreste vi har prøvet indtil nu.

 

 

Spar 20% på uld

Husk at I ligenu kan spare 20% på alt uld på Smartkids.

I finder det hele lige her: 20% rabat på alt uld (KLIK HER)

For at få de 20% skal i bruge rabatkoden: wool20

Du skal indtaste koden når du er i ?indkøbskurven? ved feltet ?Har du en værdikode?
Rabatten vil så blive fratrukket helt automatisk inden du godkender.

Rabatkoden gælder kun til og med idag søndag d. 17. november.

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

 

   

16 kommentarer

 • Mette Thøgersen

  Jeg har 3 ørebørn og er derfor også stor uld fan. Derfor blev min bestyrtelse stor da yngstemanden sidste år slog ud over alt, hvor han var dækket af sin merinould body. Jeg var ude og lede efter alternativer og faldt over uld-silke komboen som tiltalte mig langt mere end uld/bomuld (jeg er glad for at høre at I har gode erfaringer med den, men den har jeg aldrig set det logiske i) Jeg er så tilfreds med uld/silke og har prøvet både living crafts med 30% silke og joha med 15% – og faktisk vil jeg foretrække johas fordi den er mere holdbar i vask.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre ;0)
   Ja jeg kan sagtens forstå at man helst vil undgå uld/bomuld, men jeg må altså indrømme at vi har været ret glade for den kombi.
   Men uld/silke tror jeg faktisk bliver vores foretrukne fremover ;0)
   Overvejer også at prøve Living Crafts ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  Ikke huslægen men hudlægen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

  Vi bruger også uld til Louise, som døjer meget med børneeksem! Derudover anbefalede huslægen en god omgang svømning, god nedvaskning, sauna og vask igen, og så aderma fede creme bagefter! Det åbner porre max efter sådan en tur, og så kan cremen virkelig komme til sin ret! Ellers er locobase repair den vi bruger når selve eksem cremen holder pause! Den gør huden så tynd. Men hun får kun bomuld, silke, uld på. Hun kan slet ikke trives i sports stoffer, hun klør med det samme! Ydermere er hun så også citrus allergiker, det sætter godt nok en på prøve, det findes bare i alt, konservering………

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katitzie Trankjær via Facebook

  Spørger lige, måske lidt dumt, men hjælper det på børneeksem? Har en søn med forholdsvis meget børneeksem, som især bliver slemt her om vinteren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt at følge dine artikler om Lucas og hans eksem, vores datter nemlig også er ramt.. Vi har været stor fan af Joha, så tænker at denne serie klart skal prøves 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria,
   Hvor er det dejligt at høre at det kan bruges. Det er jeg glad for ;0)
   Synes bestemt I skal prøve uld/silke serien ;0)
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Steinicke

  Jeg lider selv af eksem, er begyndt at smøre det med argan olie, og er blevet meget overrasket over hvor effektiv det er… bare et lille fif 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uld er bare det bedste. Vi har nu også haft ganske god effekt med uld/bomuld! Det har haft den ønskede virkning herhjemme; ingen svedige, klamme og kolde børn 🙂 Men købte sidste år et sæt nattøj i uld/silke (kun fordi det var på tilbud!), og GUUUUD, hvor er det lækkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Vi er også superglade for uld. Vores mindste bruger ren merino uld og vores største dreng bruger uld/silke, da han er meget sensitiv og reagerer, hvis han mærker den mindste irritation fra tøjet. Så vi skal helt klart have mere af det 🙂 jeg oplever også en bedre søvn efter han er begyndt at bruge uld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Heidi,
   Ej hvor godt ;0) Jeg giver dig ret – uld/silke er virkelig lækkert.
   Jeg er meget positiv overrasket over det.
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på uld