Klassebamsen Oliver

Walking with Dinosaurs

Walking with Dinosaurs

Julius på “Walking with Dinosaurs” standen på Bogforum //
Hans fede leo-skjorte er fra Mini Rodini // Jeans er fra Name it
 

Måske er det bare en regel at drenge skal finde Dinosaurer enormt interessant? Sådan er det ihvertfald her i huset ;0)
Primært Julius på 9 år, har det seneste års tid interesseret sig mere og mere for dinosaurer. Tror egentlig det udviklede sig endnu mere efter de havde haft det som emne i klassen.

Derfor var vi ikke længe om at takke ja, da Julius fik tilbudt at teste det helt nye Playstation spil “Walking with Dinosaurs”.
Spillet er lavet til Wonderbook som vi testede for noget tid siden med Book of spells spillet.

I weekenden tog vi ind på Bogforum i Bella for at tjekke “Walking with Dinosaurs” standen ud. Vi var der kun i ganske kort tid, for det viste sig at mit adgangskort KUN var gyldigt til mig selv og jeg måtte derfor ikke have resten af familien med ind, men fik da heldigvis lov til lige at smugle Julius med.
Der var vildt mange mennesker og standen var da også populær. Derfor gik Julius lidt i panik og selvom det egentlig var meningen at han skulle prøve det derinde, så turde han simpelthen ikke med de mange mennesker :0)

Så nu venter vi spændt på at vi får spillet til test, så han kan teste det i ro og mag herhjemme. Vi glæder os til at få prøvet wonderbook til et helt nyt spil.

Walking with Dinosaurs

Det var faktisk lidt ærgerligt at vi ikke havde mere tid på Bogforum. Var vi ikke inviteret derind af teamet bag “Walking with Dinosaurs” så havde jeg ikke anet noget om Bogforum. Men det virkede til virkelig at være noget vi kunne have haft glæde af at deltage i. Så måske vi skal undersøge det lidt nærmere næste gang der er Bogforum. Så skal vi helt sikkert afsted ;0)

I kan se en lille video om spillet “Walking with Dinosaurs” til Wonderbook herunder ;0)

 

 

1 kommentar

  • Carina Hammershøj Johansen via Facebook

    Tror bare generelt at drenge er til ting de kan lave slås lege med, hvad enten det er action men LEGO figur eller dinosaurus! Sådan er det herhjemme! Fedt at få lov at teste spil! Drømmejobbet for min 14 snart 15 årige store(lille) knægt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassebamsen Oliver