Konkurrence - Vind Green Comfort vinterstøvler

Test af Primigi vinterstøvler

Sidste år fik jeg hjælp af sødeste Mikkel på 3 år, som testede Primigi vinterstøvler.
Hans mor Kaja fra bloggen Shopping4kids, vil her fortælle om deres erfaringer og oplevelser med vinterstøvler fra mærket Primigi.

 

Test af Primigi vinterstøvler

Test af Primigi

Mikkel på 3 år testede sidste år Primigi vinterstøvler
 

Mikkels mor beretter:

Mikkel har en stor fod af sin alder 28/29 og det kan derfor hurtigt blive et problem med for tunge støvler til ham. Men Primigi støvlerne vi har testet her er dejlig lette.  De er faste og støtter hans fod rigtig godt både ved ankel og over foden, hvor de sidder godt til. Der er 2 Velcro bånd som er nemme at spænde ind eller løsne. Velcroen har dog været lidt svær at stramme til, lidt stift i det.
En af de ting som vi er mest glade for ved støvlen er at ?flappen? sidder fast i begge sider dermed undgår man helt at der kommer vind og vand ind. Mikkel er først lige kommet i gang med selv 100 % at tage fodtøj på og der kan flapperne godt drille lidt ved at folde sig. Men det undgår vi helt her.

Støvlerne er faste i det, men stadig bløde og behagelige for fødderne. Støvlerne egner sig rigtig godt til børnehaven hvor han rør sig rigtig meget i løbet af dagen, han løber godt i dem. Der er det en fordel at de ikke er så høje i skaftet, for så ville han føle sig begrænset.

Test af Primigi

Mikkel har brugt sine Primigi støvler hver eneste dag igennem hele vinter halvåret men han har også haft et par sorel og dem har han brugt når der har været mest vådt i børnehaven. Primigi støvlerne har været dem han gik lange ture i både hjemme og i børnehaven, og dem han har kunnet løbe i. De er nemlig dejligt lette til de små fødder og samtidigt har de en god fasthed som støtter foden rigtig godt.  Mikkel har en gennemsnits fod hverken bred eller smal og støvlerne sidder godt til på ham.

På en af de “varmeste” dage i vinteren var vi en tur på stranden og selvfølgelig vil børnene nærme sig vandet og også meget gerne helt derud hvilket Mikkel også gjorde og selvom han var længe i vandet var hans fødder helt tørre bagefter. Så vandtætte det er de med garanti. Hans fødder har på intet tidspunkt været kolde men derimod altid tilpas tempererede.

Test af Primigi

Primigi støvler efter en hel vinters brug
 

Støvlerne har også stået model til meget mudder og så det har de klaret uden problemer. Nu efter sæsonen er støvlerne ikke pæne længere de ser ret slidte ud i stoffet hvor man tydeligt her på billederne kan se at de er ved at gå et par steder. Men det tillægger jeg ikke kvaliteten for de er blevet brugt rigtig meget og kunne sagtens være blevet passet langt bedre end vi har fået gjort.

 

Primigi kan købes på SmartKids.dk
Find Primigi vinterstøvler her. 

 
Indlægget kan indeholde affliate links
 
 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Vind Green Comfort vinterstøvler