Spar 20% på ALT overtøj

Konkurrence – Vind Green Comfort vinterstøvler

Konkurrencen er slut

Vinderne blev:

Sandra Varn Grøne
og
Minna Stine Jensen

 

Måske husker du at jeg for noget tid skrev om Green Comfort sutsko? Nu er deres vinterstøvler så kommet i handelen, og de er simpelthen SÅ helt igennem lækre. Jeg overvejer virkelig kraftigt om drengene skal kaste sig ud i modellen med snører, hvis ikke lige det var fordi at vi jo faktisk allerede har helt styr på vinterstøvlerne…… Men de er altså bare virkelig lækre.

Green Comfort er mest kendt for deres voksen fodtøj, som måske i virkeligheden er lidt damet. For mig er det dog ekstremt vigtigt at man tænker komfort ind i specielt børnesko, og det er lige netop hvad Green Comfort gør.
Det helt unikke ved mærket er at alle deres sko og støvler har en Energy-sole® (indlægssål), som er stødabsorberende. Når man går i et par Green Comfort sko så aktiveres alle de små muskler i foden, hvilket giver en bedre blodcirkulation og mere energi. I kan læse meget mere om den patenterede Energy-sole® lige her.

Jeg har fået lov at udlodde et valgfrit par Green Comfort vinterstøvler fra SmartKids til ikke mindre end 2 heldige læsere her på bloggen.

 

Vind et par Green Comfort vinterstøvler

Green Comfort

Find Green Comfort vinterstøvler på SmartKids.dk
 

I samarbejde med Green Comfort finder jeg 2 heldige vindere her på bloggen ;0) Tak til Green Comfort for at gøre konkurrencen mulig.

Konkurrencen er slut

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

 

2: Skrive en kommentar herunder med link til hvilke par vinterstøvler du ville ønske dig fra Green Comfort samt i hvilken str. Du finder alle Green Comfort vinterstøvler der kan vælges imellem lige her: Green Comfort på SmartKids.dk

Det er vigtigt at I kopierer link ind i kommentaren.
Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

 

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

3: Er du tilmeldt BlogLovin? vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin?

 

Jeg finder den heldige vinder søndag d. 3. november  :0)

 

Præmien gælder 1 par valgfrie Green Comfort vinterstøvler fra SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 
   

236 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på ALT overtøj