Online lagersalg - Børnetøj med op til 70%

Test af Mini A Ture vinterovertøj – Del 2

Sidste år fik jeg hjælp af Freya og Johan, som hjalp med test af Mini A Ture flyverdragt, vinterjakke og skibukser.
Du kan læse første del af Mini A Ture testen her: Test af Mini A Ture overtøj – Del 1 

Her i dette indlæg kan I læse om testernes erfaringer og oplevelser af Mini A Ture overtøjet igennem en hel vinter.

 

Test af Mini A Ture Flyverdragt – Freya

Test af Mini A Ture flyverdragt

Freya har testet Mini A Ture flyverdragt
 

Freyas mor beretter:

Jeg, Freya´s mor blev vildt glad da vi fik chancen for at teste Mini A Ture flyverdragt. Jeg har så tit gerne ville afprøve mærket, men alligevel altid endt med at købe det kendte og for mig sikre mærke som jeg har brugt i mange år. Jeg ville dog ønske jeg havde prøvet Mini A Ture for længe siden. Klart den bedste flyverdragt Freya har haft nogensinde.

Konklusion: Den er  super slidstærk, med ekstra forstærkning inderst forneden ved foden, hvor den netop slides meget. Der er virkelig tænkt over alle detaljer i denne flyverdragt.

Freya elsker den og har haft nemt ved at hoppe i den. Selve dragten er let foret med Thermolite Plus som er letvægts isolering og det har bare fungeret så fint.  Jeg kan også se på Freya når hun har leget, at der har været god bevægelighed i dragten.

Udvendig har den været yderst modstandsdygtig og været så nem hele sæsonen igennem at rengøre med en fugtig klud og derfor ikke været nødvendig at vaske den specielt mange gange. Farven er derfor også stadig flot. Freya har selv nævnt mange gange at hun har været rigtig glad for snefanget som har gjort at hun på intet tidspunkt har fået vand/sne op under ærmer og ben.

Søjletrykket i dragten er faktisk ikke særlig højt kun 5.000 mm og jeg har været spændt på om den kunne holde tæt igennem vinteren, men det har den formået. Prisen er i den dyre ende, men helt klart godt givet ud. Det beviser meget godt at et vandsøjletryk på 3.000 faktisk er minimumskravet for at noget må kaldes vandtæt, og det på ingen måde er nødvendigt med et ekstremt højt vandsøjletryk.

Freya og jeg giver Mini A Ture flyverdragt 6 stjerner ud af 6 mulige :0)

Test af Mini A Ture flyverdragt

Freyas Mini A Ture flyverdragt efter en hel vinters brug

 

Test af Mini A Ture vinterjakke og skibukser – Johan

Test af Mini A Ture flyverdragt

Johan har testet Mini A Ture vinterjakke samt skibukser
 

Johans mor beretter:

Johan på 7 år har testet et cool sæt fra Mini A Ture med sorte overtræksbukser og grå jakke.

Han har været rigtig glad for sættet. Han var især glad over at selerne kunne tages af bukserne. Sættet har holdt virkelig godt og der er intet slid at spotte nogen steder, selvom sættet har været brugt flittigt hele vinteren.

Vi har ikke før haft sæt fra Mini A Ture ? kun deres anorakker, men dette kan helt klart anbefales. Det har vist sig at være super lækker kvalitet og med gode detaljer som blødt fleece foer i hætten, som også er aftagelig, cool røde lynlåsdetaljer, regulerbar tajle og så er den grå farve super lækker.

De sorte overtræksbukser er med aftagelige seler og velcro lukning ved siden på benene, hvilket gør at de er nemme at få ud over støvlerne. Bukserne er vind- og vandtæt og har glat foer indvendigt, så de er nemme at få på. Bukserne har vindfang ved buksebenene og regulerbar talje.

Super fedt sæt og klart et mærke vi vil købe igen :0)

Test af Mini A Ture flyverdragt

Johans Mini A Ture vinterjakke og skibukser efter en hel vinters brug
 

Mini A Ture overtøj i form af både flyverdragter, vinterjakke, skibukser og tilbehør til den kommende vinter kan bl.a. købes på SmartKids.

Find alt Mini A Ture vinterovertøj lige her: Mini A Ture vinterovertøj

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Online lagersalg - Børnetøj med op til 70%