Sutsko til store drengefødder

Trunki – Sjove, smarte og praktiske børnekufferter

TrunkiTrunki

 

Drengenes nye venner – Trunki

Drengene har fået et par fine nye venner fra Trunki – og de er vilde med dem. En smart lille trolley, som er tiltænkt børn fra 3 år og op (mindre børn tror jeg nu også kan få glæde af dem).
Tænkte egentlig i første omgang at Julius og Lucas nok var blevet for store til sådan en, men så igen så slæber vi bare med hver gang vi skal ud og de skal have lidt legetøj med.
Vi har også forsøgt os med forskellige tasker og poser hver gang vi skal ud at rejse. Så jeg ombestemte mig og tænkte at de måske ville være et hit selvom de altså er 6 og 9 år.

Julius med sin Trunki – Trunki Gruffalo trolley – 499,75 kr.
 

Julius har fået den super seje Trunki Gruffalo kuffert, som ikke er helt så barnlig i udseendet som nogle af de andre udgaver. Han valgte selv farve – og valget faldt altså på den her. Umiddelbart også den jeg ville have valgt til ham.

Derudover har drengene fået Trunki klistermærker til, så de selv kunne dekorere deres Trunki kufferter. Jeg synes jo de var så fine uden klistermærker også, men det var et stort hit at få lov at dekorere dem helt selv.
Eneste ulempe for Julius var at arket med bogstaver kun havde et U, så han kunne jo ikke skrive sit navn :0( Æv
Så jeg tror vi er nødt til at investe et ark mere – for vi kan jo ikke engang stjæle Lucas’ U :0)

Trunki

Lucas med sin Trunki – Trunki ‘Trunkisaurus Rex’ trolley – 449,75 kr.
 

Lucas valgte til gengæld denne limegrønne udgave som er en “Trunki Trunkisaurus Rex” kuffert :0) Jeg har en tendens til altid at få købt blå nuancer til Lucas, men han elsker også grøn – så han var lykkelig for at få lov at bestemme helt selv.
Hos ham var klistermærkerne også et hit – men han var mest opsat på at sætte alle øjne og munde på. Så den ser lidt sjov ud – men han er SÅ stolt over den.

Jeg forudser at vi får rigtig mange gode oplevelser med drengenes Trunki kufferter, og kan næsten ikke vente til vi skal pakke dem til en dejlig rejse. Men som I ved så bliver vores næste rejse uden dem – det kan I læse mere om lige her: At rejse uden børn
Tusind tak for jeres kommentarer til det indlæg forøvrigt – jeg håber snart at kunne få besvaret dem alle :0)

Jeg på tænker dog også at kufferterne vil være geniale når vi bare skal ud og besøge andre – og sådan generelt på tur hvor de skal have lidt legetøj/aktiviteter med. Ja, eller bare på weekend eller overnatning hos bedsteforældrene.

Trunki

 

Her kan du købe Trunki

Trunki

Find et stort udvalg af Trunki på SmartKids
 

Du kan finde et stort udvalg af Trunki i forskellige farver og modeller på SmartKids – ligesom du kan købe klistermærke ark så børnene selv kan dekorere deres Trunki kufferter. Priserne er fra 399,75-499,75 kr.
Du kan finde alle Trunki lige her.

Og hold så lige øje med bloggen, for jeg har nemlig også fået lov at udlodde en valgfri Trunki til en heldig læser ;0) Konkurrence kommer snart ;0)

Indlægget kan indeholde affliate links. Vi har modtaget kufferterne fra Trunki med henblik på omtale her på bloggen. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning.
 
 
   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sutsko til store drengefødder