Få 20% rabat på regntøj og gummistøvler

Vind – Green Comfort sutsko

Konkurrencen er slut

Vinderen blev: Majken Elgaard Hansen

Green Comfort sutskoGreen Comfort sutsko

Green Comfort sutsko i 100% uld – 299,75 kr.
 

Puha vi har haft gået lidt i sutsko panik herhjemme i den forgangne uge, da det gik på for mig at samtlige af drengenes sutsko var blevet for små. For pokker altså – jeg synes bare virkelig de gror for tiden.

De har normalt begge 2 par sutsko, da vi simpelthen ikke orker at slæbe frem og tilbage. Desuden glemmer de dem 100% på skolen når de har fri – og så render de uden sutsko på henne i SFO.

I den kolde tid vi kommer ind i nu, så SKAL de altså bare have lune og gode sutsko – og specielt Lucas som desværre har et elendigt immunforsvar, så er det virkelig strengt nødvendigt.

I år skal vi prøve sutsko fra mærket Green Comfort. Green Comfort er et dansk skofirma, der ligger vægt på komforten og hvis I kender til Green Comfort er det formodentlig fra deres kollektioner til både kvinder og mænd. Børnesko er nyt fokusområde for virksomheden og både sutsko og vinterstøvler fra Green Comfort kan købes på SmartKids.
Skoene designes i Danmart og produceres indenfor EU.

Sutskoene i 100% uld er håndfiltede i Nepal og for hver solgte sutsko, doneres der 1 euro til en fond der forbedrer levevilkårene for de ansatte.

Lucas har selv fået lov at vælge hvilket et par han kunne tænke sig og han valgte ret prompte de mørke med den limegrønne stjerne. De koster 299,75 kr. og de kan findes lige her.

 

Vind et par Green Comfort sutsko

Green comfort sutsko

Find et stort udvalg af Green Comfort sutsko hos SmartKids.dk

 

I samarbejde med Green Comfort giver jeg nu en heldig læser muligheden for at vinde 1 par valgfrie Green Comfort uldsutsko fra SmartKids.dk

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

Konkurrencen er slut

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med link til hvilke par sutsko du ville ønske dig fra Green Comfort samt i hvilken str. Du finder alle Green Comfort sutsko der kan vælges imellem lige her: Green Comfort på SmartKids.dk

Det er vigtigt at I kopierer link ind i kommentaren.
Det er selvfølgelig tilladt at vinde til sit eget barn, sin nevø, sit barnebarn eller hvem det måtte være ;0)

 

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

3: Er du tilmeldt BlogLovin’ vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin’

 

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 30. september  :0)

 

Præmien gælder 1 par valgfrie Green Comfort sutsko fra SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

113 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 20% rabat på regntøj og gummistøvler