Test af Katvig flyverdragt - Del 2

Kræft – eos mod brystkræft

D. 19. marts i år blev jeg ældre end min storesøster……
Ældre fordi hun døede fra sin familie og sin lille søn, i en alder som jeg nu selv har passeret.

Min 34 års fødselsdag var mærkelig. Stadig fyldt med glæde og bestemt ikke fordi min dag var fyldt med sorg – men jeg tænkte alligevel at alt hvad jeg oplever fra nu og frem, fik min søster ikke engang chancen for at få lov at opleve.
Uretfærdigt – uden tvivl – men oplevelsen og tabet af min elskede søster har også tilført mit liv et positivt aspekt, som jeg heller ikke ville være forundt.

Misforstå mig ikke, jeg ville for alt i verden have foretrukket at hun stadig var her i levende live – men når det nu ikke kan være sådan, så må man også tage det med videre som man kan for at man rent faktisk kan leve videre.
Det har noget at gøre med at jeg bare ønsker at sætte pris på nu’et og pris på det som livet trods alt tilgodeser mig. Fokuserer på det positive.

Det er mange år siden at min søster døede, og dengang hun fik konstateret kræft var det første gang jeg sådan for alvor havde sygdommen tæt inde på livet.
Igennem årene har jeg haft flere i min omgangskreds, familie og lign. som blev ramt af den frygtelige sygdom. Jeg bliver lige påvirket af det hver gang, for det gør bare helt ubeskriveligt ondt og jeg ville ikke ønske det for nogen.
I år blev det så min kære kollega, som fandt en knude i sit bryst og som nu kæmper sit livs kamp mod brystkræft. Hun er det sejeste kvindemenneske og jeg tager virkelig hatten af for hende, hendes fightervilje og hendes enorme gå-på-mod. Hun bliver mit første positive bekendtskab med kræft – for er der nogen der kan, så er det fanme hende <3
Jeg ved du måske læser med H. og du er bare en ener <3

 

Det at støtte en god sag

Efter at have haft sygdommen kræft så tæt inde på livet, så burde jeg også være en af dem der helt automatisk støtter en organisation som Kræftens Bekæmpelse eller bare generelt forskningen indenfor kræft.
Men hey, som så mange andre mennesker (tror jeg), så må jeg også bare indrømme at jeg alligevel aldrig rigtig får det gjort. Mine intentioner er der, men jeg får bare aldrig rigtig doneret og støttet helt så meget som jeg gerne ville.

Ofte skal der mere til, end et girokort i postkassen, fordi jeg ikke lige var hjemme da de bankede på min dør. I know – det er virkelig dårligt og min dårlige samvittighed nærer mig.

Derfor er det genialt at flere og flere firmaer efterhånden har lavet en masse forskellige produkter, hvor overskuddet går til at støtte det gode formål. Det tror jeg gør det ekstra nemt, for de af os som desværre ellers ikke rigtig får støttet. Og endnu bedre er det jo så, når der rent faktisk kommer produkter på markedet, som man faktisk ønsker at få fingrene i.
Hvor er det godt at nogen kan hjælpe os med at gøre noget godt ;0)

eos mod brystkræft

eos mod brystkræft

eos lancerer i september denne lækre sampak, med to læbepomader. Hele overskuddet vil blive doneret til bekæmpelse af brystkræft.
Sampakken indeholder Strawberry Sorbet og Fresh Watermelon (limited edition) og koster 79 kr.
Den kan købes i Matas fra september – i hele landet.

Jeg skal SÅ meget have denne sampak – og ja, den er da også et rigtig godt bud på den perfekte værtindegave ;0)
Mon ikke jeg er nødt til at købe et par stykker og kompensere lidt for min manglende støtte igennem årene?

Og jeg lover at NU skal jeg altså til at donere fast og støtte det gode formål!!! Gode produkter eller ej – jeg vil ikke ønske for min værste fjende at de skulle blive ramt af sygdommen. Og der er kun en vej – Forskning så vi kan bekæmpe det skidt!

 

Dette indlæg er IKKE sponsoreret og jeg har udelukkende skrevet det for at støtte de mange kvinder der kæmper mod brystkræft eller hvilken som helst anden form for kræft. Dette indlæg er dedikeret til dem <3

 

 

   

8 kommentarer

 • sarah

  Hvornår kan man købe den, den er ikke på deres webshop? måske det kun er i fysiske butikker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sarah,

   Jeg undersøge lige og vender tilbage.
   Jeg har heller ikke selv fundet dem endnu 🙁

   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg ville ikke kunne bære at miste min søster og så i så tidlig en alder – Det er alt for tidligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamilla Jørgensen

  Puha, jeg fik helt ondt i hjertet. Din historie rørte mig dybt. Jeg har selv mistet en søster som kun blev 36 år, dog ikke pga kræft men af anden sygdom, så jeg ved hvad det vil sige at miste en sin søster. Og ja det gør vanvittig ondt og ja man kan leve videre selv om man ikke tror det. Jeg støtter lidt forskellige steder med forskellige sygdomme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, Pernille.. er helt tabt for ord. Ved ikke helt, hvad jeg skal sige, end, tak fordi du deler din historie og giver kræften et ansigt, som gør, man bedre kan forholde sig til det – og dermed forhåbentligt får støttet mere end ellers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En helt ubærlig historie og for at minde os alle om, at man ikke skal tage livet for givet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha sidder helt med tårer i øjnene! Fylder selv 34 år på tirsdag, og det må bare være det værste der kan ske én, at man dør så ung og fra sine børn – ubærlig tanke!!! og det må være skrækkeligt at miste en datter/søster i den alder!
  Kram til dig – og tak for fiffet med læbepomaderne, de skal helt klart indkøbes!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Katvig flyverdragt - Del 2