160713 - Dagens Julius - Chill out

JEFF boksershorts – Billigt undertøj til børn

Jeg har før skrevet om Björn Borg undertøj til børn, og hvordan deres kvalitet ikke kan måles med nogle andre boksershorts. Dog er eneste minus ved Björn Borg at de er ret heftige prismæssigt, hvor 1 par typisk koster 150 kr. og 2 par for 270 kr.

Derfor vil jeg også gerne anbefale jer det bedste OG billigste undertøj til børn, som jeg personligt synes at have fundet i JEFF.

 

JEFF boksershorts

Billigt undertøj til børn

JEFF boksershorts kommer i både print/mønster og i ensfarvede. De koster typisk 70-90 kr. for 2 par. Dvs. 35-45 kr. stykket.
De fås i str. 8-16 år og du kan finde JEFF boksershorts lige her.

Herhjemme har specielt den ene af vores drenge haft problemer med at nå på toilettet, og typisk når man så endelig når det – ja så skulle det faktisk helst have været for 5 min siden. Det sker altid – eller det gjorde det førhen – i sidste øjeblik.
Og så må jeg altså ærligt indrømme at selvom man har en mor, som er total “tøjspasser”, så går hun altså ikke ud og køber boksershorts til 150 kr. stykket.

Jeg vil dog stadig gerne have det er kvalitet og noget der holder til de gentagne gange vaskninger, der skal til. Og det må jeg altså sige at JEFF’s ellers yderst prisbevidste alternativ gør.
Julius har igennem tiden haft flere par boksershorts fra JEFF og de holder sig alle fint – også selve elastikken, som ikke bliver slap som ved mange andre.

Billigt undertøj til børn

Så hermed er det råd givet videre til jer andre derude med drengebørn ;0)

 

Billigt undertøj til børn

Hvis I har piger i str. 8-16 år, så er Maybee faktisk fra samme firma som står bag JEFF og de laver også rigtig fint pige undertøj til fornuftige priser. Du kan finde Maybee undertøj lige her.

Til de mindre børn fra 2-8 år – både drenge og piger – kan jeg anbefale REBUS undertøj som kan findes lige her.

Både JEFF, Maybee og REBUS, laves af samme firma og kvaliteten af deres undertøj er derfor det samme.

 

   

4 kommentarer

 • Lonni

  Her hjemme er vi blevet glade for Marathon som passe min dreng perfekt. Han er tæt på 7 år, men er en stor dreng så skal op i str. 10-12 år. Jeg fik her for noget siden 3 par for 100 kr, i Kvickly.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Pernille,
  Jeg leder desperat efter boxershorts til Joshua. Han bruger kun str 86 i bukser og derfor er str. 92-98 alt for stort til ham. Selv H&M som hedder 86/92 er for stort.

  Kan du anbefale nogen?

  Vi har Hummel i str. 92 som passer og Danefæ 92 som passer. Bare ret dyrt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg husker faktisk at vi havde samme problem dengang Julius var lille. Problemet er lidt at man skiller Baby 0-2 år (som dem med ble) og Mini 2-8 år (som dem uden ble). 2-delt undertøj laves typisk kun i Mini – altså fra str. 2-8 år og altså beregnet uden ble.

   Men børnene har som oftest en ret lille numse i str. 92 og det er som om man glemmer lidt at str. 92 skal være mindre.
   Jeg husker at vi havde meget glæde af Nameit i den overgang. De er ret små i den mindste str., så måske kan I prøve dem? De er ihvertfald også til en god pris ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

160713 - Dagens Julius - Chill out