Vig Festival 2013 - Insta

160713 – Dagens Julius – Chill out

Chill out

Julius i: CostBart T-shirt 249,75 kr 169,75 kr. // CostBart shorts (gave)  //
 

“Chill Out” med CostBart

Julius har så meget fedt tøj fra Cost:bart og jeg har slet ikke nået at vise jer det hele frem endnu. Deres t-shirts kan bare et eller andet som rammer perfekt til Julius og den alder han har. Selvom han kun er (snart) 9 år – så bruger han str. 10 år i CostBart, hvor t-shirts faktisk godt kunne være str. 12 år mens bukserne stadig ikke skal være mere end 10 år.
Sådan har det faktisk altid været med ham – altid en str. større i toppe end i bunde ;0)

Shorts’ne han har på er også fra CostBart og er nogle vi har fået i gave. Det gode ved CostBart er bl.a. at der i deres bukser og shorts er indvendig elastik til at justere taljen ind. Det er ikke fordi jeg vil betegne Julius som specielt tynd – han er heller ikke overvægtig, men måske bare sådan rimelig standard af en dreng på 9 år. Men bukserne fra tween mærkerne er altid voldsomt store i livet til ham. Det gælder også de shorts han har på her.


CostBart shorts’ne uden brug af den indvendige justering
 

Jeg ved ikke om det bare er os, men jeg synes virkelig de er store i livet. Hvordan har I det med tweenmærkerne i de små størrelser – altså str. 8 og 12 år. Oplever I også at de er ekstremt store i livet?
Selvfølgelig er det fint nok så længe der er indvendig justering i dem, men nogle gange skal vi faktisk spænde dem så meget ind at det ikke sidder pænt mere.

 

   

3 kommentarer

 • Mia

  Nu har jeg to drenge en på 9 og en på 8 år
  Han på 9 er meget smal og som din er det noget puklet i taljen. Men ham på 8 er robust men bestemt ikke tyk hans bliver hurtig stramme da han også har en fyldig numse . Så syntes det meget svært med de unge drenge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Nu hvor min søn er vokset ud af str 152 (hvor der tit stadig kan findes bukser med elastik i linningen) – er jeg vildt frustreret…
  Han er ligesom din Julius ret smal, så hans bukser hænger nede om bagdelen næsten lige meget hvad (han er lidt doven når det kommer til bælter, han vil åbenbart hellere gå og hive op i bukserne)…
  Jeg synes det er vildt irriterende, for det er svært at finde bukser der bare passer (uden bælter og den slags)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Karen,
   Min erfaring var egentlig at det primært var str. 8 og 10 år der var alt alt for store.
   Her gider vi heller ikke bælter, så den indvendige justering bliver bare udnyttet fuldt ud. Men det undrer mig bare lidt at de SKAL være så store i taljen.
   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vig Festival 2013 - Insta