Konkurrence - Vind fribilletter til Sommerland Sjælland

Dagens trætte Lucas i Stjerne og Freds World

Stjerne og Freds WorldStjerne og Freds WorldStjerne og Freds World

Lucas i: Freds World t-shirt – 199,75 kr. // Stjerne t-shirt – 139,75 kr. (Gave) //
Freds World shorts – 279,75 kr. //
 

Nyheder fra Stjerne

Der er kommet lidt nyheder hjem fra mærket Stjerne, bl.a. den her fine multi stjerne t-shirt, som også fås i body og bukser.

Lucas som er 6 år, er i sådan en svær alder rent tøj mæssigt synes jeg. Noget er for barnligt og naivt – mens andet er alt for voksent og stilrent til ham. Jeg synes ikke det er helt nemt at ramme hans alder, og hvis jeg har svært ved det – så tænker jeg at der måske også må være flere derude i samme båd?
Eller måske er det bare mig der er blevet for stor en tøj-spasser og tænker lige lovlig meget over lige netop det :0) Det skal jeg slet ikke udelukke – Ha ha

Normalt ville jeg ikke have købt en t-shirt som den her Stjerne T-shirt til ham, men vi var så heldige at få den i gave fra Stjerne og jeg synes jo den er fin.
Så mit kompromis er at vi nu bruger den heftigt som basisbluse under de kortærmede t-shirts når det lige er en tand for koldt i vejret ;0)

Det er faktisk et kompromis som jeg ret godt kan lide :0) Og pga. multifarverne, så passer den faktisk til meget af Lucas’ tøj ;0) Det er da win-win ik’?

Freds World har jeg allerede skrevet en del om – men vi ELSKER det stadig ;0) Du kan læse alt jeg har skrevet om Freds World by Green Cotton lige her ;0)

 

Follow me on Bloglovin? ? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

   

1 kommentar

  • Sådan en t-shirt / trøje er da fin. Jeg er bange for at jeg. aldrig ville købe den selv. Jeg synes printet er helt babyet. Jeg ville derfor ikke engang købe det til den 3årige. For mig hører den type print hjemme på babytøj:bodyer og nattøj. Kan se det fungerer nogenlunde under t-shirt, men ikke optimalt synes jeg .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Vind fribilletter til Sommerland Sjælland