Militærprint - man har en holdning......

Limited by Nameit – Sneak peak AW13

Limited by Nameit

Til efteråret kommer der en helt ny kollektion fra Nameit der hedder Limited by Nameit. Kollektionen er mere eksklusiv og med sans for detaljerne end den typiske Nameit kollektion. Jeg er faldet pladask for kollektionen og synes derfor I skal glædes med et lille Sneakpeak allerede nu. Varerne kommer dog først i butikkerne til efteråret, så I må have lidt tålmodighed endnu.

Tøjet kommer fra str. 4 år og optil 12 år – og det hele kommer hjem på SmartKids.dk

 

Limited by Nameit – Dreng

Følgende er mine favoritter til drengene fra den nye Limited ny nameit kollektion. Alle disse styles måtte gerne bo i drengenes garderobe :0)

Limited by NameitLimited by NameitLimited by Nameit

Jeg håber I kan se at der er gjort lidt ekstra ud af detaljerne i tøjet? Kvaliteterne er også opgraderet en anelse og så er designet mere klassisk og stilrent.

 

Limited by Nameit – Pige

Selvom jeg ikke selv har nogle piger, så kan man alligevel også godt forelske sig i pigetøjet ;0) Det sker faktisk ret ofte.
Her er mine favoritter fra den nye Limited by Nameit kollektion til pigerne.

Limited by Nameit

Priserne er en anelse over den almindelige Nameit kollektion, men ikke voldsomt – så det er stadig ekstremt gode priser :0)

Hvad synes I om kollektionen?
Og hvad synes I om ideen med en lidt mere eksklusiv kollektion fra Nameit?
Ser I noget som I godt kunne tænke jer til jeres børn?

 

   

6 kommentarer

 • Synes absolut drengekollektionen er bedst – og den er fantastisk. Passer lige ned i min smag – især detaljerne bagpå på cowboybukserne og hættetrøjen er skønne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det til drengene ser cool ud lidt på den der 50’er måde. Det er en skam at det til pigerne ser lidt trist ud, når det nu er en pige jeg har. Måske er det farvet af, at hun er 3 år og elsker farver og kjoler stadig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg er personligt også helt vild med drengekollektionen. Mht. pigekollektionen har jeg selv pointeret at materialerne var for voksne. Det skal stadig være børnevenligt selvom det er stilrent ;0)
   Og jeg kan sige så meget at kollektionen der kommer efter denne og som jeg også har set, allerede er både mere farverig og gennemtænkt i forhold til materialer til pigerne ;0)

   Men ja mange mindre børn er jo meget mere farverige, og jeg tror bestemt også at kollektionen her vil ramme lidt ældre børn. Personligt ville jeg elske at komme Julius i det, som eller er oppe i tween mærkerne.
   Men str. 12 år formoder jeg at han vil kunne passe til den tid ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at tøjet ser rigtig lækkert ud, og er lige i kun stil til Oliver. Men jeg synes det er ærgeligt, at det kun fåes fra str 4år og op, når Oliver kun er 18 md gammel. De fleste items kunne godt have været lavet i en lille dreng udgave. Så det er et stort minus i min optik.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Militærprint - man har en holdning......