Vinder af MamaLicious Shapewear

Dagens Lucas – Hjorth Cph

Hjorth CphHjorth CphLucas i: HJORTH Cph Sweatshirt // Hust & Claire vintagejeans //
 

HJORTH Cph – Humor i børnetøjet

Et af de mærker jeg elsker at købe ind fra og som jeg synes har en fantastisk humor i deres kollektioner er HJORTH Cph. Louise som er designeren bag, har simpelthen en evne til at finde på de mest morsomme motiver, som stadig har historie og fortid i hjorten som er HJORTH Cph kendetegn og varemærke. Der er altid en ny historie og op til flere nye fantasifulde print i kollektionerne.

Lucas har været så heldig at få 3 valgfrie dele fra deres SS13 kollektion og vi har valgt disse 3 dele:

Hjorth Cph

Hjorth Sweatshirt  // Hjorth kortærmet t-shirt med stort print //
Hjorth kortærmet t-shirt med all-over print
 

Hvem havde nogensinde overvejet at der fandtes en Rasta-Hjorth? Jeg var helt færdig af grin over historien da jeg første gang så kollektionen, og derfor skulle vi selvfølgelig også have de 2 t-shirts med Rasta-Hjorten :0)

På sweatshirten står der teksten “Mögung” – og ja det finder jeg altså også ret morsomt. Passer perfekt til Lucas……… :0)
Egentlig er jeg ved at synes at Lucas er blevet for stor til de lidt naive børneprint der er på meget af børnetøjet, men de her prints synes jeg stadig går an til ham selvom han er 6 år.

Selvom teksten er med gul skrift, så synes jeg det er fedt at sætte det sammen med en hel anden farve jeans, som f.eks. på billederne herover hvor Lucas har fået sine limegrønne vintagejeans fra Hust & Claire på.

Hvad synes I om Hjorth Cph og kender I mærket?
Synes I ligesom mig at det er god humor i børnetøjet?

Og hold så lige øje med bloggen – der kommer nemlig meget snart en konkurrence op, hvor du selv kan vinde dine 3 favoritter fra HJORTH Cph ;0)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af MamaLicious Shapewear