Småfolk - Nytænkning

At bo på landet

Bo på landet

Vi bor i en lille bitte provinsby, min familie og jeg – faktisk byen hvor jeg selv er opvokset og hvor mine forældre stadig bor.
Julius går i skole på min gamle skole og et par af lærerne var der også da jeg gik der ;0) Faktisk har Julius klasselære undervist mig i Biologi da jeg var barn.

Ofte er de blogs jeg selv læser koncentreret omkring København og mit job gør også at jeg selv ofte er i København – Jeg elsker København. Men jeg ELSKER også at bo på landet, og i går blev jeg endnu engang bekræftet i dette.

Drengene og jeg drog ud på en cykeltur – og ja vi bor virkelig så langt ude på landet at der nærmest bare er marker rundt om os :0) Vi opdagede en traktor der var i fuld gang med at harve og drengene stoppede op og observerede. I ved drenge og traktorer :0)

Den søde landmand stoppede op da han så dem stå så nysgerrigt og spurgte om de da ikke vil med ud at køre en tur.
Det skulle han ikke sige 2 gange…..


Det var bare en rigtig god oplevelse og hvor var det ufattelig sødt af landmanden, som viste sig at have gået i klasse med min far. Jep – her kender de fleste hinanden og man hilser på ret mange når man er en tur i Brugsen :0) Det er der også en charme ved.
Tak for en god oplevelse til Storøhage Kartofler ;0)

Billederne er taget med Iphone, så beklager at kvaliteten ikke er helt så god som den plejer ;0)

 

Follow me on Bloglovin? ? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

4 kommentarer

 • Trine steinicke

  Jep det er fantastisk at bo på landet. Det er ikke kun drenge og traktorer, da mine piger altid hænger i vinduet og GLOR når der kører en traktor forbi, de kan sidde helt stille på havebænken i timer og iagtage når der bliver arbejdet i markerne omkring vores hus.

  Da jeg viste Julie på 5 dine billeder spurgte hun hvad der stod i teksten, hun har så en rettelse til dig: Landmanden pløjer ikke han harver…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ha ha ha – det fik min mand mig også lige oplyst om, så det er rettet nu :0) Rettede det faktisk allerede i går aftes, men godt med opærksomme læsere :0)
   Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • København er fantastisk – MEN hold nu op hvor vi også elsker at bo på landet og selvom vi faktisk bor midt i centrum af vores by med en del butikker lige rundt om os, så skal vi kun gå 100 meter den anden vej så er der åbne marker og masser af får og geder, 200 meter mere så står vi midt på stranden!

  Men når mine børn en dag er fløjet fra reden så tror jeg nu nok at jeg flytter tilbage til København 🙂 Hvor jeg boede som helt ung

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det hyggeligt ud, jeg sad lige og blev lidt bekræftet i min lille hemmelige drøm om at bo på landet. Uden at ribbe alt for meget op i den rådne banan og udkantsdanmark, så mener jeg personligt selv at man sagtens kan bo andre steder en i centrum af Kbh. bare man har internet 😉

  Håber min lille drøm snart bliver til virkelighed, om ikke andet, så med et sommerhus…

  Hilsen Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Småfolk - Nytænkning