Vind Name-it cykel

HJÆLP – Børn i Byen prisen 2013

Børn i Byen prisen 2013

 

For tredje år i træk uddeles Børn i Byen Prisen som er forbrugernes pris indenfor en række emner der er relateret til børn. Det er DIG, som afgør hvem der skal nomineres, og hvem der i sidste ende skal stå som vinder.

 

HJÆLP mig med at nominere SmartKids til Børn i byen prisen 2013

Som I ved arbejder jeg til daglig med indkøb og ansvar for webshoppen www.smartkids.dk
Jeg vil sætte så uendelig meget pris på at I vil sætte jeres stemme på os, hvis I altså synes vi fortjener det ;0)

I kan stemme lige her: STEM PÅ BØRN I BYEN PRISEN 2013
En stemme på SmartKids er samtidig en stemme på mig og ikke mindst mit dejlige team som dagligt gør alt hvad vi kan for at skabe en børnewebshop som har det bedste udvalg og som tilbyder den bedste service med god kundeservice, fri fragt og gratis retur ;0)

Så PLEASE stem på mig og mine fantastiske kollegaer.

Jeg vil være jer så evigt taknemmelige ;0)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Name-it cykel