Tester søges til MURU solsejl

Gymnastik & Dansetøj til skole piger

Gymnastik & dansetøjGymnastik & dansetøj kan sagtens være det samme sæt – det har vi igennem årene hvert fald valgt hjemme hos os hvor datteren både har idræt/gymnastik i skolen, går til dans, håndbold & fodbold – det bliver lidt af en mundfuld med alle de forskellige slags udstyr hvis ikke man på en eller anden måde kan kombinerer det.

Min datter er 12 år nu men faktisk lige siden hun startede i skole som 6 årig har hun selv ønsket gymnastik tøj som var lidt mere cool i det end en almindelig gymnastik dragt. Som udgangs punkt har hun så haft 1-2 gymnastik/dansebluser som ovenstående og de fleste sæsoner bare brugt et par helt almindelige leggins dertil.

Måske nogen af jer har børn der snart starter i skole og netop er på overvejelses stadiet med hvad idræts tasken egentlig skal indeholde, en helt almindelig t-shirt kan også sagtens bruges sammen med et par leggins det vigtigste er en gymnastik sko og min erfaring siger mig at fra 2. klasse af så er det oftest indendørssko der bliver brugt i stedet for den klassiske gymnastiksko.

Alt på ovenstående collage er fra henholdsvis Carite og Color kids

Hvad bruger jeres piger i idræts timerne? 🙂

Kh Kaja

Shopping4kids.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester søges til MURU solsejl