Præsentation af Gæste blogger - Kaja, Shopping4kids.dk

Sengetøj ´s favoritter, Voksen dyne hvornår?!

sengetøjDer er noget helt særligt over at putte sine børn i lækkert nyt og blødt sengetøj, men på den anden side er det også surt at have 10 sæt liggende til en junior dyne hvis barnet egentligt snart skal op i en voksendyne.  Der er meget forskel på hvornår børn skifter dyne størrelse og min erfaring siger mig at ikke 2 børn er ens på det punkt.

Min yngste søn på 3,5 år sover stadig med sin junior dyne og er også ret sikker på at der går hvert fald et år endnu inden han kommer op i voksen størrelse men jeg er alligevel tilbageholdende med at købe mere sengetøj til junior dynen og det er altså en rigtig svær balance gang når nu der er kommet så meget lækkert sengetøj her i foråret!

Jeg er vild med Ej sikke Lejs traktor print, Hollys kløver og den grå/sorte fra Småfolk.

Hvornår smuttede jeres børn fra junior til voksendyne? 🙂

Kh Kaja

Shopping4kids.dk

   

7 kommentarer

 • Trine steinicke

  Her bruger begge piger stadig juniordyne, det bliver de ved med lige til de vokser ud af deres junior senge. Julie på knapt 5 får lov at blive i juniorsengen til den bliver for kort om et år eller to, så får hun en stor seng og en dyne der passer til. Celina på 3 elsker faktisk stadig sin babydyne højere end juniordynen, lige som hun stadig sover i tremmesengen der får hun lov at sove til den bliver for lille. Det er ikke små piger, Julie er på vej ud af str 110 og Celina er i str 104 og så småt begyndt at overtage de mindste dele i str 110.

  Jeg tror børnene foretrækker en dyne som de kan varme op hurtigt, men som også køler hurtigt ned igen. Det kan tage meget lang tid at varme dynen op hvis den er op mod 1 meter længere end en selv, sådan havde jeg det i det mindste da vi havde dobbeltdyne, elskede at pakke mig ind i den varme dyne men øv hvor var det træls at komme ned under den hvis der var lidt køligt i soveværelset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi indførte voksendynen i forbindelse med børnehavestart under coveret ‘og når man er så stor at man skal i børnehave får man også en stor voksendyne at sove med. Og denne var så iklædt Rasmus Klump-sengetøj til en start, som er en favoritfigur herhjemme hos Robert næsten 3 år.

  Men tror nu også sagtens han kunne have ventet lidt, hvis det var. Var blot også begyndt at overveje om der skulle ønskes sengetøj til junior eller ej, og så var anledningen der..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus Klump elsker min søn Mikkel også, kunne være jeg skulle overveje sådan et sæt sengetøj til hans fødselsdag til en voksendyne – for ja det er faktisk en god anledning når man selv begynder at overveje hvad størrelse de skal have sengetøj mm i – god måde i har gjort det på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Nielsen

  Det er jo meget forskelligt, højte og brug af dyne… Min dreng var 3 år da han fik sin juniordyne fordi han var meget lille og han var ganske knyttet til sin første babydyne… Og han er nu 4 pr og har i hvert fald et par år tilbage i sin jjuniordyne, ved mindre han vokser meget… Men han er også rn af dem der mere ligger på den end under den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, nemlig det er meget individuelt og børn med tendens at ligge oven på dynen i stedet for under den, får ikke meget gavn af en større før det er højest nødvendigt. Min ældste søn på 10 år ligger stadig oven på sin dyne og kan han komme afsted med at låne lillebrors juniordyne så vil han faktisk helst det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Det er hun endnu ikke, men jeg har købt voksen sengetøjet 🙂
  Det flotte orange fra Danefæ med svanen
  molos regnbuestribet
  det lavendelfarvede fra ESL
  Og det må være nok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at have styr på det – kunne være jeg skulle gøre det samme, altså købe alle mine favoritter bare i voksen størrelset så er der også noget at glæde sig til ;D – men på den anden side så kommer der sikkert også en masse favoritter senere, sikke mange helt urimelige beslutninger haha…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Præsentation af Gæste blogger - Kaja, Shopping4kids.dk