PAUSE - Tid til fordybelse

Præsentation af Gæste blogger – Kaja, Shopping4kids.dk

CollageaHej med jer, alle Pernilles søde læsere!

Hvis i har læst Pernilles seneste indlæg “Pause – tid til fordybelse” så ved i at jeg de næste par uger vil være gæste blogger herinde og passe godt på bloggen her, imens Pernille nyder tiden med sine 3 søde yndlings mennesker, Julius, Lucas & hendes mand!

Jeg selv hedder Kaja, jeg er 36 år og mor til  – Mikkel på 3 år, Andreas på 10 år & Amalie på 12 år, til dagligt blogger jeg på Shopping4kids.dk hvor jeg skriver om primært børnetøj & tweentøj.

Jeg har blogget i snart 2 år og syntes det bliver sjovere og sjovere for hver eneste dag der går.

Her hos Pernille vil jeg  vise jer lidt af mine forårs favoritter indenfor børnetøj, tweentøj, sko og lignende til både pige og dreng samt et par indlæg med inspiration til madpakker og hvad vi lige ellers finder på i løbet af de næste par uger.

Håber i vil tage godt i mod mit besøg her på børnetøjsindkøberen imens Pernille får tid til fordybelse med sin søde familie <3

Kh Kaja

Shopping4kids.dk

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAUSE - Tid til fordybelse