Freds World by Green Cotton

Test af Stjerne / Forkids – Del. 1

For snart mange måneder siden efterlyste jeg testere blandt jer læsere på bloggen. Testere der skulle hjælpe mig med at vurdere mærkerne Forkids og Stjerne.

Som indkøber af Børnetøj i nok Danmarks største online netshop med børnetøj, bliver jeg dagligt præsenteret for rigtig mange mærker – også helt nye mærker, udenlandske mærker og mærker som jeg har svært ved altid lige at vurderer selv.
Jeg elsker at spotte tendenser i markedet, men jeg elsker også at lytte til jeres input og erfaringer med mærker.
Det vigtigste for mig er – og vil formodentlig altid være – behageligt og funktionelt børnetøj. Børnetøj som den helt almindelige bruger ønsker at købe og iklæde sit barn.
Det betyder ikke at jeg kun køber det jeg selv kan lide. Jeg skal gerne spotte det som der er et marked for derude, hvad end jeg personligt selv kan lide det eller ej.

Til tider kan det være svært, eller jeg har brug for enten at blive be- eller afkræftet i mine beslutninger. Det hjælper I mig så fint med her på bloggen, og det er for mig det frirum hvor jeg kan få en masse input fra jer derude ;0) Tusind tak for det.

 

Stjerne / Forkids på SmartKids

Det varer ikke længe før mærkerne Stjerne og Forkids kommer online på SmartKids.dk – for jeg endte nemlig at købe det ind ;0)
I hjalp mig med at vurdere mærkerne, og jeg har haft 4 af jer læsere til at teste hver et udvalg fra mærkerne på deres egne børn. De har givet mig deres uforbeholdne mening om tøjet og dem vil jeg gerne dele med jer. Her får I første del af testen, som kommer fra Elliot, der har testet tøj i str. 80.

Forkids og StjerneElliot og hans mor har testet For Kids og Stjerne tøjet herover
 
 

Elliot tester Stjerne / Forkids

Stjerne / For kidsElliots mor beretter:

Stjerne body
Jeg er helt vild med både grå til min søn og stjerner i al almindelighed, og faldt derfor straks for denne søde body. Den passer perfekt I størrelsen hvilket er et virkelig rart aspekt. Jeg synes nemlig det kan være svært at finde tøj som passer I størrelsen.

Jeg var bekymret for sølvstjernerne som er printet på stoffet, og hvordan de ville holde I vask, men efter første vask ser bodyen stadig helt ny ud.

Eftersom det er sølvstjerner kan bodyen måske anses for at være lettere piget. Jeg stylede den med et par smækbukser og et tørklæde for at undertegne det drengede look.

Stjerne natdragt
Igen var jeg helt solgt pga. Stjernemønstret. Størrelsen passer også helt perfekt men stoffet giver sig meget. Nattøj bliver jo ikke ligeså brugt som dagligt tøj og min søn har derfor nemt en natdragt på op til flere nætter. Efter vask har stoffet dog sat sig igen og dragten virker helt som ny ligesom bodyen fra stjerne.

Jeg kan klart anbefale Stjerne børnetøj til andre.

Forkids Joggingsæt
Først og fremmest skal det siges at denne model er meget stor i størrelsen, så det har været svært at teste tøjet til fulde. Jeg smøgede dog ærmer og bukseben op, og min søn havde det på en weekend. Det virker til at hele dragten har en god pasform, specielt ved lynlåsen som ikke sidder for stramt omkring halsen.

Farverne på dragten var jeg ret vilde med, for ud over at grå passer min søn godt, passer mørkeblå ham også godt. Dragten klarede også første vask uden problemer.

Jeg kan også klart anbefale Forkids tøj til andre, men hvis det er generelt at tøjet er stort i størrelsen skal man måske købe en størrelse mindre end forventet.

 

Glæd jer til snart at finde alle de dele lille Elliot har testet + meget mere fra de to mærker på SmartKids.dk
Jeg håber I vil tage rigtig godt imod det ;0)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freds World by Green Cotton