Dagens Lucas - Neon fra Hummel

Dagens mor – Militær print

Militær printMilitær printDixie støvler med nitter

Dagens mor i: Militær printet skjorte fra Only // Nederdel fra Moss Copenhagen //
Lysegrå top fra Only // Støvler fra Dixie //
 

Militær print

Jeg har bare aldrig nogensinde været til militær print. Jeg har altid afskyet det når jeg købte det ind på børnetøjet. Afskyet det på samme måde som jeg finder Disney print, spiderman tryk osv. usmageligt….. Beklager, men det er seriøst sådan jeg har det.

Mine drenge har f.eks. aldrig haft noget i militær-print og alligevel kan jeg så småt godt begynde at se ideen i det. Jeg må dog indrømme at jeg stadig synes de ser pænere ud i alt muligt andet, så jeg er ikke sikker på de ender i militær-print som jeg selv :0)

I efteråret anskaffede jeg mig denne skjorte som er fra Only. Den kan smøges op i ærmerne, så den har 3/4-ærmer, og så er den en anelse figursyet. Den er dog en anelse stor i det, så for ikke at blive for maskulin, har jeg sat den sammen med en lysegrå nederdel fra Moss Copenhagen.

Må faktisk indrømme at jeg er blevet mere og mere en nederdel pige. Det har jeg ellers aldrig været før, men jeg kan rigtig godt lide at kombinere det rå med noget feminint.
Jeg er super glad for mine tube nederdele fra Moss Copenhagen, som fås i et væld af farver til bare 200 kr. De er blevet et så godt basis item i min garderobe. De er en anelse stramme i starten, men giver sig meget.
Mine er i str. L, og jeg var seriøst i tvivl om de var for små – men jeg måtte bare have dem og jeg har ikke fortrudt et sekund.
De er virkelig uundværlige nu.

Støvlerne med nitter er fra Dixie, og har været mit absolutte yndlings fodtøj henover vinteren. De fåes stadig lige her:
Dixie støvler med nitter

Ringene er fra Erbs & Bjerke, som jeg virkelige er blevet lidt fan af. De laver de fineste smykker, som har lige den ekstra kant jeg ofte søger hvadend det er smykker, tøj eller sko. Og så er det ganske fornuftige priser. I kan finde et udvalg af Erbs & Bjerke på SmartGirl.dk, hvor jeg har købt mine ringe eller kigge på deres hjemmeside som I kan finde her: Erbs & Bjerke og på deres Facebook her: Erbs & Bjerke på FB

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Lucas - Neon fra Hummel